SGK 48 kodu ile işten çıkarıldım, genel müdürün sarkıntılığı varken ne yapabilirim?

Ben 4 aya yakın A101'de çalıştım 20 Eylül'de başladım 2025'te işe sonra 5 Kasım'da mağaza tadilata girdi ve mağaza açılışından bir önceki gün 12 Kasım'da mağaza eksiklerini tamamladık sonra toplu mola verdik yemek yedik bs yemek boyunca gözüme bakıyordu ben rahatsız olup gözümü kaçırsam da yine bakıyordu genel müdür gittikten sonra bana bel altı şaka yaptı sayım kahvaltısında konu olsun diye benim üstümden konu açıyor şakayla karışık haddini bildiriyorum hoşuna gidiyor mağaza müdürü adamın bana olan ilgisinin farkında telefonumu karıştırıyor adamla ilgili imada bulunuyor bir gün adama böyle böyle personellere eşit davranmıyor ve bana imada bulunuyor kısık sesle sizinkiyle ilgili diyorum adam oralı olmuyor sonra bir sonraki gün izin günüm o gün genel müdüre bunları yazılı anlatıyorum sonra çıkışımı 48 koduyla vermiş ama adam bana sarkıntılık yaptı napıcağımı bilmiyorum sürekli beni süzüyor göz kırpıyordu

SGK 48 kodu ile işten çıkarıldım, genel müdürün sarkıntılığı varken ne yapabilirim?