Herkese merhaba. Günlerdir düşündüğün bir konuda sizinn tavsiyelerinize ihtiyacım var. Eşim gemi kaptanı istediği zaman gemiye çıkıp istediği kadar karada kalabiliyor. Örneğin 4 ay olmuyor 6 ay yanımda kalıyor gibi veya 5 ay gemiye gidip 5 ay karada yanımda kalabiliyor gibi kendi istediğine göre belirliyor. Ben şu anda 1+1 evde oturuyorum 2 senelik evliyim. Kiram 25 bin tl. Senelik kira ve mutfak masrafı bana en aşağı 400 bin liraya patlıyor. Annemle aynı şehirdeyiz ve annemin kendi evi. Annem de yalnız yaşayan bir kadın. Babam yok. Tarlamızı satıp ev alacağız , seneye de satılabilir tarla üç dört seneye de bilemiyoruz ne yazık ki. Size sorum ev alana kadar annemle kalıp ona mutfak masrafları için belli bi miktar para verip bu süreçte hem cebime kalan parayla rahat rahat gezmek birikim yapmak mı daha iyi güzel yoksa beş ay yalnız beş aysa eşim varken kendi evimde kalmak mı daha güzel olur benim için.13 ay annemle yaşadık bu arada. Annemle eşim çok iyi anlaşıyor eşim kararı tamamen Bana bırakıyor nasıl mıtlu olacaksan öyle yapalım diyor. Ama ben çok kararsızım. Bir tarafta evin masrafı olmadan çok daha rahat ederim ama bir taraftan kendi evim kendi düzwnim de çok güzel ama kira vermesem bana kalan 400 bin lira ekstra olacak ve onunla
Gezme görme şansım var nbir yerleri. Bir yanım bu yaşlar bir daha gelmeyecek ayrı evin olsun kocanla diyor. Bir yanım da yine aynı şekilde bu yaşlar bir daha gelmeyecek para biriktir Kira verme boşu boşuna ve o parayla gez sağlığın varken diyor. Annemle de gayet iyi anlaşıyorum zaten o bütün güm işte akşamdan akşama geliyor koca eve. Ama kıramadığım toplum baskısı da var. Eşim geldiğinde evimizin olması güzel tabii. Ama eşim yokken beş ay evde tek başıma napcam bide boşu boşuna kira vercem diye de düşünüyorum 25 bin az değil yani. Lütfen bana yardımcı olun doğrusu nedir bunun nasıl daha mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Gezme görme şansım var nbir yerleri. Bir yanım bu yaşlar bir daha gelmeyecek ayrı evin olsun kocanla diyor. Bir yanım da yine aynı şekilde bu yaşlar bir daha gelmeyecek para biriktir Kira verme boşu boşuna ve o parayla gez sağlığın varken diyor. Annemle de gayet iyi anlaşıyorum zaten o bütün güm işte akşamdan akşama geliyor koca eve. Ama kıramadığım toplum baskısı da var. Eşim geldiğinde evimizin olması güzel tabii. Ama eşim yokken beş ay evde tek başıma napcam bide boşu boşuna kira vercem diye de düşünüyorum 25 bin az değil yani. Lütfen bana yardımcı olun doğrusu nedir bunun nasıl daha mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer