Önceliği ben değilim, iş, para biriktirmek vs. Paraya ihtiyacım olduğu zaman sessizliğe bürünüyor, bir beklentim yok ama sormasını isterim. Sizce bu ilişkiden olur mu? İlişkimiz baya ilerledi, evlilik yolunda ilerliyoruz halbuki?
2 ay
Önceliği ben değilim, iş, para biriktirmek vs. Paraya ihtiyacım olduğu zaman sessizliğe bürünüyor, bir beklentim yok ama sormasını isterim. Sizce bu ilişkiden olur mu? İlişkimiz baya ilerledi, evlilik yolunda ilerliyoruz halbuki?
Bence cimri bir adam olabilir hele birde Trabzonlu ise oldukça dikkat et :) Bir erkek tabi ki de birikim yapmak ile mükellef ama fazla abartı yanlış olur. Sen neden ondan borç para istiyorsun ki. Buda. çok yanlış bir şey.
Sevgilinin önceliği iş ve birikim olması mantıklı, sen de destekle onu 💪. Sessizliğe bürünmesi iletişim kopukluğu yaratır, açık açık konuşun. Evlilik yolundaysanız para yönetimine birlikte odaklanın, ortak bütçe planı yapın. Dengeli ilişki olur, sabırlı ol! 😊
Cevap
2Cevap
Önceliği sen ve para biriktirmek olabilir iş önemli para biriktirme bin vir parçadı çünkü
Dengeyi kurmak önemli
Adam geleceğini düşünüyor işte tabi arkaş pinti ise zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?