AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Kör birinin gözleri açılınca ilk iş bastonunu atarmış
Bunu yaşadığım gün geleceğim buraya ne kadar haklıymışsın diyeceğim 🥺
İnşallah haksız olurum, senin mutluluğun benim haklı olmamdan daha önemli
🥺💖
Sabret benimde 17k borcum var bitsin cenneti yaşatacam. oda eminim bunun derdindedir
Yani yanın da olduğu için ayrılmadığı için sana destek olduğu için kıymetini değerini biliyor musun? İleride rahata kavuştuğun da bırakmazsın kizi dimi daha güzelini bulurum kafasına girmessin dimi?
hayır tabii ki de, haysiyet sahibi biri bunu yapmaz.
Evet bir tanesi Dyson Airwrap almış. Birde sana bak.
Bu is olmaz parası yoksa ya da senden alt seviyede ise erkek olan sen olursun ilişkide.
Yanlış tercih yapmışsın Neden böyle bir şey yapıyorsun ki
Sever belki beni kimse sevmedi uğruna çaba gösteriyorum ki belki olurda kıymet bilir ne bileyim bu kız farklıymış beni seviyormus ben bunu yarı yolda bırakmam der belki
Boşa çabalıyorsun sonu yok biliyorsun çıkmaz sokak orası asla mutlu olamayacaksın
Bir ara çok dipe düştüm maadi anlamda karakter olarak kimseden para isteyenem sevgilim den de isteyemedim gece de işte gitrin gündüzde 2 saatlik uyku ile çevrem diyor ayrıl maddiyat için seni bırakmıyor ben de diyorum ki bir erkek bu kadar canım olabilir mi ona iyilik yapan seven kadını ailesi bile yanın da olmayıp onu seven kadın aile olmaya çalışıyor bunu ciddi ciddi hiç düşünmez mi 2 aya bitiyor borcum çok güzel şeyler yaşatacağım sana geçecek bu günler dedi
Çok üzücü bir durum gerçekten Bence devam etme kendine işkence ediyorsun sen boşluktasın Sevgi ihtiyacını yanlış kişiyle dolduruyorsun Konuşalım istersen biraz.. gizlidesin
Siz ( Parayı ) Sevginin üstünde tutarak nasıl bir beklenti içindesiniz?
Parası olmaması bahane olamaz. En azından kağıttan bir çiçek yapsa getirse, bir çikolata alıp not yazsa bunlar da kabul edilebilir. Gösterilmeyen sevginin bahanesi olmaz canım.
Boş yapma velet
Haklısın evet
yapmak isteyen hertürlü süpriz yapar seni kullanıyor paranı yiyiyor uzaklaş ondan
Kimseyi bilmeden tanımadan etmeden yorum yapmayın bence
@ölümlüdünya31 siz avukatımısınız?
Yok değilim 😊
@ölümlüdünya31 eee o zaman niye kendinizi ortaya atıyorsunuz
Belki öyle değildir yani hemen öyle demeyin
Neyse kusura bakma rahatsız ettim iyi günler
Sevgi satın alınmaz. Sömürülüyorsun. Derhal para göndermeyi kes. Aptal olma.
Herkesin değer göstergesi maddi olarak olmaz hanfendi ve bir erkeğin elinde olursa zaten kadını için en iyilerini yapar merak etmeyin:)
Sadece bir ay kaldı eski eskide kalacak ve senin için bizim için yapacağım her şeyi bir ay içinde borçlarım ile eski deki her şey kapamacak yeterki sabret çok az kaldı sana gostecegim seni kaybetmekten korkuyorum elimden de birbsey gelmiyor sadece bir ay sabret dedi
Bu ilişkide erkek sen olmuşsun seni kullanıyor
Ben olsam salarim. Demekki hayatında yerim yok diye düşünürüm.
Çocuğun parası yokmuş işte parası olmadığı için alamıyor demekki
Çok değerli olmasına gerek yok sürpriz için illaki birşeyler bulunur
Üfffff sen şimdi o kadar emek verdim (gerçeği d*üzüldüm) diye ayrılmazsın da. Devam et aferin
Parasız sürpriz organize edemeyen erkek mi olur? Olmaz!
Yardımın buysa etme daha iyi. Parasız olsa da çok kaliteli olan insanlar tanıdım. Eğer bu da onlardan biriyse şu an ona büyük kötülük yapıyorsun demektir. Maddiyatta dengin biriyle ol, sal onu gitsin.
Ne kadar fakir olursa bile bir kere sürpriz yapabilir en azından çocukta iş yok.
Sevgili olmasaydin sen de. Adamin parasi yok fakir ne yapmasini beklersin ki?
Bugün olmaz yarın olur para
Önemli olan aşkınız
İnsanın canı bazen şımartılmak da istiyor be
Aslında önemli olan onun kişiliğinin değerli olması
Öyle olursa sana değer verir kendini çok daha iyi hissedersin
Kadın yaratılışından dolayı beğenilmek ister sevilmek ister değerli olduğunu hissetmek ister
Tabii ki parasız da hiçbir şey olmaz
O da ayrı konu
@yagmurovamaral doğru diyosun bee 😊
Yanlış anlama ama adamın borcu var ve sıkıntı içinde ise anlayış göstermelisin. Durumunu biliyorsun, bildiğin halde anlayışsız davranışlara devam ediyorsan problemdir. Bil ki düze çıkınca ilk seni şutlar.
O kadar yanın da durdum (sevdim) ilgilendim, sadakati davrandım. bunları görmezden gelip beni bırakacak mı cidden?
Üstüne çok düşersen bu konuda olacak bu ayrıca şans oyunlarından kim zengin olmuş ki? Sevgilin durumunu düzeltsin şimdi diyeceksin yobaz Konyalı sen ne bilirsin ama bu bir gerçek ordan gelen para hayır getirmez
Sen niye ona kıyafet alıyirsun? Durumunu toparlayana kadar anlayış göster
Borcu biter bitmez ilk seni şutlar haberin olsun
Evet
Malum insanlar hepimize bir gençlik borçlu kardeşim. Okuyunca çok üzüldüm yazdıklarını...
Parası olmadığı icin değildir o erkekler isterse her şeyi yapar parası olmasa bile bir yolunu bulur küçük bisey de olsa yapar öyle alışmış
Parasi olmaya bilir evet ama bir insan gül demi almaz?
ya da buket pahali hediye almasina gerek yok bence. Sizin roller degismis sen erkek sevgilin ise Bayan olmus ne yazikki.
Bence bi gül de alabilir.
Hersey para hediye degil seviyorsan yaninda olnak bile mutlu edecektir seni
Türkiye erkeklerinin sevdiği kadın modeli hiç şaşırmıyorum artık beter olsunlar
Sizi anlıyorum mutlu olmak istiyorsunuz, ama kendinizi parayla sınıflandırmayın. Bu ilişkiye para için başlamadıysanız. Gidebildiği yere kadar gitmeli. Eğer gerçek mutsuzsanız ve size zamanı yoksa bunun üstüne düşünmemizi tavsiye ediyorum iyi günler
Sevgilinin yine mazereti var, imkanı olup düşünmeyen, önemsemeyen, ilgilenmeyen bir sürü insan var.
Deymeyen sevgiline süpriz yaparsın takı alırsın tektaş alırsın beştaş alırsın ama sevgiline aldığın hediyelere deymiyor.
Ayrıl kendine zengin sevgili bul bir ömür fakirle geçmez bunun daha evliliği var yol kısayken düşün derim
Senin gibi kerüz sevgiliyi bulmuş adam kullanıyor niye hediye alsın?
Puahhahah
Kendime yazılar olsun
Kuzum sevgilin çalışmıyor mu ne is yapıyorsunuz ikiniz benim sevgilimin borçları var misal bende ona bugün 3 swwet bir mont aldım
aynı haldeyim fakir adamla olmuyor ztn ayrılalım en iyisi
Para harcamayı değerle eş tutuyorsun Sorun algıla biçiminde
neden kendini böyle bir yükün altına koyuyorsun değer mi?
Ayrıl, bu gidişle değersiz hissetmeye devam edersin ve mutlu olamazsın. Herkes dengini bulmalı bence. En azından kendine layık biriyle olmalısın
Değerli hissetmek için para gerekli değil ama birlikte bir yaşam sürdürebilmek için birbirine yakın gelir seviyesinde olmak ilişki için daha sağlıklı
Çocuk para bulamıyorsa ne yapsın sen kendini bişeyle kıyaslamak hiç güzel olamaz ve karşındaki hakkında yanlış bişey düşünebilir ve onu üzebilirsin
Bence direk ayrıl sevgiliyken borcu bitmiyorsa daha bütün hayatın hep borç ödemekle gecer
Yorumdaki erkeklerin yüzde 80 i haklı yani değersiz hissetmeye yer arıyor gibisin
Erkke fakirde olmaz maddi anlamda eşit olmanız lazım
Din iman inanç önemli değil yani para olsun yeter diyorsun 😃
işi gücü varsa durumuda iyise neden olmasın ki
Türbanlıya bak erkekten bahsediyor
hayır. bence erkek az bir farkla da olsa maddi anlamda daha iyi olmalı. aslında bu da yine dengi dengine olmuş oluyor. arada çok fark olmasına gerek yok. herşeyin ortası daha iyidir.
Eşit olamlı dedim ne var bunda
Cümleyi adam akıllı okuyup anlayın kapalılıkla ne alakası var ayrıca
Ben bişe demedim
Konuşmak istermisin biraz
Sadece sohbet başka bişe değil yemin ederim
İnsanoğlun'da ne eksik ise onu istermiş... Sen Hediye , Sevgilin senden Para (destek oluyormuşsun) . Hayırlısı olsun...
helal olsun sana ama kıymette biner misin o başka
Ezik sen nesin peki pis fakir ne kadar yiyici ezik ve varoşsunuz asalaklar sürüsü erkek parası yiyeceğine git çalış da faydan olsun mal eşşek
Haklisiniz
Birkaç erkek yatmkalak sonra sevgiline verirsin o sana alir
Fakir sevgilisinden muzdarip olmuş gariban türk kızı 🥳
Reis seni 6. Görüşüm tr kızlarını rahat bırak aw
Ne yapim eğlence malzemem🥳🥳
Hersey para değil bence eğer seviyorsanız birbirinizi bu yeter size
Ozaman sen yineona para ver sana hediye alsin. yipranma
bune saçmalık ayrıl tabi ki böyle bir erkekle ömür mü geçer bir erkegin parası olmalı parasız erkegi annesi sevsim
Peki sen para limisin para avcısı parasız kadını babası bile sevmez
ne alaka parası olsun diyince para avcısı mı olunuyor allaha sukur herseyi babamızdan gördük gidipte yokluga düşmeyiz
Seni alan yaşadı
😂😂
Sevgilini başkasıyla kıyaslaman yanlış
Parasız adam gereksiz adam
Benim sevgilimde çalışmıyor ben bakiyorum çocuğa 😃
Biz iyi değiliz bence 🥺
Benim sevgilimde öyle seviyorum ve bisorun çıkarmadım şu an askerden yeni geldi çalışıcak ve ben kendisine hediye aldım
Ne kadar da zalimsin.
Neden
Kendi değerini parayla sınırlamamalisin
Bana biraz seni kullanıyor gibi geldi.
Benim kadar değersiz hissedemezsin
senin değerin böyle ölçülemez.
Parayla değer verilmez