Merhaba,
Bazı aileler vardır 50 sene yaşayan hiç gitmez istemezsin. Bir böyle aileler vardır insan 15 sene bile zar zor dayanır. İnsana hayatı cehenneme ederler. Her gün ıstırap şeklinde geçer. Bir gün bile huzur bulamazsın.
Eğer imkanın varsa hiç durma başka eve çık. Ya da kendine bir ev arkadaşı bul. En azından azıcık aşım, ağrısız başım dersin böylelikle daha huzurlu bir hayatın olur. Yaşında daha çok genç bu şekilde devam edersen psikolojik olarak daha kötü bir hale gelebilirsin. Dikkat et bence.01 Yorumla
Soran+1 yılBir gün bile huzurum yok. Kendime ayrı eve çıkmakta güveniyorum ama bazı korkularım var. Tek başına yaşama, yaşlanma korkusu. Evlenirsem evleneceğim kişi kirada oturmayı da istemez muhtemelen sıkıntı çekeriz diye. İşin bu tarafı korkunç ürkütüyor beni. Ama ne olur huzurum olur en azından alırım bir bilgisayar takılırım kafama göre
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, 25 yaşında olup aileyle yaşamak bir zaman sonra kuşak çatışmalarını da beraberinde getirebiliyor. O yüzden ayrı eve çıkınca kendinizi daha mutlu hissedecekseniz, maddi durumunuz da ayrı eve çıkmaya elveriyorsa tabii ki ayrı eve çıkmanızı ben de onaylarım ve doğru bir karar olur sizin açınızdan. Bir insanın huzurlu olması, kendini huzurlu hissedebilmesi gerçekten çok ama çok önemli bir şey. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah, Asgari ücretle çalışıyorum. İyi kötü bir işim var. Biraz ayrı ev için geç kaldığımı düşünüyorum ama zararın neresinden dönsen kâr dır. Teşekkür ederim güzel görüşün için
- +1 yıl
Rica ederim. Bence geç değil yani tam zamanı geldi diye düşünüyorum bende. O yüzden tek odaklanmanız gereken kavram bundan sonra "huzur" olmalı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini niye zora sokuyorsun afedersin ama madem kendi bir halt yemiş susup oturacağı yerde birde size sıkıntı yapıyor ise ben ihbar ederdim. Sınırı çoktan aşmış birde üste çıkmaya çalışıyor kendince.. ben gelemem böyle şeylere insana haddini bildiririm. Çok sinirlendim babana k. bakma.. ayrı eve falan çıkıp kendine eziyet etme. Ya bir şekilde babanı sustur ya da ihbar et alsın dersini..
105 Yorumla
Soran+1 yılKendime niye eziyet edeyim. Asıl böyle yaşayarak eziyet ediyorum. İhbar etsem ne değişecek? 2 yıl sonra yine çıkıcam kafa yiyecek daha beter olacak. Kendini hep haklı görüyor susmaz o
Soran+1 yılRahat duracağı yerde daha da kudurdu.
Cevap sahibi+1 yılDayanılmayacak gibiyse o zaman taşın ordan.. o bir gün yaşlanıp hastalanacağını göz önünde bulundurmuyor elbet sana bir gün ihtiyaç duyacak.. o zaman gerektiği gibi bir karşılık verirsin ona şimdi değmez uğraşmaya
Soran+1 yılBen kimsenin eline düşmem diyor zaten
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşuyor büyük konuşanın başına hep istemediği şey gelir
Evet ayrı eve çıkmalıdır kesinlikle, zaten huzurun yok mutlu değilsin, her gün kavga tantana çekilmez bir durum bence, ayrı eve çık uzaklaş hem senin için daha iyi olur hem ailen için iyi, kim ne istediğini sakin kafayla daha rahat karar verebilirler, uzak olunca daha tatlı olursunuz.
31 Yorumla
Soran+1 yılHuzurlu olayım yeter, teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Huzur bulmak istiyorsan ayrı eve çık. Mümkün olduğunca uzak olsun. Ama ayrı ev ayrı ayrı sorumluluk demek. Bu konuda kendine güvenin varsa çıkmanı tavsiye ederim.
