Doğumdan sonra üzerimde 8 kilo fazla kaldı eskisi gibi zayif olmak istiyorum ama yemek yemeğe de bayılıyorum. Diyet yapmak aşırı zor bi iş ya sizce de öyle ki?
Şu dizi ya da film için 15 20 kilo veren ünlülere şaşıyorum
Doğumdan sonra üzerimde 8 kilo fazla kaldı eskisi gibi zayif olmak istiyorum ama yemek yemeğe de bayılıyorum. Diyet yapmak aşırı zor bi iş ya sizce de öyle ki?
Şu dizi ya da film için 15 20 kilo veren ünlülere şaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şekersiz açık çaydilim beyaz peynir (30 gram veya 20 gram kaşar peyniri) (50-60 gram) haşlanmış yumurta 5️⃣ adet zeytin veya 2 adet ceviz içi yestratipinde Peynir 2 m) 3 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (75 gram) Domates, 🥒 , biber Ara öğün 11.00 =1 değişim meyve 1 kase (orta boy) çorba Öğle öğünü 13.00 3 kofte kadar et (90 gram kemiksiz, tavuk, balik, hindi, kırmızı et) / Yarım su bardağı yoğurt (kaymaksız) 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (50 gram) Mevsim salata Ara öğün 1 değişim meyve 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (25 gram) 1 dilim beyaz peynir (30 gram veya 20 gram kaşar peyniri) Akşam öğünü 18.00 1 kase (orta boy) çorba 8 yemek kaşığı sebze yemeği (zeytinyağlı) Yarım su bardağı yoğurt (kaymaksız)(. 3 dilim tam tahıllı buğday ekmeği (75 gram) Mevsim salata Ara öğün 21.00 1 değişim meyve 1 su bardağı süt, yoğurt, kefir (yom yel) 1.2.5 lideru2 DIliM EKMEK (TAM BUGDAY VEYA ÇAVDAR 1 SU BARDAĞI AYRAN MEVSİM SALATA (YAĞSIZ) ARA OGUN 2 PORSIYON MEYVE 1 SU BARDAĞI AYRAN (AZ YAĞU) VEYA YARIM KASE YOGURT (AZ YAĞ 126.00 KASE CORBA (PRINCSIZ AKSAM YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEGI (PATATESS) 2DIUM EKMEK (TAM BUGDAY VEYA ÇAVDAR) 2 YEMEK KAŞIĞI YOGURT MEVSIM SALATA (YAĞSIZ) ARA OGUN (21.00) 1 PORSİYON MEYVE 1 SU BARDAĞI SÜT
👑 KAN SEKERİNİN KONTROLÜNÜ BOZAN BESİNLER SEKER, BAL, Çikolata , MARMELAT, SURUP, 🍦 ŞEKERLİ BESİNLER PASTA, KEK, GİBİ.. HER GÜN 10-12 BARDAK SU İÇİNİZ HER GÜN DAKİKA YÜRÜYÜŞ # EGZERSİZ
Yaşam koçları sağolsun. Diyet ile sınırlı değil ki sağlıklı beslenme ve spor gerekir ve bunlara kafa yormalısın.
vücudun istemiyorsa istersen aç kal yine de kilo alırsın