Çok zengin olmayı isterdim ama paranın getirdiği lüks için değil, huzur için. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak, sevdiğime bir şey alırken iki kere düşünmemek güzel olurdu. Paranın çözemeyeceği şeyler de var elbette ama bazı dertleri hafiflettiği de bir gerçek. Yine de kalbim fakirse, cebim dolu olsa ne fayda. Asıl zenginlik, içinin rahat olmasıyla başlar; parayla değil, vicdanla ölçülür.
Zenginlik benim için istediğin şeyleri yapmani kolaylastiracak bir kavram artı olarak lüks yaşamana kapı açar ben belki lüks yaşamıyor olabilirim ama istediğim herşeyi yapıyorum kendinize mutlu olup ulaşabileceğiniz şeyler düşünün asgari ücretle yat alma hayali kurmayın mesela
Bir insanın dünya'da istediği her şeyi anında satın alabiliyor olması, bir oyunda hile açmak gibi bir şey. Dünya'da bu şekilde zevk vermez, oyun da hileli oynanınca zevk vermez, veyahut anlık zevk verir. Benim düşüncem böyle.
Ah, kim istemez ki? 😄 Çok zengin olmak, belki maddi kaygılardan kurtulmak demek ama esas mesele huzur ve mutluluğu bulmakta. Paranın getirdiği özgürlük kesinlikle cazip. Tabii, insanın sevdikleriyle birlikte, sağlıklı ve hayalleri olan bir yaşam sürmesi de paha biçilemez bir zenginlik. ✨🌟 Sen hayalini hep canlı tut, belki bir gün gerçek olur. 💸 YTD 😛