Para & Ekonomi konusunda 524 cevap paylaştı. Bence gayet iyi 22 yaşında 300 bin TL biriktirmiş olmak günümüz şartlarında gerçekten büyük bir başarı ve takdir edilmesi gereken bir disiplin göstergesidir. bu yaşta hem birikim yapma bilincine sahip olmak hem de böyle bir meblağa ulaşmak geleceğin için çok sağlam bir temel attığını gösteriyor. birçok kişinin çalışma hayatına yeni atıldığı veya henüz finansal özgürlüğünü kazanamadığı bir dönemde bu noktada olman seni yaşıtlarının oldukça önüne taşır derim böyle devam et başarılar dilerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayÇok çok iyi maşallah sana gecen sene sonlarinda 12 euro aldim üzerini ekleyemedim ekleyemedigim gibi de hepsini simdi yedim elde olmayinca birikim yapamiyorum ama eger senin yaslarinda bilseydim aklima basinda olsaydi dolar euro altin alirdim atardim biriktiririm pandemiden once biriktirmistim onu fotograf makinesi alacam diye ama iyi biriktirmistim makineyi de aldim eksik vardi tabi tamamladim bir sekilde makineyi aldim ama o kadar cok pismanim ki birikim yapmadigima haa gerci para bulamiyordum nereye birikim yapiyorum kolay kolay ama benim zamanimdaki senin yaşla şimdi ki senin yaşla bu zaman bir degil iste
20 Yorumla
Evet iyi hatta çoğu kişiye göre oldukça iyi 22 yaşında 300 bin biriktirmek ortalamanın üstü ama asıl önemli olan bu parayı nasıl değerlendireceğin çünkü boşta durursa zamanla değer kaybeder bir kısmını güvenli yerde tutup bir kısmını yatırıma yönlendirmek en mantıklısı olur
00 Yorumla
1 ay18 yaşındayım küçükken bayramlarda misafirlikte vs bana verilen paralarla canım annecikim altın alıp sakladığı için ve her yaz yatırım yaptığım için benimde var köşede biraz birikimim şimdilik dokunmuyorum çünkü yatırıma devam, evet iyi devammm.
57 Yorumla
Soran1 ayAnnenizde kirli çıkı değilmiş maşallah Allah razı olsun ondan 🥰
- 1 ay
Teşekkür ederimmmm🩷 aminn, Allah senden de razı olsun sağ ol 💘🤗
Soran1 ayMuahh 🧡😘
- 1 ay
😍🩷🩷🫂
- 1 ay
@Byzabeyza Teşekkür ederim 🙏💝🎀
Yapay Zeka Cevapladı
22 yaşında 300 bin biriktirmek baya iyi dostum, helal olsun sana 👏💰 Çoğu kişi o yaşta eksi bakiyede geziyor, sen artıdasın, bu büyük avantaj 😎
Şimdi önemli olan bu parayı koruyup akıllıca büyütmen. Acele etme, önce hedeflerini netleştir, risk profilini tanı, sonra adım adım ilerle. Unutma, istikrar çoğu zaman başlangıç miktarından daha değerli 😉 YTD 😛10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ay22 yaş için bence çok iyi bir birikim yapmışsın bravo...
20 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 ayiyi..
00 Yorumla
1 aySenin yasinda biri icin bence guzel bir birikim ailenden gelme bir para degil hepsi alin terij çok güzel birsey ki 2 yilda meslegini bilmiyorum ama asgari ucret aliyorsan 1 yilini biriktirmissin iste ne guzel ne mutlu sana bence gayet güzel aile evindeysenn ve beklentisi yoksa kimsenin senden belki azcik daha biriktirebilirdin ama bence suanki birikimin gayet yeterli sosyallesmekte lazim
04 Yorumla
Soran1 ayAtammm ☺️
- 1 ay
Atamii sevenn gencccc🫡
Soran1 aySevmek ne kelime ölürüm ölürüm ❣️
- 1 ay
Cansinnnn basarilarr umarim kat kat daha fazlasini da biriktirirsinnn
1 ayYatırımsız bu paralar kazandıysan bir kaç yüz bin tl kaybetmişsin haberin olsun gram olarak biriktirseydin şu an baya oranlı bir fark elde etmiş olurdun hala fırsat kaçmaz elindekini birikim için kullan saf tl ile kar elde edemezsin gün geçtikçe değer kaybeden bir para birimi elinde tutuyorsun dostum dikkat etmelisin bu tür durumlarda
12 Yorumla- 1 ay
Altın yüksek değil ki.