31 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıcam öyle gözüküyor
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. İhbar etmen daha mantıklı değil mi?
45 Yorumla
Soran+1 yılKahpelerin işi, ihbar etsem kalleşlik olacağını düşünüyorum
Soran+1 yılGülünecek ne var?
+1 yılBabanın yerinde olmak kolay mı? Her an korku ile yaşamak, insanda ister istemez stres yapar, çekilmez bir hale gelir.
Bu yaşımda babam hala laf eder, hala susarım hala susarım. Konuşur konuşur susar, baktım olacak gibi değil, kendi evime geçerim.
Ayrı eve çıksan yemeği, çamaşırı bulaşığı temizliği yapabileceğine emin misin?
Hafta da 1,5 gün evdeyim o da temizlikte falan geçiyor. Bir süre sonra bıkarsın.
Ha ben herşeyi orada yapıp sonra kendi evime geçerim diyorsan, ayrı oda da kalmaktan ne farkı kalıyor. Söylenecek insan yukarı çıkar yine söylenir.
Annen yaşıyor mu bilmiyorum ama, onun dayanağı sen varsın evde, onu sensiz mi bırakacaksın04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim en iyi görüş oldu bu. Bende böyle düşündüğüm için ayrılmıyorum
- +1 yıl
Yıllarca senin yaşadıklarını yaşadım. Gayet iyi anlıyorum seni. Sabret, sabredebildiğin yere kadar. Dayanamaz olduğunda çık hava al, kendini dinle, sakinleş sonra geri gel. Allah kolaylık versin kardeşim.
Soran+1 yılİnşallah atlaticaz bakalım sağol abi 🙏
- +1 yıl
Sen de sağolasın kardeşim. İnşallah🙏🙏🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruyu şimdi gördüm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben elimde olsa cehenneme bile kaçmaya razıyım. İş bulabilsem defolup gitmeyi gerçekten çok istiyorum ama şimdilik o da mümkün değil gibi. Sana tavsiyem eğer fırsatın varsa arkana bile bakma. Baba kelimesini benim babam için kullanmak başka babalara hakaret gibi. O yüzden lügatimden çıkardım ben o kelimeyi. Böyle insanlar asla uslanmazlar ve hep kendilerini haklı görürler. Dönüp bir kez bile kendilerine bakma gereği bile duymazlar. Neyse de çok uzattım, üzgünüm. Dediğim gibi arkana bile bakmadan git bence. Sen kendini korumazsan seni kim koruyacak. Umarım bundan sonraki hayatın güzel olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah seninde
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy bu aileler neden böyle oldu ya. Şu an o kadar sinirliyim ki. Kafamı dağıtmaya gelmiştim ama tepem attı resmen. Bakamayacağınız çocuğu yapmayın kardeşim! Bıktım ben bu ülkeden, bu cehaletten gerçekten bıktım ya! Müslüman falan olamaz bu insanlar! Huzur yok mutluluk yok kavga var pislik var. Ne biçim ülke ya. Çok ütopik beklentilerim var ama bu ülkeye çok fazla. Gerçekten yeter. Allah bilir ne kadar üzülüyorsun ve yoruluyorsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kendimi senin yerine koyabiliyorum. Ne yapmalısın gerçekten bilmiyorum. Oof off. Aile işte atsan atılmaz satsan satılmaz. Çek git desem işin var mı bilmiyorum ayrıca aileyi ne olursa olsun terk etmek doğru mu bunu da bilmiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
İşim var çalışıyorum. Terk etsem doğru mu olur onu bende bilmiyorum. Kendisi hâlâ firar kaçak aynı terane devam ediyor. Ama yakındır cikicam. 2-3 ay daha zaman verdim onlara düzelmezse eşyalı eve cikicam
- +1 yıl
Konuyu açan benim bu arada 😃 baya bı zaman geçmiş.
