Kişilik & Karakter Bazı şeyleri ulaşmak gerçekten zor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güzel sevecek düzgün birine Bazı şeyleri ulaşmak gerçekten zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. benim için zordur evet 0 0 Yorumla
blackhourse Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl evet zor paraya kariyere kaslı 1.90 esmere ulaşmak çok zor😞 0 1 Yorumla HRM_000 1 yıl Değil aslında Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Zor olan durumu biraz açarsan 0 3 Yorumla youngsailor 1 yıl Bu gerçekten zor, bende 8 yıldır arıyorum. Hayat karşımıza ne zaman çıkarır bilinmez ama mühim olan çıkardığında bunu fark edebilmek olacak Yorumla Soran 1 yıl Uzun bir süre her ne kadar beklemek istemesen de yapacak bir şey olmuyor Yorumla youngsailor 1 yıl Kesinlikle sen hazır olsanda yeni bir başlangıca hayat bazen karşına çıkarmıyor çabalasanda, o yüzden zamana bırakmak en doğrusu oluyor Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 912 cevap paylaştı. Evet zor 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Ne gibi 0 1 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Haklısınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
benim için zordur evet
evet zor paraya kariyere kaslı 1.90 esmere ulaşmak çok zor😞
Değil aslında
Zor olan durumu biraz açarsan
Bu gerçekten zor, bende 8 yıldır arıyorum. Hayat karşımıza ne zaman çıkarır bilinmez ama mühim olan çıkardığında bunu fark edebilmek olacak
Uzun bir süre her ne kadar beklemek istemesen de yapacak bir şey olmuyor
Kesinlikle sen hazır olsanda yeni bir başlangıca hayat bazen karşına çıkarmıyor çabalasanda, o yüzden zamana bırakmak en doğrusu oluyor
Ne gibi şeyler mesela
Hayatta zor diye bir şey yok
Ne mesela?
Evet zor
Nelere mesela
Ne gibi
Haklısınız
Hiçbir şey ulaşılmaz değil
Ne gibi mesela