- 1 ay
Bence yükseldi ama neyse
1 ay27 yaşındayım cebimde 5 kuruş yok çünkü harcıyorum ve birikim yapamam bana göre degil, birisini beni tutması lazım.😀kazandıgım her parayı 1 tl kalana kadar harcarım banane, ay sonu bile gelmez. ama cidden bak mantıklı şeyler alıyorum yani hak verirsin. en son 3 rimel aldım ihtiyaç bu sayılmaz. Makyaj yaptıgımda yok ama görüntüsü güzel begendim aldım. kahve makinesi aldım. yetmedi duvar süsü aldım hala kurulumunu yapamadım, shshshsjhj bazı şeyler saçma farkındayım ama parayı bitirmem gerek diyip düşünüp alıyorum hdbdjd kafamda böyle kodluyorum naparsın
12 Yorumla- 1 ay
tutumlu olmak bana göre degil,
- 1 ay
ama yani tutumlu olmayı biliyorum ama bana göre degil uygulamak bana göre degil , neyseki zengin degilim
Arkadaşlarına anlatma. Herkes borç istemek için sana gelir. Aldığına da vermez. İş arkadaşlarım bana bu kadar zaman birikim yapmışsındr kirli çıkısn sen diyorlar. İki üç kişi hep benden borç isterdi. Yok evine haciz gelmiş yok biri faturayı ödeyememiş. Yok 30.000 lazım valla elindekini borç ayağı ile kaparlar
219 Yorumla- 1 ay
İnsanlar ne İlk önce ne kadar birikim yaptığını ayıklıyorlar. sonra da seni borç para olarak yedekte görüyor. o yüzden maaş alır almaz altın alıyorum fiziksel olarak.
- 1 ay
@Mehmetim80 evet çok haklısın. Gözüne kestirecek adamı da iyi biliyorlar. Bekarım diye özellikle bana geliyorlar. Senin çalıştığın sana kalıyordur diyorlar. Birine bir gün sınır koydum. Ona neden soğuk davranıyormşm diye arkadaşa sormuş. Brn de ona mesaj attım. Beni borç istemek için kullanıyorsn aldığını vermiyorsun sebebi bu dedim. Allah ndsn bul ilaç kullanıyorum unutuyorum dedi. Bir yıldır unutma sebebi buymuş. Al paralarını dedi ibanıma yolladı. Engelledim. Bir sene sonra baktım özlemiş kız barıştı benimle. Asla eskisi gibi olmadım onunla. Yeni bir insanla tanışmak istemiyorum ya. Her yeni hayatıma girecek bir çıkar bekleyecek diye korkar hale geldim
- 1 ay
Adamlar yok 2 milyon paran var yok 3 milyon paran var dediklerinde deli oluyorum. sanane benim paramdan. borc istediklerinde bekarsın dediklerinde sanki bekar adamın ihtiyaç veya hedefi yok. ev gibi araba gibi birde borç alan kişi asla unutmaz. yalan söylemiş arkadaşın herkes yalnız bu hayatta kimse farkında değil çünkü yakın arkadaşın olsun dostun olsun. senin yükselmeni istemez ben bunu farkettim. Ailende yakın akrabalarında senin kendinden iyi olmanı istemezler. cok garip bir toplumuz gerçekten. demem o ki 30 yaşlara geldik dikkatli olmak zorundayız. paran kıymetini bilmeliyiz. düşenin dostu zaten olmuyor. allah kimseye muhtaç etmesin.
Soran1 ayOkadar doğru konuştunuz ki gerçekten altına imzamı atarım 😄🧡
- 1 ay
Hayatın gerçeği maalesef.
Soran1 ayHayır borç vermek mesele değil sonra verdiğin borcu unuttu bu sanıyorlar insan kendi parasını istemeye de utanıyor
- 1 ay
Peşine düşeceğin borcu asla verme. açık açık hayır demesini bil. çok samimi arkadaşın olur olurda verirsen su tarihte vereceksen veririm. hiç çekinme insanlarda hiç utanma yok çünkü.