+1 yılAilemden ayrı eve çıktığımda yaşım 18'di.
20 yaşıma kadar huzurluydum. Çünkü uzaktaki kıymetli oluyor ve ben onlar için daha kıymetliydim. Son 2 senedir kısıtlamaların bahanesi yüzünden, okul ve iş bahanem ol (a) madığından aile evindeyim. Çok zor çok...11 Yorumla
Soran+1 yılBilmezmiyim
Abartısız şu an imkanım olsa olur olmaz yerimden kalkar valiz hazırlarım! Yeter ki gideyim. Yaşamayana abartı gelir ama aile huzursuzluğu problemleri bambaşka bir şey! Allah kimseye yaşatmasın. Parasızlığı çekerim bunu çekemem. İnsanın ruhsal sağlığını bitiren, tedavisi inanılmaz zor bir şey
20 Yorumla
+1 yılAga git kiraya para ver daha iyi kafayi yersin böyle. Ben 19 yaşındayım normalde yurda gittim kurtuldum dedim pandemi diye yine döndük kürkçü dükkanına, evde surekli bir gitseydin yok bilmem ne psikolojik sorunları olan ebeveyn iste seninki de benimki gibi. Kiraya cikarsin hatta cevrende üni varsa ev arkadasi aranıyor da dersin. Hem kirayi paylasirsin hem de yalniz kalmamis olursun. Yine de sen bilirsin tabi..
01 Yorumla
Soran+1 yılAga yedim zaten kafayı. Kendi kendime konuşuyorum sinirleniyorum fabrikada. Bana bırakacağı evden yapacağı düğünü de istemiyorum kimsenin öyle nefret ettim beklentim yok aileden. En sağlıklısı ayrı ev olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi olarak karsilayabilirsen mutlaka çık çünkü cekilmiyor. Ben de 26 yasindayim son 1 yildir öyle bıktım ki evdeki kavgalardan ve bana olan baskilardan. Hicbir sey yapmiyorum kendi halimdeyim ama aile b0k olunca her sıkıntılarını bana yıkıyorlar. Ben asgari ücretle cikamiyorum İstanbul koşullarında yetmiyor. Ama ek iş düşünüyorum, maddi olarak kendime güvendiğim an hemen cikacagim insallah.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarsın inşallah. Ek iş düşünüyorsan Herbalife ile iyi para kazabilirsin. Kızlar iyi satış yapıyor
Cevap sahibi+1 yılFarmasi denedim ama benim çevrem yok ki. 2 ay sattım 800 kazandım sonrası yok
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Senin hayatın böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorsan elbette ayrı bir eve çıkabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilmiyorum işte
Ayrı eve çıkmalısın ama ailenle aranı bozmamalısın bir anda evden kaçmamalısın yavaş yavaş çeşitli bahanelerle gün aşırı git bir yerlere sonra bir gün iki gün bir hafta derken yerleş. Ailenle aranı bozmaman onlarla iletişimini kesmemenin sana yararı olacak diye söylüyorum. Onun dışında hem evden gitmiş evdeki kavgalardan uzwk olursun hemde ailenle iletişimin kesilmediği için ihtiyacın doğrultusunda iletişime geçersin.
23 Yorumla
Soran+1 yılTamemen bağı koparmak istiyorum. Nefret ettim baba denen şeyden. Huzur bile veremiyorsa bana bir aile. Başka ne verebilir ki? Köpek gibi calisip eve bakıyorum bide. Dünkü olayı anlatayim. Annem yemek hazırladı ben odamdayim beraber yemiorum kavgadan uzak durmak için, evde bişeylerin bittiğini söylüyor annem. Babam da 'emre para vermiyo" mu diyor. Bu olaydan sonra koptu herşey. Sanki eve bakmiyormusum gibi muamele yapıyor. Herkes kendine altın alıyor birikim yapıyor bende yapicam diyor. Kafası gitti iyice
- +1 yıl
Babanın bir psikolojik rahatsızlığı (bipolar vs) olduğunu düşünüyorum. Aynı olmasa da benzer durumlar bende de var. Her zaman çevremden tamamen iletişimini kesme öğüdünü çok aldım. evini arabanı her şeyini hallet. Evde kalmayı bunun planını bir evin ihtiyaçlarını iyicr ölç tart bunlar basit es geçilecek nasıl olsa olur gibi şeyler değil. Nefret etsen de o ortamda sürekli olmayacağın ve ayrı evde onlardan uzak bir şekilde iletişime geçeceğin için sorun olmaycak. Benim önerim ne olursa olsun, yapmacıkda olsa iletişimi kesme !
