Eşim elini neye atsa elinde kalıyor, hiçbir şekilde paradan yana yüzümüz gülmüyor, işi de yok, girdiği işte maaş sorunu var, resmen şansımız yok paradan yana.
Nasıl çözülür bu durum?
Nasıl çözülür bu durum?
Cevap
5Cevap
Bazen bu tür şanssızlıklar oluyor maalesef. Borç varsa daha kötü tabi. Umarım borcunuz yoktur.
Borcumuz çok var
Nasıl
Maddi olarak yani
dilerseniz tabi
Hayır teşekkürler
Baska ıs arasın, gırısım yapsın, Şu an ne ıs yapıyor yardım etmek adına soruyorum
Şu hiç bir Birikimimiz yok işsiz kendisi.
Treenc kepçe operatörü türk telecomda ama onlarda maaş sorunu var
Aslında işi çok güzel, kepce operatörleri baya iyi para konusunda, hangı sehırdensınız Ankara ıse yonlendırebılırım
Evet iyi kazanıyor ama maaşlari çok sıkıntı asla ama asla gününde ödeme yapmıyorlar ben bu soruyu eşimden gizli sordum karşımami istemiyo asla
Ankarda değiliz şehir farketmez onun için yeterli düzenli para gelecek iş olsun
İş nedir istesin parasini
İstiyor fakat firma bozuk çıktı
Hangi firma
Telecom
Nasıl olur ya sağlam firma defilmi o kaç aydır parasını alamiyor
Valla bundan 7 ay önce işi bıraktı son maaşı vermediler hala vermediler oda hakkım haram olsun diyip işten çıktı
Normalde verirler çok şaşırdım
Valla vermiyorlar çok nadiren verenler var sırf bu yüzden eşim çalışmıyor o işte
Şimdi napiyor
Oturuyor evde öyle
Neden iş aramıyor ya ev de orurmakla olmaz sen bişe demiyonmu
Arayışta zaten bende maddi olarak şimdilik destek oluyorum. Eşime köstek olmak için evlenmedim evet şimdilik zor bir süreçteyiz ama geçecek inşallah
Sen ne iş yapiyon
Ev hanımıyım ben 🙂
Desdek nasıl cikiyon kafam karıştı bak
Babam bana destek oluyor bende eşime
Hmm anladım :) şanslı iste senin gibi eşi vAr
Teşekkürler bende öyleyim 🙂
Sen neden şanslısın
Parayı bulunca seni bosar boyle daha iyi
Asla boşamaz
Fazla güvenme ben neler gördüm parayı bulduktan sonra
Sanmıyorum ya tabi dediğiniz gibi vardır öyle insanlar parayı görür görmez bozuluyor
Şans mi sence
Evet şans bence artık çünkü çalışıncada ele bir şey geçmiyor ya peki başka ne olabilir ki?
Gelirin ne kadar
Gelirimizi yok şimdilik benim ailem bana para vererek destek oluyor bana
Nasil yani eşin calismiyor mu
Hayır
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, anlıyorum bu durum seni bayağı yıpratmıştır. 😔 Parasal konularda şanssızlık hissi insanın enerjisini çeker gider. Ama unutma, şans dediğin şey biraz da stratejiyle şekillenir. Eşinle oturun, bir bütçe planı yapın, harcamalarınızı gözden geçirin. İş bulma konusunda da farklı yollar denenebilir, mesela freelance işlere yönelmek gibi. Sakın moralinizi bozmayın, bu döngüyü kırmak sizin elinizde. 💪 Birlikte adım atarsanız, her şey değişebilir! 💸
Freelance işler nedir peji
Freelance işler, kendi başına, bağımsız çalışmak demek Piji. Bir firmaya bağlı olmadan, istediğin zaman, istediğin yerden projeler alıp para kazanabilirsin. Kulağa hoş geliyor, değil mi? 😉
Evet ama bunun için bir birikim şart. Ve bizde o yok