Sevgilim fakir bunu bilerek zaten başlamıştım kıyafetine varana kadar ben alıyorum o da çalışıp parayı borcuna yatırıyor. Ama parası olmadığı için bana hiç supriz yapamıyor değersiz hissetmeye başladım. Tüm arkadaşlarim sevgileri tarafından şımartılmış olarak görünüyor her hafta supriz yapılıyor hediyeler falan. Ben se bugün de fazla çalışayım benim sevgilime göndereyim diyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendinizi para ile sınıflandırmayın lütfen ne güzel iki tarafta birbirini seviyor ve en azından eli boş dolaşmak yerine bir işi var çalışıyor belki onun da borçları var büyük ihtimalle kirada oturuyordur zaten ailesine bakıyorda olabilir faturaları zaten söylememe gerek yok bu kadar şeyin arasında birde bu ekonomide sana sürpriz yapamıyor olabilir ama oda sana zaman ayırmak başkaları gibi sevdiğine sürpriz yapmak istiyordur eminim ki olaylara birde onun tarafından bakmak lazım hemde zaten kışlık kıyafetleri bile yokmuş belki bu kadar şeyin arasında kendine giysi alacak durumu olmamıştır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesin katlanabileceği bir durum değil, bende aynısını yaşadım ama fakir olan bendim 😀 ve o da bunu biliyordu kimseyi zorla tutmuyoruz sonuçta, değersizlik ayrı bir durum sana hediye almıyor ama küçük jestler yapıyorsa seni gerçekten seviyorsa bunu sorun etmemen lazım, dışarda gösteriş yapan insanları da gördük güllere arabalara boğdular sonları cezaevi.
06 Yorumla
Soran+1 yılYok para değil sorun işte para olmadan da yapar istese evet zorla tutmuyorsunuz aynı şeyi söyledi ama istediğim maddiyat değil seviyorsa hissetirmeli
- +1 yıl
Ama ozaman sorun yanlış olmuş, o seni değersiz hissettiryor bunun hediyeyle ilgisi yok seven adam yolda papatya koparır verir ne biliyim sana yemek hazırlar küçük jestler, bu dediklerim yine sevgiye çıkıyor çünkü erkekler basittir seviyorsa gösterir sevmiyorsa bu dediğin durum oluyor.
Soran+1 yılAnlattım böyle param yok o yüzden sana öyle geliyor maddi yönden iyi olsam çıkarız gezeriz birşeyler yaparız ama borcundan dolayı kafamı kaldıramıyorum ben ama seni seviyorum dedi
- +1 yıl
Yalan kanka uzak mesafe ilişkim iki üç saat beni görmek için ta nerden geliyodu sonra geri dönüyodu bahane bunlar sorunu olan insan ilişki yapmıycak ozaman
Soran+1 yıl1 aya düzeliyorum maddiyat olarak borç kapanıyor o güne kadar sabret bir şey istemiyorum dedi. O gün geldiğinde devam edersem böyle yapmaya ayrılma diret engelle hatta o kadar ciddiyim düzelecek dedi.
- +1 yıl
Ya verdiği sevginin ilginin bunla ne alakası var sen de sevdiğin için gözün kör olmuş aşktan neyse bekle bir umut
Bunun çok basit bir yöntemi var oda ayrılman mesela ben benden hoşlanan kızlar var üniversitede ama ben onlara yakınlaşmamayı tercih ediyorum çünkü param yok ve kendime bile zar zor bakıyorum o yüzden hiç başlamadan bitiriyorum pek çok potansiyel utanç verici zavallı ilişkiyi çünkü bu hayatta her şey paradır eğer bir annenin yeterince parası yoksa çoçuğunu ne kadar severse sevsin ihtiyaçlarını gideremez o yüzden sana tavsiyem ya sadece hoşlandığın için sevgili olduğun birisiyle yaşamak istiyorsan fakir olmasını kabul edeceksin ya da zengin birisiyle sevgili olacaksın
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevdiğini değer verdiğini anlamanın yolu hediye mi? Ne kadar saçma. Seni sevmeyen bir erkek seni kandırmak için hediye alabilir. Seni seven bir erkek de bahsettiğin durumdan ötürü almayabilir. Demek ki hediye sevginin, değer görmenin ölçütü değil. Seni sevdiğini düşünüyorsan değer verdiğini de biliyorsun o zaman sen ne yapıyorsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
75Cevap
+1 yıl
Bu duygularınızı anlıyorum. Sevgilinizin sizi şımartmak için maddi olarak yeterli kaynağa sahip olmaması, gerçekten zorlayıcı olabilir ve değersiz hissetmenize neden olabilir. Ancak, sevginin sadece maddi hediyelerle ölçülmediğini unutmamanız önemlidir.
Sevgiliniz, size değer vermek için sizin için çalışıyor ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için çaba gösteriyor gibi görünüyor. Onun çabalarını takdir etmek ve sevginizin maddi olmayan yönlerini keşfetmek önemlidir. Belki de birlikte vakit geçirmek, birbirinizi desteklemek, birlikte yaşadığınız deneyimler gibi şeyler size daha fazla mutluluk verebilir.
Ayrıca, sevgilinizle bu konuda açık bir şekilde konuşarak duygularınızı paylaşabilirsiniz. Belki de birlikte daha uygun fiyatlı veya maddi olmayan sürprizler planlayabilirsiniz. Önemli olan, birbirinizin duygularını anlamak ve birlikte çözümler bulmaktır.
Son olarak, fazla çalışıp sevgilinize bir sürpriz yapmak istemeniz güzel bir düşünce olabilir, ancak bunu yaparken kendi sınırlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Kendinizi yormaktan kaçının ve kendi mutluluğunuzu da önemseyin.10 YorumlaAptal mısın alma ona bir şey bende çok yaptım o borçlar keyfinden oluyor emin ol tutarlı olmayı bilmediği için şimdi cefasını sen çekersin az bir toparlanır sayende sefasını başkaları çeker senin yaptıkların bir anda çöp olur yapmasaydın der hatırlamaz bile. Bu kez başkalarına surpriz yaptığını gördüğünde yine üzülen sen olacaksın.
Ayrıca hediye surpriz sadece para ile olmuyor sabah uyandiginda ki uzun bir mesaj bile surprizdir. sen bir yerdeyken aniden gelip seni görmek istemesi surprizdir bir yerden bir gül koparıp getirmek bile surprizdir değer sadece hediye ile olmaz seni mutlu etmeye çabaladıgını gordugun hiç kimsenin yanında değersiz hissetmezsin. fakirliğin altında yatmış buji kullanıyor param yok zaten mutlu edemem çabalamayayim bilincinde demek ki.
Bana pırlanta alıp mutlu etme çabasını gormedigim bir insan istemem değeri maddiyata göstermesin fakat mutlu etmek istediğini göreyim yeter bunu görmüyorsan zaten bu şekilde hissetmen gayet normal.
sana tek tavsiyem verme kıyafetini alma sadece hediye olarak özel günlerde al onun dışında yapma. yemek vb gittiniz ise o kendi sen kendi paranı öde ama sürekli verici olan sen olma bu kadar şey yaptığın halde en ufak bir nankorlukte yıkılan sen olursun ona bir şey olmaz.13 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar uzun yazmana gerek yok. Hediyeyi kız da alabilir bence. Boş yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ayrıl yine sen bilirsin tabide aynı olay benim eski sevgilimdede olmuştu 8 9 defa ayrılıp barıştık ben seviyordum onu çalışamiyordu yasadigimz il hem küçük hemde fazla is imkanı yok diye onunda bazi fiziksel sorunları vardı ben seviyor zannedip elimden geldiği kadar arkasında duruyordum tamam belki elinden geleni yapiyordu ben surpriz vs istemiyordum ondan dediklerimi yapsın yanmda olsun yetiodu ama bi gün Eskişehir de is buldu cekti gitti eskisehire bende calisir para biriktirip evlenrz belki diye mutluydum ama bi gün terslik oldu hatrlamiyorum şimdi son defa ayrıldık ben yine o yaşadığımz ile geldigini ogrendgmde peşine düştüm annesine herseyi ni anlatırdı gerekli gereksiz bi gün buluştuk bana annem seni istemiyor artık dedi resti çekti ben o gün gerçekten noldugunu nasıl bi insan olduğunu az cok anlamstm ama ydiremiodum kendime barismadik daha ben annesi istemiyor diye bi süre daha gorusmeye devam ettik bende yine elimden geleni yapıyordum barışırız annesi ister belki artik diye ama oda olmadı annesininde istemedigi zaten yalanmış beni kullanıyordu sadece
40 Yorumla
+1 yılBu yorumu okuyan sevgili hemcinsim, umarım keyfin ve rahatın yerindedir. Şimdi sana şöyle bir şey söylemek istiyorum. Eskiden anne ve babalarımızın bir sözü vardı hep. Okumazsan ve iş sahibi olmazsan sana kız vermezler. Sen okumuşta olsan okumamışta olsan şayet para kazanıyor ve kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan senin de okumuş ve iş sahibi olmuş bir kadını hayatına dahil etmen gerekiyor. Eğer sen okumamış ve iş sahibi olmamışsan bu tip ilişkilerden uzak dur. Senin arkandan forumlarda veya başka yerlerde konular açan böyle birini hayatına dahil edeceğine biraz bekle ve şöyle bir bakıp duruma göre karar ver. Aceleci davranma. Hızlı giden atın b (o) ku seyrek düşer. Ayrıca bir kadına hediye alıp almaman karşındaki kadının sana karşı olan saygısına bağlıdır. Elbette bir ilişkin varsa sen de karşındaki sana saygılıysa sen de ona karşı saygılı ol.
Saygılar. . .
21 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıldır buradayım uzun zamandır bu kadar kaliteli bir yorum görmedim
Böyle sevgilim vardı ve ayrıldım çünkü mesele parada değildi sürekli para muhabbeti yapıp kendini aciz gösterip sırtıma yük edişi soğuttu. Ben ne olursa olsun ona söylemedim çünkü hiç sevmiyorum bu muhabbetleri. Bir ara o kadar kırılmıstım ki acımı unutayım diye ile girdiğim gün öncesinde barısmıstık ve onunla paylasınca senin kararın demişti ama zamanla beni maddi manevi sömüreceğini hissedince ki kullanılmaktan ve zayıf karakterli insanlardan hiç hoslanmam. Anası babası varken bana kostu. 1-2 oldu yol verdim ona dayanamadım. Cidden böyle insanlarla uğraşmayın sonunda iyileşince ilk tekme yiyen siz oluyorsunuz. Enayi durumuna kendinizi sokmayın.
20 Yorumlaönemli olan sevilmek sevmek. maddiyattan daha çok maneviyat önemli bana göre. sıcak bir sevgi, anlamlı bir bakış, verilen değer ve daha nicesi.. kesinlikle bunlar daha çok mutlu eder. tabii ki somut bir şey de görmek istiyorsun, istiyoruz. pahalı şeyler olmasına gerek yok. bir buket gül alınması bile yeterli. bu da verilen değeri somutlaştırır. olmasa da olur mu, elbette. çünkü değer maddiyatla ölçülemez. ölçüldüğü durumlar bellidir. zaten sana değer veren seven bir insan mutlu etmek için ne yapması gerektiğini bilir. ayrıca bugün parası olmaz, yarın olur bu önemli değil. para bu, somut bir şey, kazanılır kaybedilir ama maneviyat ve elle tutulamayan hisler öyle değildir. mühim olan da bunu yakalayabilmektir
00 YorumlaSevgilin parası olmadığı için değil bence seni yeteri kadar önemsemediği için süpriz yapamıyor, seven insan sevdiği kadını değersiz hissettirmez. Bir bileklik ne biliyim bir toka bile bir kadını mutlu etmeye yeter kaldı ki siz kadınlar alınan hediyeye değil sizi düşünerek bir eylem yapıldığı için mutlu olan varlıklarsınız. Umarım bir gün değerini görür ve anlar
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsevgilin seni şimdi durmadan hediyelere boğsa ilerleyen zamanlarda ne yapacak sana daha daha fazla daha daha pahalı hediyeler mi alacak alınca mutlu mu olacaksın. şımartılanlar sevildiğinden değil yanlış anlaşılmasın hemcinslerimin 250gram uğruna para harcaması gibidir.
avrupa veya amerikaya bakın bir kıza bu kadar para yediren var mı yok.
tiktok tango gibi uygulamalarda bile herif sırf kız adını göğüsüne yazacak diye inanılmaz hediyeler paralar atıyor +18 cinsel canlı yayın platformlarının birine stripchat bir ara giriyordum yerli 100 kilo kadını bile 50-60 kişi izliyordu. türkiye cinselliğin afrikasıdır her neyse tespit işini azaltalım çocuklar not borsa kaplanı değilim.
10 Yorumla
+1 yılSen neden kıyafetine varana kadar alıyorsun ki? Bunu erkekde kıza yapmamalı kızda erkeğe yapmamalı. Kullandirtmayin kendinizi. her şey saygı çerçevesinde olsun. Kimse kimseye bir şey almak zorunda değil sizde almayın. her şey karşılıklı. Süpriz hediyeleşmek ayrı kıyafetine varana kadar almak bambaşka bence ilişkinizi gözden geçirmelisiniz yıpranan siz olursunuz
40 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar kendi hayatlarınızi arkadaşlarınızın ve sosyal medyada gördüğünüz insanların hayatlarıyla kıyasladığınız sürece asla mutlu olamazsınız. Onun sevgilisi bunu almış, bunu yapmış, buraya götürmüş... vs. Size neeeee?
Başkalarının hayatına özenmeyin. Başkalarının hayatı, bırakın başkalarını ilgilendirsin. Siz kendi hayatınıza bakın ve ayağınızı yorganınıza göre uzatın...
30 YorumlaHediye olayını niye bu kadar abartıyosunuz anlamıyorum ben sanmıyorum ki sana hiçbir şey almıyor olsun bu adam çikolata falan alıyodur mutu olcak insan bunlarla da olur ayrıca kiyafetlerini alıyorum falan diye yazman da hoş değil bunun aynısını erkek arkadaşın sana yapsa kıyafetlerini falan alsa lafını bile etmez belkide, erkeklere gorev olarak gordugunuz seyler siz yapinca niye garip geliyor?
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılSürpriz yapmak için paraya gerek yok ki en basitinden bir kağıda şiir yazar siz bakmazken montunuzun cebine koyar, siz de görünce mutlu olursunuz. Birinin yüzünü güldürmek aslında çok basit, mutluluğu parada pulda aramayın ama izin durumunuz bana kullanılmak gibi geldi. İnsan sevdiğine tabii ki yeri gelirse destek de olur ama karşı tarafından sevgisini hissettirmesi lazım.
20 Yorumla
+1 yılIsteyen erkek surpriz yapar yaa ben inanmiyorum parasi yokmus falan..
Cikolata da mi alamiyor? Siir de mi yazamiyor? En sevdigin sarkiyi da mi ezberleyip soyleyemiyor? Bosversenize 😅
Yapmak isteyen erkek taşı sıkıp kırar, tektaş yapar gene verir..
Bir erkek yeter ki kafaya koysun. Onu kimse zapdedemez..111 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde kimse kolay kolay yapamaz senin dediğini herkesin başında nasıl bir dert var bilemezsin o yuzden karşıdakini tanımadan yargılamak doğru değil
- +1 yıl
5 dakika siir yazamayacak veya bi tane gul alamayacak kadar nasil bir derdi olabilir ki? 😅
@banasorkanka07 - +1 yıl
Benim 6 yıldır sevgilim yok ve nedeni ney biliyor musun
- +1 yıl
Soyle bakalim
- +1 yıl
Ben 2016 trafik kazası geçirdim ayağım kırıldı düzelmez 6 yılımı aldı ama kaza yapmak değil de kaza yaptığımda sevgilimin hastaneye gelip senden ayrılıyorum demesi çok kötü bir durum ve daha öncesinde de bulusmamistik telefonda söylememek için hanıma gelip söylemeyi tercih etmiş o yüzden 6 yıldır çalışamıyorum ve şu an da çalışamıyorum çünkü ameliyat olucam sonkez ve ben bu durumdan dolayı kendimi suçladım hep
- +1 yıl
Gecmis olsun
Neden kendini sucladin - +1 yıl
Ona inandığım için kendimi sucladim çünkü o annesini dinleyip benden ayrıldı seven sevdiğinin arkasında ne olursa olsun durmalı durmayan sevmiyor demektir
- +1 yıl
Detaylari bilmiyorum, bir sey diyemem.
Ama olan olmus, uzme artik kendini. Hem yillar gecmis, unutmaya calis. Hepimiz hata yapiyoruz. - +1 yıl
Unuttum zaten ama sadece konu açılınca anlatmak istedim sadece
- +1 yıl
Ama sevgilim olsa bende ona birsey alamam çünkü ayağımdan dolayı çalışmıyorum henüz
- +1 yıl
Sen yeter ki yapmak iste.
Elindeki kagittan kartondan gül yapar gene o jesti yaparsin.
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. O erkek parasi olmadığı için alamamış, almadı diye senin değersiz bir insan olduğunu anlamına gelmez. Önemli olan seni gerçekten seviyorsa sana değer veriyorsa ilgili davranıyorsa bu gerçek "Sevgi"dir. Sana hediye almasına beklentiye girme. Önemli olan hediye almak değil birbirlerini değer vermek önemli. Kendinizi önemseyin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılSen bi tekme ye şundan da kimseyi bu kadar sevmemen ve fedakarlık göstermemen gerektiğini anca anlarsın. Eşin bile değilken onun için çalışıp para mı gönderiyorsun? Ailen yok mu senin ya durdursun seni djfjf Erkek adam gururuna nasıl yedirir diyeceğim de o da hazır paraya konuyor tabii
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ilişkiler arasında illa hediye alınması şart değil. Tabiki herkes farklı ama şunu soylemen açıkçası biraz kırdı sevgilim fakir diyosun bu çok kötü bişey bunu sen bile bile isteye isteye yola çıkmışsın bu insanla neden şu an fakir diye aşagiliyosun maddi durumu olmayabilir bu aşka engel değil. Kendin diyosun çalışıp borçlarını oduyo odemesin mi borçlarini ne kadar saçma bir düşünce bu?
00 YorumlaSevgilinin maddi imkanları olmayabilir belki de bu Yüzden sürpriz vs. Yapamıyor olabilir ama burada takilinacak nokta, senin ona yaptıkların bence. Kiyafet vs almak zorunda değilsin arada bazen jest yaparsın tabi ama hep sen hep sen olunca olmaz. Bence sürpriz bekleme, ki Asli nda isteyen bir şekilde yapar. Supriz bekleme, sende ona jest yapma. Bu sayede beklentiye de girmemiş olursun. Erkek arkadaşın da da problem var gibi çünkü senden gelen herşeyi de kabul etmemeli.
00 Yorumla
+1 yılSen kendine verdiğin değeri basit, maddi şeylere bağlamışsın. Ama değer bu değil. Meselâ seni düşünüp "nasılsın" diye sorması, yemek yiyip yemediğini sorması, uykunu aldın mı diye sorması bunlar daha değerli şeyler. He bu sorular örnek sadece. Zaten sen sana olan bağlılığına göre anlarsın değer verip vermediğini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi borçları var onu anlıyorum … süpriz yapamıyor… umarım bereketli çok parası olur…
sadece senden para kabul etmesi olayına takıldım…. Zor durumda hadi çok zor durumdaysa Erkek adam Babasından Ailesinden belki kabule etmek zorunda kalabilir… İnsan hali…
Ama senden kabul etmemesi lazım bence …
10 Yorumla
+1 yılBunun burada lafını etmen hoş değil. Kıyafetine varana kadar almak rahatsız ettiyse, zengin birini bulup hayal ettiğin ilişkiyi yaşayabilirsin. Çocuk seni silah zoruyla tutmuyordur herhalde yanında :))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevseydi mutlaka bir şeyler yapardı görünen o ki seni kullanıyor. Seven erkek pahalı olmasına gerek yok yapacak bir şey bulur. Yapmıyorsa yapacağı insan sen değilsin demektir. Seninle borcunu öder gider başkasına yapar tüm ince hareketlerini
20 Yorumla
+1 yılBir erkek ne kadar fakir olabilir ki? Hele ki hediye alamayacak kadar diyoruz. Karşınızdaki kişi sizi kullanıyor olabilir. Hiç mi para yok git çiçek topla sağdan soldan. Çok çelişkili bir durum.
18 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kullanıyor mu beni
Soran+1 yılZengin değilim kendim bir şekilde çalışıp kazanıyorum çok zor durumlarım oldu maddi anlamda ama asla sevgilimden istemedim gece gündüz çalıştım bir ara yine de istemedim kadın olarak yediremedim para istemeyi bilmiyorum gerceten çekilişi büyük
- +1 yıl
Yani bu yollardan bizde geçtik. Öyledir demiyorum ama asgari ücrete çalıştığım bir dönem olmuştu. O zaman kendi aile evime destek çıkarken aynı zamanda uzak mesafe ilişkim vardı. Neredeyse 2 ayda bir giderdim, o zamanlar ayda 1 gün iznim olurdu. İşten çıkıp gece otobüse binerdim, sabah orada olur tekrar akşam otobüse binip sabah otogarda indiğim gibi işe giderdim.
- +1 yıl
Hediyemide alırdım, çiçeğimide
Soran+1 yılAilesi bunu evden attı bir daha gidemez büyük yemin ettim dedi o yüzden tek başına ev tuttu Manisa'dan İzmir'e geldi hiç bir şey bilmiyor burada ise gidiyorum ben de yardım edemedim pek. evin parasını iddia ile kapatırım dedi kaybetti hepsinin borcu buna bindi şimdi de borcu kapatmak için izin bile alamıyor 2 ay sonra bitiyor borcum o zaman gör seji nasıl mutlu edeceğim ben düştüm sen yanındaydın unutmam dedi
- +1 yıl
Yani iddia felan bence bu kişinin sana katacağı bir şey yok seni dibe çeker.
Soran+1 yılEğer bir kez olsun yaparsam terk et o kadar söylüyorum idda bitti artık dedi
- +1 yıl
Sen bana yazsana bi
Hem fakir diyorsun hem bilerek başladım diyorsun hem de sürpriz yapmıyor diyorsun burası muamma ama sürpriz dediğin şey de her zaman paraya bakmaz yapmak isteyen insan 10 liraya bile sürpriz yapabilir bence o fakirlikten değil düşüncesizlikten beceriksizlikten
20 Yorumla
+1 yılNe kadar güzel düşünüyorsun bu günler illa ki geride kalacak geriye dönüp baktığınız da bunlar birer anı ve sizleri güçlendiren bir bağ olarak kalacak umarım borcunuz en kısa sürede biter ve mutlu bir birlikteliğiniz olur
04 Yorumla
Soran+1 yılBabası evden kovdu Manisa'da İzmir'e geldi burada yeni bir şey bilmiyor bende yoğun çalışıyorum yardım edemedim pek. Ev tuttu iddaa ele öderim dedi kaybetti abisi kaza yaptı ev borcunu ödemek benim sevgilime kaldı. Şimdi de 2 aya bitiyor borcum çok güzel şeyler yaşatacağım sana geçecek az kaldı dedi. Ya işleri yoluna sokup düzenlediği zaman gözü beni görmezse şu an fakir olduğu için seçeneği yok ama bu dönem bitecek ya değişirse
- +1 yıl
Umarım değişmez ancak biraz olsun seni seviyor ve sana değer veriyorsa birazda vefalı bir insan ise yaptığın şeyleri unutmayacaktır ve seni asla yarı yolda bırakmayacaktır
- +1 yıl
Karakteri varsa değişmez
- +1 yıl
@meliketefrikxx umarım vardır :)
+1 yılSürpriz sadece parayla mı oluyor?
Seven erkek özler, gerekirse yürüyerek gecenin bir yarısı sana gelir camdan seni bir göreyim der yine sürpriz yapar.
30 Yorumla
+1 yılbence sevgililer gununde cicek bile toplayabilir yani bunu yapmamasinin sebebi senin boyle seylere acik oldugunu gostermemen onun bu durumu kotu gormesi olabilir ama yani simartilmak sadece hediyeyle olmaz seni seviyorsa deger verdigini sadakatini hissetiriyorsa devam ettir
12 Yorumla
Soran+1 yılSadakatli olduğunu hissetirdi zamanı yok bunu da gösterdi bir gün yanıma gel bir gün nasılım ne haldeyim gör dedi gittim deli gibi koşturuyor borç bitsin diye izin de kullanmıyor hep böyle gidecekse yorar dedim hayır bir ay sonra bitiyor bizim sayfa açılıyor izle gör ama gitme az sabret söz veriyorum elalemin arkadaşlarinin sözüne bakma dedi
- +1 yıl
bekle kesinlikle zordaymis cocuk umarim iliskiniz duzelir bu sevgililer gunu olayini da kafana takma
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü konuşmak istemiyorum ama süpriz yapması için illa parası olması gerekmiyor. Bir çicek koparıp getirir bu da süpriz olur. Ayrıca sende para falan gönderme ona. Hayırdır? Evli değilsiniz nişanlı değilsiniz. Bir şey olurda ayrılırsanız verdiğin paralarıda geri çeviremez sen zarara girersin. Hadi tamam zor durumda kalır gönderirsin ama maaş gibi sürekli verme.
40 Yorumla
+1 yılTamamda... eger sana. Ben. Insan degil miyim... Benim sevme hakkim. yok mu? Diye Bilir ve ona..."bana supriz yapmana gerektigini yok Sen bana yetersin"... Diyen birini bulabilir... Senin sonun yalnizlik olarak gozukuyor..
01 Yorumla- +1 yıl
Senin. Sonun. Yalnizlik... Sen Yalnizligin Kadinisin..
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHediye sadece para ile olmaz bence. Sevgisini başka şekilde de gösterebilir , para harcamadan. Eğer bu ilişkiye inanıyorsan , karşındaki kişinin karakterine inanıyorsan, bu problemi aşabilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğersiz mi hissediyorsun? Cevabı soruda söylemişsin. Yapmak istemiyor olsa değersiz hissetmen gerçek olabilirdi ama durumu olmadığı için yapmıyormuş, sana değer vermediği için değil. Sen "değersiz" hissetmek için bahane arıyorsun.
00 Yorumla Kusura bakmayın da sevgi bu değil. Kendisi fazla çalışıp kendi borcunu bitirsin. Sonuçta o borcu sizinle yapmadıysa siz onu seviyorsunuz diye onun borcunu ödeme yükümlülüğünüz yok. Böyle devam ederseniz çok daha üzülmeye devam edersiniz.
00 Yorumla
+1 yılHatun senin iş çok uzun soluklu olacakmış gibi gözükmüyor zihniyet uyuşmazlığı var sanki arada maddi denklik sorunu zaten ortada Bana sorarsan Yol yakınken ikiniz de yolunuza bakınız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılEe o zaman şöyle yapın. O sana sürpriz yapsın. Sen onun borcunu öde. Var ya sevgilin çok şanslı. Biz paramız olduğu hâlde terkediliyoruz. O kendine finansal köle bulmuş
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
Paralı bir sevgili bul.😅
Sürpriz yapmak için illaki paraya ihtiyaç var ama çok paraya değil, bir buket çiçek ve başbaşa piknik yapabilirsiniz. ya da sinemaya gitmek de bir seçenek.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline bunları söyle, değer verdiğini hissetmek istiyorum benim için, maddi değeri olamayan süprizler de yapabilirsin, dersen belki ne istediğini bilir ve ona göre bir şeyler yapar. 😃
10 Yorumla
+1 yılTatlım parasız adamla olman hata zaten başta. Bırak onu zengin birini bul 👍
25 Yorumla- +1 yıl
zengin birisi tek kişiyle ilgilenmez yalnız :D ayrıca sıkılıp terk etmesi çok çabuk olur.
- +1 yıl
Soran+1 yılBugüne kadar çok kişi ile flört ettim ama onunla sevgili oldum o kadar içten ve samimi geliyordu ki paralı olanlardan bin kat daha iyi ama şimdi ilk zamanlar da ki gibi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılParasi olmayanin neden parasi yok bunu araştirin
Azmi mi yok dünya umrunda mi değil
Yoksa para kazanmakla bir derdi mi yok12 Yorumla
Soran+1 yılAbisi kaza yaptı amaliyat için kredi çekti bir sürü onu toplamak için iddia oynadı kaybetti iki borç için gece gündüz çalışıyor şu an cebinde bir kuruş yok
- +1 yıl
İddia oynayan biri unrumda olmaz açikçasi niyeti iyi bile olsa
+1 yılÇokmu önemli gerçekten hediyeler falan içten bir seni seviyorum dese sana aşığım dese yetmiyormu keşkeee keşkee sevdiğim adamla birlikte olsaydım tek bir çöpünü dahi istemezdim bana içten bir seni seviyorum deseydiş kiymett bilinn nolur kıymet bilin parası olunca alır eminimmm elinizdekinin kıymetini bilinn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Sevgilin de harbi hıyarmış. Gönderdiğin paralardan biraz biraz biriktirip biraz da kendisi katarak bir şey alamayacak durumda mı ufak bir şey de olsa.
00 Yorumla
+1 yılEğer kendini geliştirmek için birşeyler yapıyorsa iyi, yapmıyorsa ona boşa para harcıyorsundur çünkü kendini düşünmeyeni senin düşünmen daha kötü olur onun için.
00 Yorumla
+1 yılbir erkek mutlaka eşinden/sevgilisinden az da olsa fazla kazanmalıdır. ve finansal durumunu yönetmeyi becerebilmelidir. ayrıca erkek olsun veya karşı cins olsun kimse kimseye her hafta hediye almak zorunda değil. Kimse kimseye yük olmak zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ve zengin birini bul hiç duygusal olma hayvan içgüdüsü gibi yaşamak zorundayiz artık doğada kalabilmek için en güçlüyü seçmez çünkü güçsüzler erken ölür
06 Yorumla- +1 yıl
80 yaşında bir sokak çocuğu olduğunda dersin ki zenginler erken ölür..
- +1 yıl
@linkerboy1991 hey filozof Sokrates ne dedin lan sen ögelerini ayırsana söylediğini mal a**** koyayım
- +1 yıl
Ben diyorum ki insan ömrü ile zenginliğin ne alakası var? Sen bütün gün içki iç sarayında Atatürk gibi 54 yaşında siroz olup ölürsün ama Tayyip gibi beslenirsen balla kaymakla 80 yıl yaşarsın.😂😂😂
- +1 yıl
@linkerboy1991 ulan filozof konunun para ile yaş olmasını nereden çıktı karı demiş ki kocan fakir mutsuzum demiş ben de boşa gitsin zengin'i al dedim yaş ne alaka a**** koyayım ben anlamadım ki seni
- +1 yıl
Yorumu yanlış yere yapmışım pardon kardeşim
- +1 yıl
@linkerboy1991 filozof s********* çıkma karşıma Bir daha
+1 yılBence ayrılmalısın çocuğa yazık senin gibi birisiyle sevgili olduğu için.. Severek sevdiğine yaptığın şey gözüne batmaz ama seni rahatsız etmiş. İleride onun canı çok yanar çok mahcup olur simdi senden bir şey kabul etmesi zaten yanlis ama olsun geç olsun güç olmasın
00 YorumlaSupriz yapacak adam her şartta yapar maddiyat şart değil
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılParası yoksa sürpriz yapmamasını anlarım da sen niye ona bakıyorsun onu anlamadım
13 Yorumla
Soran+1 yılKıyamıyorum kış aylarında yazlık niye giysin diye kışlık aldım
- +1 yıl
benim için maddiyatın önemi yok ama senin için önemliyse baştan bu işe girişmeyecektin. ilk önce ne istediğine karar ver.
