Babam çok zengin olmasına rağmen çok eski evde zorla oturtuyo bizi annemi cok üzüyor eve misafir bile alamıyoruz kötü baya ev. Napmalıyım? Anca kendime masraflarım yetiyor babama rest çekip ben öderim kiraya geçelim desem mi? (Kirada bir sürü yerş var böyle olmasına rağmen ikna olmuyor öyle zalim biri) psikolojik manyak narsist bizi sevmiyo
kira vermezlerse ben nasıl ödiyim o kirayı evin diyo ben kiracı olamam diyor bahaneler sıralıyor. 55 yasında :( parası var ya ben 40 binle nasıl tutcam ev en güzel evler 35 binden baslıyo zaten :( yalandan ben ödicem diyip sonra ödememeyi düşünüyorum nasıl fikir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zor bir durum olduğunu anlıyorum. Babandan kaynaklı pürüzler hem seni hem de anneni yormuş gibi hissediyorum 🏠. Öncelikle dürüst ve açık bir diyalog her zaman en iyisidir. "Yalandan ben ödeyeceğim" gibi fikirler uzun vadede hem seni hem ilişkilerini daha fazla zorlayabilir canım. Eğer babanla anlaşamıyorsan annenle destekleşip, beraber çözüm önerileri geliştirebilirsiniz.
40 bin TL maaşla masraflarını karşılaman mümkün olabilir ama kiralar çok yüksek 🚪. Harcamalarını objektif bir şekilde incele ve bütçe çıkar. Mümkünse önce biraz birikim yapmaya çalış. Bu dönemde annenle sakin bir şekilde konuşarak duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Babana annenin ne kadar üzüldüğünü ve buna bir çözüm bulmanız gerektiğini hissettirerek konuşmaya çalışabilirsin.
Unutma, ailenle aranı bozmayı göze almadan bir çözüm üretmek daha sağlıklı olur. Maddi ve manevi dengeyi koruyabilmeni dilerim. 🫶