Bu konularda çok hassasım birkaç borcum var onları kapattım elim sıkışık şu an sevgilim gezelim, gezelim diyor yok diyorum niye diyor işler kötüye gidecek. Utanıyorum param olmadığını söylemeye bunu nasıl söylerim?
Bizim de su sira bazi sikintilarimiz var. Sevgilim parasini kurtarmaya calisiyor. Ben o islere bulasmadim daha rahatim su surecte. Ben de gezmek istiyorum. Gecen aksam dedim iki gun termale gidelim cok bunaldim diye. Su anda durum musait degil, araliga kadar pek para harcayamam dedi. Zaten benim aklimdan parasini onun odemesi gecmemisti. Onlari dusunme bana musait zamanini soyle otel bakayim dedim. Olmaz ocaga kadar bekle falan dedi, ne fark edecek dedim. Bugune kadar bana hesap dahi odetmedi. Hesabi gectim yaninda paketim bittiginde bana sigara bile aldirmaz. Sonucta evlenmek istiyoruz. Bin lira gidecekse senden gitmis benden gitmis onemli mi dedim. Gezmek istiyorsa bu sefer de o karsilasin.
yok ben kadına ödetmem birşey
Gecin bu kaafayi ya. Canim kisa bir tatil istiyor. Onu da su an sikintiya sokacak. Ben oderim. İsterse sonra verir.
Onun banka hesabına at parayı kimin attığını bilmesine?
Zaten onun birkac kati para hesabinda var. Ama gideri cok olunca bu harcamayi bu ay uygun bulmuyor. Bana da tasarruf yapmayi ogretiyor belki.
Benim sevgilim de bana söyledi bunu ben ciddi anlamda sevindim normalde kesinlikle soylemez ama bana çok samimi geldi söylemesi ben senin beni yanlış anlicagini dusunmedigim için söyledim dedi bende gayet olumlu bir şekilde olabilir benimde olmayabilir dedim sen den yerdik şimdide benden yiyelim dedim para verdim birlikte yedik o borç olarak ben sana vericem diyor ama kabul etmiyor bunlar çok olağan şeyler ama gerçi bende ona para vermek isterken kırılır diye çok korkmustum düzgün anlaşılır konuslunca problem çıkmıyor kız arkadaşını iyi taniyorsan seni anlarsa söyle
Dostum asla asla utanma, biraz sıkıştım borçlarımı ödedim deyip durumu belirt ana seni de görmeyi çok istiyorum de.
bir kaç yerden borç aldm onları ödemem gerekiyor beklemene lazm de
Cevap
5Cevap
Bir insanın parası olmaması oun suçu değil. Şu anda dışarı cıkıcak durumum yok de. Zaten seninle parası için sevgili değilse seni gerçekten seviyorsa o da durumu anlayışla karşılar
utanıyorum
utanma. Utanıcak bir şey yok burada. Bir insanın parası olmaması utanılacak bir şey değil. Ahhh ahhh milletin utanılacak çok şeyi var ama utanmazlar utanmıyor sen buna mı utanıcaksın. İnsanlık hali olabilir. Utanmana gerek yok bence ben bir kız gözüyle bunu düşünüyorum
sevgilinin maddi durumu nasıl söylesen anlar mı halinden?
onlarında iyi benimde iyi
bilmiyorum anlar mı
ama senin de iyiyse nasıl parasız kaldın
+ olarak giderim çıktı arabaya modifiye yaptım bayağı para gitti
hmm o zaman kıza direk param yok deme modifiyeden bahset bu ay biraz sıkıntıya girdim filan de espri olarak da gezi de sana bir kuru simit ısmarlarım olur mu de çayı da sen söylersin olur biter filan de tabi bunları espriye vurdurarak gülerek söyle kız inanmazsa durumuna insandır zaten seni çok seviyorsa o ısmarlar görüsmemenizden iyidir.
Biraz sıkışığım sonra gezelim de zaten halinden anlar sanırım
inşallah
Şu an durumum sıkışık senden biraz anlayış bekliyorum biraz işlerimi yola koyayım gezecez Şen'inle çok güzel vakitler geçireceğiz biraz zamana ihtiyacım var biraz borcum var çünkü falan diyebilirsin seni seviyorsa zaten utanır bidaha ısrara
Sevgililik sadece gezip tozmak değildir bence. Acilen uygun bir dille söylemen gerek yoksa başka biri olduğunu falan düşünebilir.
Ya soyle gitsin zaten anlayis gostermezse irtibat kes
Anlat ona derdini sevgilin sonuçta anlayışla karşılayacaktır anlamazsada zaten boşver o kızı
Olmadığını söylemelisin bence seni seviyorsa yürümekte yeter bence
gercek sevenler birbirlerine karsi utanma bile soz konusu olmaz soyle sen utanma gerisi gelir
Fazla para gerektirmeyen yerler götür. ya da işin baya zor. Param yok dediginde kız bırakırsa zaten ne mal oldugunu görürsün. Bir nevi test yani. Boşuna vaktini harcamazsın :)
İlişkide dürüstlük onemlidir para avcisi degilse anlar saygı duyar.
Açıkca söyle sevgilin o senin anlamıycaksa salla gitsin
utanılacak bisi yok yani o hic parasiz kalmadi mi eger anlamiyosa zaten bu ilişkiden Hayır gelmez
direk söyle en azından ilgisiz olduğunu falan düşünmez
Soyle tabiki tatavana yaparsa seni zaten sevmiyordur
İlla yemeğe sinemaya gitmeniz gerekmiyor seviyorsa parkta oturmanız bile yetecektir uzaklasıyorsa amacı farklıdır
Söyle eğer anlayışlıysa tamam sonra gezelim der
inş
Şöyle hangi parayla tonla borç ödedim elim sıkışık
anlamadım
Söyle*
Diyorum ki söyle hangi parayla gezelim borçlarımı ödedim elim sıkışık
Söyleme borcunu kapat
Daha neler. Git söyle be. Ayıp mı
De ya direk
utanıyorum
Utanmadan gerek
Şöyle o da niyetini bastan belli etsin