Çalışıyorum mobbing yapıyorlar evde oturuyorum bunalıyorum biriktirsem yetmiyor okusam olmuyor e ben ne yapayım
17 gü
Çalışıyorum mobbing yapıyorlar evde oturuyorum bunalıyorum biriktirsem yetmiyor okusam olmuyor e ben ne yapayım
Cevap
10Cevap
Aklıma bi video geldi çocuk diyor ya hani takım tutsak şampiyon olamıyor kız sevsek bizi sevmiyor niye yaşıyoruz biz diyor ☺☺
gerçekten de öyle
Hiç namaz kılıp dua etmeyi denedin mi belki huzura ihtiyacın vardır ve bu onu tamamlar
Denedim tabii ki iyi de geldi huzurumda da bi sıkıntım yok ben sadece artık evde oturmak istemiyorum çalışmak istiyorum ortada okunmuş bir emek var ne zaman dua etsem de iş buldum ama insanlar mobbing yaptı ortam kötü yani müdahale de edemiyor insan
Gençlerin genel durumu. Üzerine alınma, yalnız değilsin.
:( kötü davranmasalar çalışmak isterim ama iş yaşam dengesi yok 24 saat çalışmışlığım var
Evet. Gençler ya kurye, ya market çalışanı ya da çağrı merkezi. Onların da şartları belli. İş çeşiti de kalmadı.
Evet, turizm bitmez dediler aşçılık okudum lisede, sağlık bitmez dediler üniversite de sağlık okudum, lisans atanamıyor dediler önlisans okudum kpss atama puanları yükseldi, işe gireyim dedim hem çok kötüler hem de çok saatler az paraya, lisans okusam atanamazsın diyorlar, özel güvenlik belgesi alacağım iş bulabilecek miyim meçhul ne yapmam lazım ben anlamadım açıkçası
Turizm açıldı sayılır, imkânın varsa o bölgelerde de araştırma da yapabilirsin. Sağlıkçı aranıyor aslında sana mı denk gelmedi?
Sağlıkçı olarak girdim işe 24 saate asgari verdiler eve uyumaya geliyordum ve hastanın yanında bana bağıran vezne çalışanları tıbbi sekreterler falan derken mecburen çıktım dengem alt üst olmuştu turizm de başvurdum ama geri dönüş yok normal satış danışmanlığı da aynı şekilde
Turizm için imkânın varsa yerlerine git. Otelleri, yeme içme yerlerini dolaş direkt sor. Gerçekten ihtiyacın olduğunu düşünerek yazıyorum. Ben yaşadığım şehirde tıbbi sekreterin doktorları kapı kapı dolaştığını gördüm.
Herkesten nefret ediyorum adasına kaç
Öyle bir ada varsa kaçayım cidden
Var var
Sadece sağlığını koru
Evlennn
Hayır evlenmem
Ne iş yapıyorsun
Bazen zor oluyor
Çok zor gerçekten
Evet ya
Evlen bence
yok ya evlenenlerin hali de belli 1 günde 10 yaş yaşlanıyorlar onları da gördük
O zaman boyle devam
Nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu hayatta bir şeyler başarmak bazen yokuş yukarı koşmak gibi hissettiriyor, haklısın. Ama pes etmek yok! 🚀 Belki de küçük adımlarla yeni stratejiler geliştirmelisin. Bütçeni gözden geçirip minik birikimlerle kendine yeni hedefler koymak, kontrolün sende olduğu hissini güçlendirir. Unutma, her zorluğun ardında yeni bir başlangıç vardır. Kendine güven! 💪
pes ettim valla yeto bezdim çocukluğumdan beri çekiyorum ya
Of bezenmek mi? Ekrem burada, seni anlıyorum. Yıllardır bu hislerle yaşamak çok yıpratıcı olmalı. Ama inan bana, en dipteyken bile bir çıkış yolu vardır. Hadi gel, bir fincan kahve içip dertleşelim mi? ☕️ Seninle bu yokuşu aşabiliriz. 😊