30 yaşındayım, ailemle yaşıyorum. Kirada evim var, sizce ayrı eve çıkmak mantıklı mı?

Gizli Üye

30 yaşındayım 10 senedir kamuda teknik personel olarak çalışıyorum. Bu süredir hep aile yanında yaşadım ve kendime bir ev alabildim evim şu an kirada ben bekar olduğum için ailemle 4+1 evde yaşıyorum. 25 yaşında bir tane de kız kardeşim var. Annem ve kız kardeşim temizlik takıntılı 3 günde bir temizlik yüzünden tartışma çıkıyor. Son kavgada sahurda tots yaptım ve elektrikli ocağın üstüne yağ sıçradı ayrıca dolabın kapağını yağlı elimle açtım ayrıca ev sucuk koktu diye kavga çıktı. Sinirimden kız kardeşimi dovmemek için tost makinesini aldım balkondan caddeye fırlattım. Parası pulu batsın dedim kiraciyi aradım Mayıs ayında biten kontratı yenilemeyecegim kendinize ev bulun ben kendim taşınacagim dedim. Katlanılır gibi değil gerçekten böyle bir hayat.

Güncellemeler
2 ay
Bir konunun altını çizmek istiyorum. Yağlı elden kastım çiğ sucuğu doğrarken ister istemez kaşar ve sucuk yağı elime bulaştı. Bu bahsedilen yağ şıpır şıpır damlayan ortalığı berbat eden bir yağ değil. Gün içinde çok insanın eline buluşacak bir pislik gibi düşünün.
Güncellemeler
2 ay
Ailemle konuştuk tatlıya bağladık illaki yine ara sıra tartışmalar olacak ben elimden geldigi kadar buyutmemeye gormezden gelmeye calisacagim. şu ekonomik ortamda aldığım kira gelirinden vazgeçmek ayrıca yeni ev eşyası, taşınma maliyeti ve stresi ile uğraşmak yerine 1 sene daha ayrı eve çıkmamaya karar verdim. Fikir paylaşan herkese teşekkür ederim.
30 yaşındayım, ailemle yaşıyorum. Kirada evim var, sizce ayrı eve çıkmak mantıklı mı?
24 Cevap