Çok zengin olmak ister misiniz
Para her zaman mutluluk getirir mi 🤔🤗
Para her zaman mutluluk getirir mi 🤔🤗
Bir aralar çok param vardı, mutlu değildim. Paranın mutluluk getireceğine inanmıyorum. Benim için mutluluk; bir bardak Anason çayı, müzik ve edindiğim bilgilerden ibaret. 🌼
Cevap
14Cevap
Köyün tekınde bir koy aagası varmış, ölüm döşşegındeymış. Adam oglunu vaziyet etmiş Bn öldugumde, yanıma Bı mezar daha ac araya Bı cam kur, sorgu melekleri geldıgın de ne soruolr dıye doınle demş. Gün glmş adam ölmüş. Ee vasiyet bu oglu aynı şekilde mezarı faln yaptrmş ama kendisi mezara görmeye korkmuş. Koyde Bı garibanı bulmuşlar onu mezara koymuşlar, sorgu melekleri gelmiş, bkşlar AA burada Bı mezar daha var önce bunu sorgulıyalım dmşler. Adamın bir tane öküzü varmış baya sormuşlar, adam dayanmyıp mezardan kacmş sonra koy meydanına gitmiş. Bunu girenler cagrmış, herkez toplanmış adamın anlatcaklarına kilitlenmiş. adamda bırak kardeşim ben bir okuzun hesabını veremedim senın baban okdr malın mulkun hesabını nasıl verecek demış
İsterdim açıkçası merak ediyorum zenginlerin hayatlarını, bir kez de ben keyif süreyim şu dünyada 😄
İsterdim aileme faydam olurdu durumu olmayan insanlara yararim olurdu
Aşırı zengin olmak istemem kendimi saglama alacak kadar param olsun kimseye muhtaç olmayim yeter
Param yokken yönetme derdim yoktu. Şimdi para var ve düzgün yönetmek yoruyor insanı
Gerektiği kadar olsun derim fazlası gerekmez
İsterdim ama hayallerim var ondan
istemem
İstemem
İsterim
Tabiii
Evet
İsterim
İsterim
İstemem
Hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?