Soran+1 yılEvini arabanı hallet derken? Anlamadım orasını?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilen sana artık zulmetme derecesine gelmişse, ailemdir deyip boyun eğmek kendine yaptığın en büyük haksızlık bence. Yine saygılı olursun o ayrı ama mesafe şart senin durumuna. Bundan dolayı kendini kötü hissetme yani. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Bir ev için kalıp da niye huzursuz olasın ki. Ne kadar uzak o kadar iyi olursun. 25 yaşında adamsın, yani demem o ki artık kendine de çeki düzen ver ve bağı kopar daha sağlıklı bir ilişkiniz olur.
00 Yorumla
+1 yılYeterli olgunluğa ulaştığınızı ve kendinizi geçindirebilecek durumda olduğunuzu düşünüyorum. Böyle şeylerle uğraşmaya gerek yok bence, artık kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğinizi düşünüyorsanız bir an önce çıkmalısınız.
10 Yorumla
+1 yılİmkan varsa acil çıkın. Ben de ailemle sorunlar yaşıyorum ama güncel olarak 7 liram var, imkanım yok yani. Yoksa giderim buralardan. Aktif/pasif gelir elde edebilsem var ya üfff. Kolay şekilde para kazanma yolu bilenler yazsın bu yorumun altına.
00 Yorumla
+1 yılAnnemi ikna etmek çok zor oldu ama çok mutluyum. İyiki çıkmışım ayrı eve. O ev ilerde senin olacak zaten. Şimdi hayatını yaşa
13 Yorumla
Soran+1 yılBekar mısınız? Ayrı eve çıkmanızın sebebi nedir?
- +1 yıl
Ana baskısı. Uyumama uyanmama herşeye karışıyordu. Telefonla konuşsam laf ediyordu. Eve kız arkadaşımı çağıramıyordum oturup bizi dinliyordu
Soran+1 yılİyi yapmışsın
+1 yılBu da soru mu tabii ki tek başına çık. İmkanım olsa hiç durmam. Nefret ediyorum evdekilerden. Aşırı uyumsuzuz.
22 Yorumla- +1 yıl
Her zaman imkan vardır
- +1 yıl
@erkek_soruyor yok şu an.
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Paylaşımlı eve çık.
Kira vs her şeyin ortak olduğu.
Nette ki siteler de evi tutmuş insanların ev arkadaşlığı ilanına bak.
Valizin ile girer bir ton masrafla uğraşmazsın.00 YorumlaKesinlikle ayrı eve çık. Ailene bağımlı olma ya da onlar sana olmasın. 25 yaşından sonra kimse ailesiyle yaşamamalı bence çok özel bir durum yoksa.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıcam en kısa zamanda
Bence acilen o evden kendini kurtarman gerekiyor. Yoksa psikolojin tamamen bozulabilir..
12 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuk zaten
Aynı dert bende de var. Düzgün bir işin varsa çık yoksa riske atma ben 2 senedir sabrediyorum nereye kadar bilmiyorum 26 haziranda tyt sınavına giricem İnşallah kazanırda giderim.
00 Yorumla
+1 yılSenin o evden uzak durman lazım. İlk fırsatta ayrıl ama bağları koparma.
12 Yorumla
Soran+1 yılBağı koparmamak benim elimde değil. Çıkarsam bir daha gelme arama sorma der. Ne düğününe hiç bir şeyine karışmam der. Ama onun yapicagi düğünü de istemiyom. Nefret ettim.