Soran+1 yılKredi çektim bende borç ödüyorum parasal olarak bende iyi değilim yine de bir şekilde onunla da ilgileniyorum maddiyat önemli olsa kuruş koklatmazdım emin ol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızım sebebini sende biliyorsun imkanı yoksa napsın adam parası olup seni hediyelere boğmasa neyse
11 Yorumla- +1 yıl
Ayn öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben zamanında sevgilime çok sürprizler yaptım çok masraf ta yaptım ama sonuç hüsran oldu
10 Yorumla
+1 yılSuprizin parayla olmadığını biliyoruz Eğer gerçekten sizi seviyorsa ve kalpten birşeyler yapıyorsa bu supriz değil mi?
17 Yorumla- +1 yıl
Kaldı kaldı
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılTamam hanfendi alın sürPriz
11 Yorumla- +1 yıl
Viko kaliteli pahali olur paralari yok batirmasana milleti
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer seni kullanan biri değilse; çalışıp borcunu kapatmaya çalışma konusunda gayretli olan biri ile ciddi düşünülebilir.
14 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bir yerde "borcunu iddaa oynayıp kapatmaya çalıştı. Batırdı" yazmışsın. Bu kişi seni sevse de uzak dur derim ben.
- +1 yıl
Sevginin yanında, saygı, güven ve bir hayat disiplini ve bir karakterli, prensipli duruş lazım.
- +1 yıl
Her şey tam olsa bile; borçlu birinin durumunu bilip hediye beklemen... Daha doğrusu bu sebepten ilişkinizle alakalı şüpheye düşmen seni de eskiye düşürüyor bence.
- +1 yıl
Git zengin koca bul.
Gizli Üye(18-24)+1 yıliyi misin sen? yahu hadi boş ver süpriz yapmamasını ama sen niye sürekli ona para gönderiyorsun bu çok saçma anası mısın babası mı? destek ol tabii ama bu kadarı da abartı
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen çok mu zenginsin
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şımartılmayı bilmem ama sevgilinin elbisesini almak nedir ya? Seni kullanıyor gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHediye, sürpriz bunlar çok önemli değil. Ama burada asıl konu sevgilinin yan gelip yatması. Kusura bakma ama çalışmayan, sorumluluğunu bilmeyen erkekten olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor ama kendi için de değil abisi kaza yaptı amaliyat parası için kredi çekti onu ödüyor gece gündüz çalışıyor buna rağmen arıyor günde bir kez yazıyor musiat oldukça ama hiç yanıma gelmiyor işte ben de sorun ettim Ilgın yok diye bir aya borc bitiyor az sabret gitme düzelteceğim her şeyi ilgilenemiyorum farkındayım ama illa gün yüzüne çıkacağım bir ay sabret diyor hep
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ya kendin diyorsun parası yok diye anlayışlı ol sürpriz de olmayı versin ama böyle kafadaysan inşallah senden ayrılır.
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına ya bu nasıl bir düşünce. Elinde yoksa ne yapabilir. Var da senden esirgiyor olsa haklısın derim ama bu konuyu açman bile çok ayıp
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ya bırak yani böyle sefil erkek çok kız hak etmiyorlar. Zengin hediye alan bul. Kendin yedirme bedava.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin kıyafetlerini madem sen alıyorsun o halde kendisinede avans ver sana süprizler yapabilsin.
00 Yorumla
+1 yılNe olacak bir kere de kızlar hediye alsın. Sevgililer günü, erkeklerin kızlara hediye alma günü değildir.
00 YorumlaKeşke benimde sevgilim olsa ben alayım diyorum ama olmuyor millete bak aw harbi böyle mallarla niye sevgili oluyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılkıayfetini neden sen alıyorsun bacı.. baştan saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılHavalar soğudu kışlık birşeyi yoktu üşümesin diye aldım kötü mü yapmışım yoksa
- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim parası olmadığı için bana sürpriz yapamıyor, değersiz hissediyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler