Siz olsanız kaça yuvarlarsınız? Her ay 100 TL eksik alsak 12 ayda 1.200 TL yapıyor
1 ay
Siz olsanız kaça yuvarlarsınız? Her ay 100 TL eksik alsak 12 ayda 1.200 TL yapıyor
25.000 yap. Kiracıdan maaş alıyorsunuz resmen. Ne özelli var o evin, altın kaplama mı? Devletin bu işe sınır koyması gerek. 2 tane evin varsa 3. yü alamamanız lazım. Bunun gibi ticareti olmayacak şeyleri ticarete döküyorsunuz ondan sonra ülke battı diye ağlıyorsunuz. Birde kuruşların hesabını yapıyorlar.
100 lira ne ya 100 lirayı alma 33 olsun bizim dükkan sahibi de sizin adları hesaplıyor her seferinde ben de kızdım 3 senedir kabul etmiyor Hani aşağıdüze çevirmeyi Ben de yukarı düzleyip öyle veriyorum O utansın
Cevap
18Cevap
100 TL ile zenginmi olacaksın
Adamın parası olsa zaten kirada oturmaz mümkünse 32 bile yapsan olur
teşekkür @Ben_köpraa
Neyse o ücret işte ama bazı şeylere karşıyım mesela sıfır evi veriyorsan kiraya ucuz olmamalı ama mesela artık ev pert olmuştur on on beş civarı verilir ama sıfır ise en az otuz otuz beş binden aşağı olmaması lazım o hatayı biz yaptık
33k yap geç komik durur 100 lira :) o kadar kuruşların hesabında olmayın.
12 ay sonunda 1200TL seni zenginleştirmez. Fakirleştirmez de. Düz hesap ver gitsin.
Kiracının maddi durumuna bağlı şekilde yapabilirsin zenginse yap fakirse idare et
100 lira için soru başlığı bile yapılmaz cömertlik yapacaksan 33 düz yapacağına 30 düz yap
Bu devirde 2.5 tl iyi para kumbara bos kalmasin
1200 lirayla da neler yapılır neler
Ona bakarsan 33 bin lirayla da pek bir şey yapılmıyor
Zamanı da devreye sokmak lazım aylık 33 binle senelik 1200 ün etkisi aynı değil kabul etmek lazım
İnsaf yahu 100 TL derdine mi düştün
Düzenli ödeme yapıyor ise 30 bin TL uygun olur.
Düz yüz bin yap söyle 2080 e kadar zam yapmim😀
Helal olsun size 33 yapardım
Aynen mazallah 1200 liradan batarsın da sonra
Düz 33 yaparsın sen 😊
Komiksin mqsjjd
millet böyle zengin oluyor arkadaşlar
:)) aman ablam kuruşunu bırakma:)
Adama dedim direk söyle 100 tlmindirim olsun de
33 de geç.
33 e yuvarlarim
33duz yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?