- 1 ay
Ben asla geri isteyemem. Bunu bildiğim için vermek istemem. Utanırım istemeye ama onlar utanmaz çok pişkin. Aynı yerde çalışıyoruz. Kocası da orada. Aldığımız maaş belli. Arabası da var benim yok. Ama benden borç istedi 30.000tl. Başka bir arkadaşım da evli çocuklu. Maaşıma bloke konuldu haciz geldi dedi. Diğer arkadaşım araba almış kredi ödemesi varmış. Borç istedi. Ben mi ödeyeceğim bunların borcunu. Ayağını yorganına göre uzatsınlar
- 1 ay
@Mehmetim80 Yalancılar tabii
Ne ihtiyacı var ki borç istiyorlar iş arkadaşım bunlar. Asgari ücretle çalışmıyorz biz. Yurt dışına turlara gidiyorlar. Bir şeyler alıyorlar kredi çekip gelsin borçlar nasıl olsa enayi var saf iyi niyetli. Kandırırız diyorlar. Aldığı para ona kalıyor yine kazanır tabii. Çakallar Ne olacak. Onlara vereceğime sokaktaki fakire ya da kediye köpeğe veririm. Ki öyle yapıyorum - 1 ay
Şöyle düşün sen düşsen paraya ihtiyacın olsa onlar sana yardım ederler mi yüzüne bile bakmazlar bence demem o ki dikkatli ol. paranın kıymetini bil lüks takılıyorlarsa o zaman gitsinler bankadan çeksinler madem. dedigin gibi borç vereceğine bir garibana ya da ihtiyacı olan öğrenciyi sevindirmek çok daha sevaplı. ben bizzat bunun faydasını gördüm. para daha iyi bereketleniyor.
- 1 ay
@Mehmetim80 Evet ihtiyacı olana gizliden yardım yapmak bereketli kılıyor parayı. Ben de gördüm faydasını. Onlara anlatmam asla bunları. Onlara vereceğim borcu kardeşimin ihtiyacı oldu mesela ona verdim. Çocuk ev aldı üste para vermek gerekiyordu. Birikmişimden onu tamamladım. Kardeşim her ay bana düzenli ıbanıma atıyor taksit taksit. Başkasına verseydin kardeşim zor durumda kalacaktı demek. Krediye bulaşacaktı. Sokakta da çok sevdiğim kedim vardı ciddi hastalığa yakalanmış. Onu tedavi ettiriyorum. Annemin tanıdığı ihtiyaç sahipleri var mesela çok zor durumdalar. Bunlarla ilgileniyorum yani. Öyle lüks ihtiyaçlara para vermek kimseye
- 1 ay
Ne güzel insansın Allah daha çok versin.😊
- 1 ay
@Mehmetim80 İşte küçükken param yoktu üzülüp kalırdım. Şimdi büyüdük çalışıyoruz çok şükür bir işe yarayalım bari dedim 😊😊 Sağolasın. Sen de öylesin kesene bereket versin Allah 😊😊
- 1 ay
Aynen küçük sıkıntılar çektik.25 yaşına kadar doğru dürüst işim yoktu çaresizdim kimse iş konusunda yardımcı olmadı. o zaman hayatta tek olduğumu anladım. çok şükür sonra işim oldu. çalışıyorum. kimseye güvenmemeyi ve kimseden yardım beklememeyi öğrendim hayatta.😊
- 1 ay
Bende teşekkür ederim güzel düşüncen için
- 1 ay
@Mehmetim80 Al benden de o kadar. Biz tamamen fakirdik bildim bileli. 😀 Yangın geçirdik. Ev sahibi attı. Babam kaza geçirdi bir suru şey yaşadık. 12 yıldır çalışıyorum çok şükür. Lüks şeyler almadım hiç. Ekonomik olmak zorundayız. Biz ekonomik olmak istedikçe mıknatıs gibi çekiyorum galiba o çakalları. Allah korusun. Bu yüzden cinayetler oluyor.
- 1 ay
Tabi siz bu kadar zor durumda oldunuz hiç bir yakınınız yardım etmedi değil mi. zorluk görmeyenler insanların halinden anlamaz. tutumlu olmak zorundayız evet. insanlar cimri desin hiç umrunda olmasın😀 ileride maddi durumun çok iyi yere geldiğinde inşallah bu olayları gülümsüyerek hatırlayacsksın.😊
- 1 ay
@Mehmetim80 Tabi ki etmedi tam aksine dedemler bir kaç güne sokağa atmıştı 😊😊 O da bize muhtaç olmuştu annem de onu kovmuştu 😊😊
- 1 ay
Annen hak ettiği gibi yapmış dedene.😊
1 ayMiktar çok vaaaov değil ama şartları düşününce mükemmel birikim , Allah arttırsın daim olsun 💕
21 Yorumla
Soran1 ayElimden gelen bu aşkım ☺️🧡
1 ay28 yaşındayım 250 bin tl lik bi arabam var 200 bin borç var 2.5 millon evin borcu var puhahahaha biriktirdiğin paranın yarısından biraz daha azını her ay yiyorum maalesef
04 Yorumla
Soran1 aySende de çok bişi yokmuş aslında be 😄
- 1 ay
Hiç bişeyim olmasa herhalde daha iyi durumda oluyorum jsjsjsjs
Soran1 ayBunada şükür be knki hiç yoktan kimseye muhtaç değilsin Allah daha çok versin inşallah sevindim senin adına 🥰
- 1 ay
Tabi her zaman şükrediyorum
Gayet güzel biriktirmişsin. İlk 2022'de işe başladığımda 2 senede 100 bin yapmıştım. Tabii arada bir işten çıktığım oldu o zamana göre 120 bin fazla bir paraydı 2024'ün başı. Şimdi de bu rakamın bir tık üstü birikimim olan param var.
00 YorumlaÇok iyi başarmışsın mantıklı bir yatırım yap ya da paranı altın veya Euro yap ama bence en mantıklısı yatırım biraz daha topla kendine ya araba ya da başka bir şey al ama parayı para olarak bırakma pişman olmazsın
00 Yorumla
1 ayPara biriktirmen güzel ama parayı köşeye koyarak mı başarılı oldun yoksa cimrilikle mi oda kötü bir şey değil tabi o yüzden parayı nasıl biriktirdiğine bağlı.
026 Yorumla
Soran1 ayİçimde asla cimrilik yok yapanı da sevmem
Soran1 ayNe konu da
Soran1 ayTm burdan yaz
Soran1 ayboş ver ozm
Soran1 ayNe yani buraya yazsan ölür müsün
Soran1 ayKendini gizliye alabilirsin
- 1 ay
Tamamda o zaman bütün profilim gizliye alınıyor ama sırf bu soru için gizliye alsam sonra gizliği kaldırsam yine soruyu sorduğumda mesela ismim her şeyim gözükmez mi?
Soran1 ayTamam reis sorma hadi eyvallah kime rezil olcan sanki tanıdık var
- 1 ay
Tamam yok problem yok vazgeçtiysen saygı duyuyorum
Soran1 ayDoğru söyle banami yvscican
Soran1 ayEvliyim haberin olsun da
- 1 ay
Yok evli olduğunu soracaktımda başka bir konu hakkında değerlendirmemi soracaktım yalan yok
Soran1 aySöyleyeceksen burdan söyle birbirimizi kandırmayalim
Soran1 ayKızmam söyle
Soran1 ayBkunu çıkarma sende tek seferde söylesen kızmam herhalde
Soran1 ayBurdan yazdın yazdın yazmadin uğraştırma beni
Soran1 ayKarı gibi hareketlerin var
- 1 ay
O ne demek ya sende erkek gibi kaba mı diyeyim o zaman konuyu kapat mı diyeyim. Nazikçe kalbini kırmadan ifade etmeye çalışıyorum her şeyi, iyi niyetimden dolayı ama yinede hor görülüyoruz. Ne gerek vardı şimdi bu hakarete?
Soran1 ayTek casede buradan söyle söz kizmicam sonra da eklerim
Soran1 ayBen napicam peki ayrıca bu rezillik mi 🧐
- 1 ay
Sana sormak istediğim bir kaç şeyler var acaba hatta bende mi hata var diye, tanıştığım kadınlar çok acımasız mı diye ve bazı şeylerde nasıl davranacağımı bilmiyorum örneğin taviz vermek istemediğim tutkum/hayalim gibi onuda sormak istedim acaba çok mu bir şey istiyorum diye o tek şartımla.
Soran1 ayHayalin ne
Soran1 ayGerek yok 🙏
- 1 ay
Senin bileceğin iş neyse kendine iyi bak her şey için sağol
Soran1 ayVicdan yapma bana ya 🫤
- 1 ay
Yok yok vicdan etmiyorum, maalesef arkadaşım olmadığından dolayı dertleşemiyorum bu konuları kimseyle konuşamıyorum acaba hatalarım mı var bir yerde yoksa doğru davranmış mıyım diye. Maalesef kimseyle konuşamadığım için ben buna şükrediyorum çünkü kimseyle konuşamıyorum bu şeyleri maalesef, üzülüyorum ama bunada hiç yoktan iyi diyip, ettiğimiz bütün yazışmalarda bile küçücük bir mutluluk arıyorum ve bana cevap vermen onu yapman bile, bunu laik görmen hakkaten çok mutluluk verici çünkü buna bile hasret kaldım.
1 ayBu ekonomide birikim yerine yatırım yapmak en mantıklısı.. Altına çevirebilirsin.. Arsa alabilirsin.. Elinde bekletirsen, erir gider..
11 YorumlaBen aylık okadar kazanıyorum ama yinede borcum war 😂
212 Yorumla
Soran1 ayOha ne iş yapıyorsunuz 😄
- 1 ay
300 binlik iş bana da lazım ne işi yapıyorsunuz ahhahah :D
Soran1 ayYurtdışıysa normal ben kanki gel burada kazan 😅
- 1 ay
o hangi yurt dısı ya Ankara'da 300 binlik iş zor :D
- 1 ay
@Figenaksoy Almanya’da ama kendi işim war ondan yoksa biyerde calsiirsam aylık 1800 alirdim
Soran1 ayBenide alsana yanına 🥹 valla hayalimm
- 1 ay
Hangi üniversitede okudun neler yaptın anlatır mısın nolurr🥲
Soran1 ayKim ben mi miramı 😄
- 1 ay
Mira tabiki😂
Soran1 ayFakire kim soru sorar zaten sende haklısın 🤣
Bu devirde para pul oldu gerçi ama yaşını ve önündeki fırsatları hesaba katarsak iyi bir başlangıç yapmışsın diyebilirim ziyade olsun
20 Yorumla
1 ayBütün paranla altın al cumhuriyet altın 100 bin olunca bozdur 600 bin paran olur vadeliye at faize 2 ayda vadeliyle ye parayı
01 Yorumla
Soran1 ayFaizde şu an zaten de fazla vermiyor ayda 6500 TL veriyooo
1 ayHelal olsun yaşıtlarına gore iyi bence insanlar birikim yapamıyor aile evinde iken zaten çalışıp biriktirmeyen insani bende anlamam ben 4 senede suanki para ile 2 milyon biriktirdim ama kolay değildi o zaman altin ucuzdu ailtin alir koyardım son 1 senedir de tek yaşıyorum 0 birikim
00 Yorumla
1 ayBereket versin.
Akranlarının çoğunda yoktur o para.
15 Yorumla
Soran1 ayGeleceğimi düşünmem lazım 🥹 şimdi zor kısmını tamamlayimda ilerde bende sefasını sürerim 🥰
- 1 ay
Önce zoru halletmek akıllı insan işi, umarım her şey yolunda gider senin için.
Soran1 ayAmin cümlemizin işi gücü rast gitsin inşallah 🧡🫠
- 1 ay
Amin
1 ayPonçik sen geçenlerde 250 bin lira biriktirmişsin şimdi 300 mü oldu Hay maşallah tutumlu ponçik ne güzel Devam et böyle
10 Yorumla
1 ayBir postta benden gelsin. Yaş 27, 550 k biriktirdim ☺️
011 Yorumla- 1 ay
İlaveten çeyiz de hazır ☺️☺️
Soran1 ayOoo maşallah aşkım ☺️
Soran1 ayDüğün ne zaman bakım☺️
- 1 ay
Teşekkürler, bereketi hepimize inşallah. Düğün yok, adam da yok ☺️☺️ arıyorum ama bulunmaz
- 1 ay
Senin var mı?
