Sizce atanmak çok mu zor yoksa insanlar mı abartıyor?
Zor
İnsanlar abartıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, mülakat durumu insanı korkutuyor. Hani puanı yapsam bile acaba mülakatta elenir miyim endişesi sarıyor insanları. Bence o konu atanma durumunu zorlaştırıyor ve insanlar da bu yüzden atanmak zor diyorlar diye düşünüyorum. Kendilerince de haklılar tabii ki. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Atanma bekliyenlerden nefret ediyorum. Hiç kimse size iş vermek zorunda değil.
Sanki bütün ülke bu insanları memur etmek ve ömür boyu bakmak zorundaymış gibi birde ATANAMAYAN diye kendilerini mahrum edilmiş sınıfına sokuyorlar.
Bu ülkedeki memur sayısı artmasına rağmen nedense bizim yaşam kalitemiz düşüyor.
Memur olmak isteyen kişi kendine faydası olmayacak kadar vasattır ama çalışmayan memurlar biraz daha çalışmasın diye yeni memur alınır durur.
Bugün 4de gittim belediyeye bir avukat "erken çıkmış" yersen. saat 4de resmi kurumlarda çalışan bulamazsınız. (vatandaşla yüz yüze gelmeyenler) 4.30da çıkmaya başlarlar. 5.00 de kurum boşalmıştır bile.
Bu yüzden memurlar haramzadedir. Bu ülkede vergi veren herkesin hakkını çalışmayarak işlerini kötü ve verimsiz şekilde çalışarak yemektedirler. Her türlü hakkım haram zıkkım olsun.
Normal memurlar sadece gyk ile atandığı için kolay olabilir ama öğretmen planlar üç farklı Kpss çeşidine çalışır. Atanma puanı ve alım sayısı bölüme göre değişir. Mesela ben edebiyat öğretmeniyim.81 küsür ile atanma yaptı en son. 81 almak o kadar dersin içinde zor. Çünkü eğitim, gyk, öabtnin içinde bir sürü ders var. İnsan hangi birine yetişecek olduğunu şaşırıyor. Öabt olmadan atanan iki bölüm var :Müzik ve resim
Olanlar *
Cevap
7Cevap
Mesleğe göre değişir.
Okul öncesi zor mu peki?
Abartıyor efendim yoksa leblebi yemek gibidir
O kadar da değil be ne yaptın sende 😂
Zor bence ama insanlar çoğu şeyleri abartıyorlar.
Atananlar atanamayanları asla atamazlarmış
yok be olum millet biraz mal
Mal mı? Asıl hiçbir vasfı olmayıp sürekli oturmaktan kıçı oturduğu sandalyeye yapışıp kalmış vatandaşın hiçbir problemine çözüm getiremeyen cevap vermekten bile aciz asık suratlı, kibirli insanların memur olduğunu görünce insanlar kendini zeki hissetmeli. Sence ülkemizdeki memurlar çok mu vasıflı?
@_Nancyy_ bak ben bunu gözlemledim. 5 memurdan 1 tanesi gayet düzgün ve vatandaşın her sorununa cevap veriyor. diğer 4 tanesi torpille gelmiş atm personeli. ya işe gelmez gelirse de sabah geç gelip akşam erken çıkıp, öğlen namazı diye 3 saat mola yapan kişiler.
sen o 4 kişiyi değil de 1 kişiyi düşün. ayrıca kpss dediğin sınavda zor değil
bölüme göre değişir
Kank 4 sene üstüne atandim
Bölüm ne?
İşletme mezunu, lisansta atanmak zor mu?
Bölüme göre değişiyor.
Çok zor
Öyle hissediyorum.
Basit değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?