Şok Market 7 ay part time çalıştım, ihbar süresi söylemeden başlatmışlar tazminat hakkım var mı?

Şok markette 7 ay çalıştım ilk 1-2 ay falan çok iyi geliyordu. Eylül'de girmiştim. Çalıştığım mağazada pek bir ciro olmuyordu fakat sonradan 1 master değişti, eleman kız master oldu, yapmadığını bırakmadı M. S. ile falan. Pek bir sıkıntım yoktu, son 3 ay falan 2 eleman aldılar fakat iş yükü benim üzerimdeydi. Genellikle saat 15'te geldiğim zaman 21'e kadar kasa bana verirlerdi, 6 saat yaklaşık kasada dururdum. Artık son 1-2 ay ciro sayısı, müşteri sayısı arttıkça dayanamadım. M. S.'ye yakın bir tarihte çıkacağım dedim, "Tam tarihini belirle" şöyle dedi, fakat tam tarih belirtmeden ihbar süresini başlatıp her yere haber salmış, kavga edip çıktım. Devamlı üzerime gelindi. 1 ay başka mağazaya gittim, içine kapanık birisiyim, kadın M. S. müşteri önünde bana bağırıyor, laf söylüyordu. En sonunda ben bağırdım, savunma yazıp eski yerime geçtim. Part time olarak çalıştım fakat kendimi 2 paralık ettim. İhbar süresi söylemediler, bir tazminat alma hakkım var mı, bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Devamlı müşteri hakaretine, M. S.'lerin beni taklit edip azarlamasına şahit oldum?
Şok Market 7 ay part time çalıştım, ihbar süresi söylemeden başlatmışlar tazminat hakkım var mı?