Soran1 ayBu devirde doğru adamı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişi aşkım ya umarım huzurlu ve çok mutlu olabileceğin hayatın olur ❣️😘
Soran1 ayAhahah yok kız 😄 daha gencim çıtır tavuk misali😄
- 1 ay
İğne aramaktan da zor. Neyse bakalım nasip. Teşekkür ederim. Umarım senin de hayatın güzel geçer 🤍
Soran1 ayMuahh inşallah 🧡🫠
- 1 ay
Altında tut parayı sene sonuna kadar 1 milyon olma ihtimali yüksek.😊
- 1 ay
Helal
Umarım altın olarak biriktiriyorsundur öyle değilsede altına çevirmeni öneririm daha mantıklı bi birikim olur gayet iyi birikim
00 YorumlaEvet gayet iyi bir birikim yapmışsın. Tebrik ediyorum. Ve güzel bir şekilde yatırımlarla paranın daha da çoğalmasını diliyorum senin için.
00 Yorumla
1 ayŞu an altın çok dusukken hemen altına çevir. Temuu ağustosa en az 3 bin yükselecek. O zaman elindeki para ikiye katlanir
00 Yorumla
1 ayTl olarak biriktirdiysen kötü.
Yine de saçma sapan yerlere harcamaktan iyidir. Kendi parasını biriktiren kız mı kaldı00 Yorumla
1 ayİyi gayet. Bende kendi hesaplamalarıma göre ailemle yaşadığım sürece senede ortalama yarım milyon biriktirebileceğim.
00 Yorumla
1 ayAltın olarak biriktirirsen çok daha iyi olur. Tebrik ederim aile ile birliktikteyken biriktirmek çok doğru
00 YorumlaHayata harika bir başlangıç yapmışsın tebrikler. :)
01 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler 🥰
1 ayMaşallah biraz daha biriktir araba alabilirsin kendine darısı bizim başımıza
07 Yorumla
Soran1 ayCümlemizin inşallah 🙏 nasip olursa egea hayalim var ☺️
- 1 ay
İnşallah olur en kısa sürede dua et benim de olsun
Soran1 ayİnşallah sizde hayaliniz deki birikime sahip olup araba alabilirsiniz ☺️🧡
- 1 ay
İnşallah o güzel kalbinizi hiçbir zaman kaybetmeyin ve daha çok fazlasına sahip olursunuz
Soran1 ayAllah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️🙏
- 1 ay
Amin rica ederim iyi akşamlar
Soran1 ayİyi akşamlar efendim 💛
İyi biriktirmişsin eğer bi şey almayacak veya biriktirmeye devam edeceksen faize yatır veya altın veya döviz yap ki katlansın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayHelal olsun valla bizde maaşa 15 gün var evde elimle napacaz diye deliriyoruz maşallah size
32 Yorumla
Soran1 ayAllah razı olsun teşekkür ederim 🥰 Allah sizede nasip etsin evinize huzur bereket gelsin inşallah 😘
Cevap sahibi1 ayAmin inşallah amin
- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayYaşına göre iyi ama tl biriktirmeseydin keşke
11 Yorumla- 1 ay
Yine sen 🙂
1 ayBu yaşta böyle bir disiplin kazanmış olman paradan daha değerli bir kazanım.
10 YorumlaBu zamanda ne yapacaksın bilmem ama çok az biriktirdin hiçbir şeye yetmez daha 2 yıl biriisin olması lazım ki yetisemezsin bugün al ne alacaksan yarın alamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayYalanlar yalanlar 😂 300k biriktirsen ne bunu bize sorsan ne? 300k Antalya’da aile boyu 1 hafta tatil parası ya da bir dogan alirsin
01 Yorumla
Soran1 ayNe yalanı pardon... Ayrıca paramızın değersiz olduğunu bende biliyorum.. Ama bu yaşta milyoner milyarder olamam değil mi
1 ay25 yaşındayım 5 TL birikimim yok sbdbdb helal olsun sana
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı. En fazla 1 hafta tatile gidersin. Ülke çöp. Paramız çöp
00 Yorumla
1 ayAltın fırlamadan hemen kuyumcudan altın al. Gayet iyi birikim çünkü.
00 YorumlaHelal olsun sana tebrik ederim bende 31 yaşındayım 7 Gr biriktirdim ve 100 TL borç
01 YorumlaKesinlikle iyi, üzerine çalışmaya devam etmelisin..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 aySüper, gelirini arttır, daha çok biriktirmeye bak.
00 Yorumla
1 ayO parayla ancak yemek yersin. Boşa gitmesin diye fiziki altın al sakla.
00 Yorumla
1 ayYaşına göre gayet iyi ama birikimle bir yere varamazsın yatırım yap
00 Yorumla
1 ayBiriktirmekle olmaz yatırım yapmak la sonuç alabilirsiniz
00 Yorumla
1 ayGayet iyi ben o yaşta üniversiteden yeni mezun olmuştum işsizin tekiydim
00 Yorumla
1 ayGüzel bence, üstüne biraz daha ekle arsa al derim
00 Yorumla
1 ayDevam et birikim yapmaya... En az 28vyasina kadar. Külçe Altına yap yatirimi
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. cok iyi ama tl de durma. senle evlenen yasadı valla
00 Yorumla
1 ayBiriktirmek yerine o parayı yatırım yapıp katlasana
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 506 cevap paylaştı.
1 ayParayı faize koyarsan 5 sene sonra ancak bi telefon alabilirsin. Hisse senedi yatırımı yap
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 409 cevap paylaştı.
1 ayHelal olsun gerçekten
Birikim yapan kadinlar bana cok zeki akıllı geliyor00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 340 cevap paylaştı. Bence iyi ben 37 yaşındayım daha hiç param da olmadı biriktiremedim de
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayFaiz varsa yatırdıysan falan. Geri çek ve tövbe et inşaALLAH kardeşim. Faiz büyük günah olup, bir hayır ve bereketini göremezsinm
03 Yorumla- 1 ay
Fakir avutması
Cevap sahibi1 ayAvutma değil bu, sevap günah meselesi. Müslüman ilanı ilgilendirir.
Cevap sahibi1 ayMüslüman olanı ilgilendirir
Gizli Üye(25-29)1 ayNe işinde çalıştın tek bir işle mi bu kadar yaptın yoksa farklı farklı işler mi yaptın
02 Yorumla
Soran1 ayÇoğunlukla sabit işte
Cevap sahibi1 ayYani bence gayet iyi
Gizli Üye(25-29)1 ayKız nasıl biriktirdin bana da tavsiye ver yatırım mı?
04 Yorumla
Soran1 ayHiç harcama yapmadım canım 🫠 fazla alışverişin masraf olduğunu anladım zorunlu ihtiyaçlarımi alıyorum okadar 😘
Cevap sahibi1 ayMrsela ben 14 ayar altın bileklik almayı çok seviyorum bide coach çanta.. nasıl vazgeçicem of yaa
Cevap sahibi1 ayFerace sayfası açmayı düşünüyorum sence ona paramı harcamalı mıyım reklama vs
Soran1 ayEğer bu yolda başaralı olacağına inanıyorsan sayfa daha mantıklı eğer yapamam edemem falan dersen hiç girme sonradan üzülen sen olursun yoksa 🥰
Gizli Üye(25-29)1 ayBende 24 ün devlet memuruyum 500bin birikmişim var 1 milyon civari olunca araba alsqm mi düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayİyi tabi maşallah. Şöyle bi 100 doların yollasan çok daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAy gene mi bu soru hortlamış uzun zamandır yoktu bıktıkn bıktık yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayNasıl nerden biriktirdin ki çalişiyor musun?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayÇok iyi valla. Altına almani tavsiye ederim
10 Yorumla
1 ayBen 22 yaşındayken bugün yemek yiyecek param var mı diye düşünüyordum kardeş senin maşallahın var gayet iyi birikim bu yaşta ama bunu iyi değerlendirmen lazım yerinde saymasın
00 Yorumla
1 ay21 465'te Bende Var Aile Evinde Olduğum İçin Neredeyse Hiç Masrafım Yok Bu Yıl Kpss'ye Girip Sözleşmeli Jandarma Astsubay Cezaevi Düşünüyorum Bende
01 Yorumla
Soran1 ayHadi bakalım inşallah olursun reis 🧡
- Devamını Gör (233)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler