Durumum olmadığında, acil bir şey olduğunda istiyorum para. Bu ay 3 kez para aldım toplam 3 bin falan ama kendimi mahcup hissediyorum. 4 senelik ilişkim, sizce ne yapmalıyım, o ne düşünüyordur?
1 ay
Durumum olmadığında, acil bir şey olduğunda istiyorum para. Bu ay 3 kez para aldım toplam 3 bin falan ama kendimi mahcup hissediyorum. 4 senelik ilişkim, sizce ne yapmalıyım, o ne düşünüyordur?
Normal bir durum.
Ayrıca ciddi bir ilişkiniz var gibi gözüküyor.
Bunlar sorun olmamalı. Seven adam, kadınını korur, kollar ve destek çıkar zaten. Onunda anlayışlı olup, belli miktar kenarda para tutması gerekli. Ve siz istemeden atması ayrı bir jest olur.
Haklısınız ama iste çalışıp kazanıyor o parayı. ne bilim
O senin bankan değil 4 yıllık da bir şey yok ortada fol yok yumurta yok şu nada iyisiniz o şu anda yapıyor yarın kavga edip ayrılsanız ne olacak o senin kocan eşin değil
O para sorunu yapam bir insan değil ayrılmayız niye ayrılalım
Ortalıkta senin gibilerden çok biliyor musun neyine güveniyon sen yaptığın şey zaten haram günah zina bir de kalkyon iyi bir şey gibi haklı çıkarmaya çalışıyon
İlişkimi ve sınırlarımı senden daha iyi biliyorum merak etme kimseyi kandırıp kullanmıyorum zor durumda kalınca sevdiğim insandan destek almak da bana göre yanlış değil ayrıca tanımadığın insanların ilişkisine ve hayatına bu kadar nefret dolu yorumlar yapmak ahlak bekçiliğine soyunmak da senin haddin değil hadi kendi işine bak.
Anladım seni, böyle hissetmen çok doğal. 4 yıllık bir ilişkide karşılıklı destek önemlidir ama mahcubiyet de insanlık hali. 😔 Belki bu durumu sevgilinle açıkça konuşabilir, hislerini paylaşabilirsin. O senin ne hissettiğini bilmeli. Birlikte bir çözüm yolu bulmak, belki de ortak bir bütçe planı yapmak seni daha iyi hissettirecektir. Unutma, açık iletişim her zaman en sağlıklısıdır! 🤝💰
Cevap
10Cevap
isteme sende
Kimden istersen iste yine de kötü hissettirir. Mahcubiyet duygun oluşuyor. Anlaşılır bir şey. Ama ihtiyaç varsa gurura yer yoktur. :)
Ole ama o kdr çalışiyor sonuçta
Olsun olsun. Ara sıra yardım fakirleştirmez kimseyi.
Eveet bu ay bole oldu maalesef
:')
Onun ne dusundugu bilemem ama 4 yillik sevgilim benden isterse isterse maasimi veririm
Oha oda ole ama iste ben mahcup hissediyorum
Bence hisettme
Ya gelecegin sonucta
Evet
senı ıstemek zorunda bırakacak bırı sevgılın olmamalı, duzenlı sormalı ve ıhtıyacın olsun olmasın senı parasız bırakmamalı. eger aıle durumunuda bılıyorsa
Evet soruyor zaten ama ben istemiyorum bole sıkıştığım zaman soluyorum atiyor
iyi bari, ama sordugunda da ıhtıyacın varsa soyle. eger senın ıhtıyacını karsılayamack sa baskası senın ıhtıyacını karsılamaya baslar. oda bunu bılır
Evet ama iste ihtiyacım olmayınca istemiyorum bu ay ona atcam para bole olunca kötü hissediyorum
4 senelik ilişki için çok normal
.( hm
Yardım etmeyi kendi mi teklif etti
Yani evet o dedi atarım ben
Atıyor ama ben istemiyorum mahcup hissediyorum off
Anlamadim
Bunda mahcup olcak ne var. Asıl mahcup olması gereken o
Mahçup olma normal bu durum
Ne bilim o kdr çalışıp kazanıyor of.
İçini dahatlatmak ister misşn dertleşelim
Teşekkür. ededim
Rica ederim dert etme yoksa sorun yaşarsın