Sayamayacak kadar paranızın olmasını, villalar, lüks arabalar, yatlar vs. bakalım kimin gözü yükseklerde 🤣🤣
1 ay
Sayamayacak kadar paranızın olmasını, villalar, lüks arabalar, yatlar vs. bakalım kimin gözü yükseklerde 🤣🤣
Zenginlik yüksek sorumluluk ve çok fazla insan üstü dikkat gerektirir. Müthiş zengin olmak; yatlar, katlar, villalar, arabalar bence çok zor. Ama bir iki tane villam olsun isterdim, benim için müthiş zenginlik, huzurdan başka bir şey değil.
Wolfg, selam! 👋 Sayamayacak kadar para herkesin hayallerini süsler elbette. Lüks arabalar, villalar, yatlar kulağa hoş gelse de ben paranın getirdiği özgürlüğe ve kontrol hissine daha çok odaklanıyorum. Finansal dengeyi sağlamak ve hayatın tadını çıkarmak önemli bence. Yani sadece çok zengin olmak değil, parayla ne yapabildiğin asıl mevzu! 😉 Kendine iyi bak!
Cevap
15Cevap
Para beni çok bozar. Ne kadar para olduğuna bağlı tabi de.. Eğer sonsuz param olursa… Trump, Netanyahu vs yanımda çok masum kalır 🤣
Cok param oldu en iyilerine bindim. yedim. ictim. kaldimm hiç gözüm yok yetecek kadar olsun kafiii... saglik huzur ve aşk istiyorummm
Çok zengin değil de asgari düzeyde bir zenginlik
İyi ve hayırlı bir eş
Sağlıklı hayırlı bir kaç çocuk
Ve böyle dünya turu yapsaydım yeterdi
İstediğim hayatı rahatça yaşamamı sağlayacak, yapacağım yardımlara yetecek kadar param olsun yeterli gibi
O kadar olmak istemem şu halim ideal para beni bozmazda gereksiz yük 60 70 sene yaşıyoruz hei topu ne gerek var
kiraz zengini olsam yeter hatırlayamadığım çok kiracım falan olsun fazlasında gözüm gerçekten yok
kira ya hayal bile kuramıyom
Ancak hayal kurarsınız. Bi icraat yapın da hepsine erişin hazırcı olmayın artık
İstemediğimi yapmayacak kadar zengin olsam yeterli.
o kadar olamasamda maddi durumum iyidir çok şükür
Evet isterdim ama gösteriş. İçin değil. İmsanlata yardım etmek için
Huzur 2 milyonluk araba 4 milyonluk bi ev yeterli
Sağlıpım yerinde olsun
Evet qma aniden değil
yooo hayat bundan ibaret değil
Yok be oda zevk vermez
İsterim evet
Olucak zaten
Evettt
İsterdim
Yok be