- +1 yıl
Anladığım annen de evde. Anneler terk edilmez. Bağı koparma dediğim o yüzden
Bende 24 yaşındayım ve ailemle yaşıyorum aynı evde olmaktan mutluyum.. ayrı bir evde yaşayamazdım..
02 Yorumla
Soran+1 yılAilevi sorunlar var mı? Annen baban huzurlu mu? Sofrada çıkıyor mu tantana?
+1 yılBen finansal acıdan mütüşmel olsam su yaşımda ayrı eve cıkıcam millet 25 30 yaşına kadar anasıyla yaşıyor hayret ediyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl25 yaşın da ayrı eve çıkmak ne 35 de mi evlilik kuracaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılNie ayrı eve çıkarsam 35 de evlenicem diye bir şey mi var
benim imkanım olsa saniyesinde çıkardım aile evi= psikolojik şiddet hepsi ayri bir sorun ya
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi sorun. Yaslanicak duvarımda yok. Baba ağaç gibidir meyve vermese de gölgesi yeter derler. Gölgesi de yok mk bunaldım sinir topuna döndüm
+1 yılStresli bir evde zor şartlarda nasıl yaşandığını biliyorum seni anlıyorum ama senin yerinde olsam çıkmazdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılimkanın varsa orda aileyle yasamak bir sure sonra iyi degil dönüm noktalar :
askerden sonra 25 -27 arası
34-36 arası
ondan sonra zaten parayı bulamamısındır evdekalırsın02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Dönüm noktası derken?
Cevap sahibi+1 yılkarar verme noktaları vermeyince pisman oluyorsun ve dönusu olmuyor.
özet : bekleme yapma
özet 2 : ertelemebişeyi
sen kal orada...
lokantaya ve otele para veemiyorsan niye çıkasın01 Yorumla
Soran+1 yılNiye kalıcam?
Zaten evlenince çıkacaksın şimdi ne yaptın yaptın o kar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılBu durumda ayrı eve çıkman senin için daha sağlıklı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBen 18 yaşındayım ayrı eve çıktım, çıkmak istiyorsan önünde bir engel yok
11 Yorumla
+1 yılKültürümüze göre çıkma derim ama çıkıyorlar artık karar senin 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParan var ise kendime bakarım diyorsan ayrı eve çık
Benim param olsa hemen ayrı eve çıkardım kiralık satılık fark etmez ama param yok :( iş bulursam çıkacam00 YorumlaHaklısın abi bende ayrı eve çıkmak istiyorum ama ne işim ne mesleğim ne bişeyim var
00 Yorumla
+1 yılHazırda ev varmış çıksana, imkanım olsa bugün ayrı eve çıkardım
00 YorumlaHuzurun yoksa ayrı eve çıkman en iyisi tabi maddi olarak iyi durumda olman gerekiyor nefes almak bile para malesef
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. 28 yaşındayım ailem ile yaşıyorum. herkese başarılar diliyorum.
00 Yorumla
+1 yılİrtibatı kesme ama eğer çalışıyorsan kendi ayaklarının üzerinde durup ayrı bir eve çıkabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAyrı eve çıkmaktan başka çaren yok hergün mutsuz olmaktansa Yanlız olmak daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılParan varsa, gelirin varsa git kendi hayatını kur kardeşim benim...
00 YorumlaÇık ayrı eve gitsin bu saatten sonra kral gelse çekilmez bi dönemdeyiz yaş olmuş 25 saçma sapan ev kavgalarıyla uğraşma bile babanıda ihbar et en mantıklısı
11 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıcam ama ihbar etmem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl hayatını yaşa bunu düşünmen bile hata/ kaç yaşında erkeksin ben 18 yaşımda resti çekip ayrıldım evden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeş bence sende çalışma g*tü yok sürekli evdesin diye bu kavga :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Calisiyorum ki işim var
+1 yılÇık şartları zorlayıp. Gerekirse iki işte çalış.
01 Yorumla
Soran+1 yılİki iş yapamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılParan varsa çık ben yıllardır deniyorum olmuyor ev almadan cikmam
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarsam kiraya cikicam
Cevap sahibi+1 yılKira zor Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin
+1 yılHuzur bulmak istiyorsan ayrı eve çık. Mümkün olduğunca uzak olsun. Ama ayrı ev ayrı ayrı sorumluluk demek. Bu konuda kendine güvenin varsa çıkmanı tavsiye ederim. huzur daha önemli sakin kafa oh rahat
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde ailenle yaşaman seni daha çok yıpratacaktır o yüzden ayrı eve çıkmak daha sağlıklı yanına bir arkadaş bul yalnız çıkmak istemiyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığım yer küçük zaten bulamam. Arada sıra arkadaşlar kuzen felan gelirler o ayri
- +1 yıl
Orası sana kalmış
17 yaşında memur abilerle eve çıktım :D
daha sonra üni kazandım orada 3 arkadaş eve çıktım 21 23 yaş arasında
üni bitti işe başladım 24 yaşımdan 28 yaşıma kadar halla yalnız yaşarım :D00 Yorumla
+1 yılayri eve cikip aieleni birakacakmisin zor günler geciriyorsun babanida polise gitskn cezasi fzla olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBirakicam polise vermeye gerek yok
- +1 yıl
senin gibi düsünenlerin yüzünden ülke gelismez polise verme aman bir suclu da disarda kalsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet belli yaştan sonra durulmuyor aynı evde bence işin varsa çalışıyorsan çıkabilirsin normal şeyler bunlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende 1 yas büyüğüm kendi evime kira ödüyordum cik gitsin
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşımdayım evlendim boşandım çocuğum var ayrı yaşıyorum :) sen de çıkabilirsin
20 YorumlaValla benimde zamanım geldi çalışıp para biriktiriyorum en azından eşyalı kiraya çıkarım şimdilik yaş 20
00 Yorumla
+1 yılAyrı eve çıkana kadar sorumluğunu tek başına alamazsın neden mi kendin bir hesap et
04 Yorumla
Soran+1 yılEttim zor
- +1 yıl
Yapma eyleme gözüm belli ki aileden huzur sevgi bulamıyorsun ya da tartışdım bilemiyorum ama öfkeyle hareket eden inadın sonu olmaz
Soran+1 yılYapacak bir şey yok benim aile yapım böyle, adım başı her dakika huzursuzluk. Sofraya şeytanla oturuyorlar daha da aziyorlar. Evde goremedigim huzuru, sevgiyi dışardaki köpekte buluyorum vazgeçtim zaten ayrilmayacam Allah'a havale ettim ikisini de. Benimde sonum iyi değil çok bela okudum cok küfür ettim içimden.
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünuz için iyi akşamlarr
+1 yıltek yaşamak güzel değil... gençler bu lafı kafanızdan çıkarınn
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle cokmu guzel
- +1 yıl
zamanı gelince anlarsın
+1 yılAhh yaa üzüldüm bence çık ayrı eve yaşında çıkmaya müsait zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş geçti bile.. keşke 20 yaşlarımda alsaydım bu kararı. Bu yaştan sonra da ne yaparım bilmem
- +1 yıl
Sacmalama daha cok gencsin yasayacagin daha cok seyler var bundan sonrasını iyi degerlendirmeye bak
+1 yılAyrı eve çıkacak ekonomik özgürlüğün varsa kesinlikle çıkmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşim var. Ekonomik özgürlük yok. 3 ay sıkıntı çekerim çıkarsam.
- +1 yıl
Bir şekilde idareli geçinirsin 3 ay ondan sonra rahat edersin.
+1 yıl7 yil gec kalmisin, burda 18e girince popona tekmeyi vuruyor ailen
10 Yorumlaöyle bir imkan ve maddi güç varsa kesinlikle çıkmalı.
00 Yorumla
+1 yılTek yaşamanın mantığı ne yalnız ne yapacaksın ki canın sıkılır
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler