Kadınlar her işini kendileri yapmaya çalıştığı için mi bu kadar yanliz?
Erkek kadına para harcarken hep çıkar bekler mi?
Kadınlar her işini kendileri yapmaya çalıştığı için mi bu kadar yanliz?
Erkek sadece sevdigi kadina mi para harcar?
(Güncellemeye binaen yaptığım bir yorum)
Kendi işini yapması tabi ki çok güzel bir azim örneği ama hedefi biraz şaşırdığınızda o güçlü kadın profilinden ziyade yalnız kadın kalıyor ortada. Gidilen yol aslında ne güzel, hatta çoğu insana göre imrendirici de.
Ama bir yer var, orada bir kırılma yaşıyor işini başaran kadınlarımız. O içlerindeki kırılma ''ben'' düşüncesini öne çıkartıyor ve benden başka kimsenin önemi yok ya da en önemli benim. Ben başarırım, ben üstesinden gelirim vb...
Ben, ben, ben'den ziyade yüklerini paylaşmaya fırsat tanıyıp biz diyebilmeleri umuyorum kadınlarımızın... O zaman mutlu yaşamları daha çok göreceğiz meydanlarda...
Yani kısaca kendileri uzaklaştırıyorlar Her Şey ben yaparak karşındakilerin Biz olma fırsatını vermiyorlar
Uzaklaştırıyorlar kelimesi doğru olmaz. Fırsat tanımıyorlar daha doğru olur. Güç sarhoşluğu gibi bir nevi.
Fırsat vermiyorlar çünkü Erkek kadını kalbini çok kırıyor ona muhtaç olmak istemiyor kadın ya da kadın çok değer veriyor erkeği üzülsün uğraşsın istemiyor
ozguven yetebiliriz yapabiliriz kavramlar giriyor bide
Ya arkadaşlar...
Yanlışınız burada. İnsanlar görüşecek, tanışacak, konuşacak, anlaşacak ya da anlaşamayacak...
Konuşmadan tanıyamayacak insanlar birbirinizi doğal olarak. Burada birisi değer verirken diğerinin veremiyor olması da doğal. Bu da yolda belli olacak. Bu güçle ya da para ile alakasız tamamen insani ilişkidir. Zamanın göstereceği bir olay bu.
Fırsat vermeyince kadın daha mı mutlu oluyor ya da kalbi kırılmıyor mu, üzülmüyor mu ya da?
Kadının da erkeğin kalbini kırdığı durumlar oluyor.
Bu yukarıda saydıklarınızı ben bahane olarak görüyorum. Benim şahsi fikrim bu. Tabi ki istisnalar olur ama kadın iş sahibi oldukça ve güç kazandıkça bu gibi durumlar ve yalnız kadınların sayısı arttı. Kime sorsanız yine bir şefkat, sahiplenici bir erkek arıyor ama
.
Ezcümle;fıtratımıza uygun davranıp insani ilişkilere TEKRARDAN özen göstermeliyiz. Benden ziyade biz olmayı düşünmeliyiz...
Çok derin mevzu bunlar konu konuyu açıyor ama kadınlar neden prens erkekler prenses oldu sorunsu gibi yani parasını kendi kazanan statü sahibi olan bir kadın niye erkeğin kahrını çeksin işte ondan dolayı yalnız kalıyorlar zaten ben sana katılıyorum bir şey demiyorum sonra sevgi bekliyor bekleyip yalnız kalıyorlar
İşte tüm konu bu. Kahrını çekmek.
Yanlış burada başlıyor sizde. Bu kahır değil, paylaşım. O zaman erkekler neden kahır çekiyor? Gibi saçma sorular olur ve içinden çıkamayız.
Bu hayatın yükünü paylaşmaktır, kahır çekmek değil.
Bakış açınızı değişmelisiniz. Bu sizin hatanız. Üzgünüm ama gerçek bu.
Bu durum beni aşar ben kendim katarak düş söylemedim Ben paylaşımcı biriyim zaten ömrümü vermişim ben dışarıdan gördüklerimi yansıttım sorulara gelen yorumlara istinaden çevremden gördüklerimi
Size isnat etmiyorum. Siz derken ki kastım genel manada kadınlardı. Böyle yansıttığım için üzgünüm.
Ama genel görüşünüzün bu olduğu kanısındayım. Paylaşmayı, yük almayı artık kahır olarak gören sayınızda artış var ve bakış açınızın değişmesi kanaatindeyim diyip noktalayayım.
tamam noktalayalim bu konuda anlaşalım o zaman ☺️
Tekrar yazışmak üzere saygilarimla🙏
👋
Önemli olan, bir ilişkinin sağlıklı olması için açık iletişim, güven ve dürüstlük ile hareket edilmesidir. Eğer bir kişi sürekli olarak maddi harcamalar yapıyorsa ve karşılık olarak çıkar beklediğini hissettiriyorsa, bu durum ilişkideki dengeyi bozabilir. Bu yüzden, ilişkilerde beklentilerin net bir şekilde paylaşılması ve her iki tarafın da birbirini anladığından emin olması önemlidir.
Evet kesinlikle… şu sözü İstanbul’da metroda duydum kulaklarımla : “gelecekteki eşimin parasını neden başkalarına harcayayım “
@nisoss34 adamın biri
Kim demişse çok güzel düşünmüş hayran kaldım
Ben biraz açığım bu konudaki fikrimi de yanlış anlaşılma olmasın. Verdiğim örnek tamamen Türkiye’deki bakış açıyı özetleyen bir örnek. Ben sana bir çok soruda şunu söylüyorum her zaman hesabı kim öder sorusu oluyor ya mesela. Hesabı erkek öder. Ben erkek arkadaşımla bile yemeğe çıktığım zaman kimseye hitap etmeyen biri olarak bir kadına maddi çıkar menfaat niyetiyle bakmak çok abi Abes ve saçma.
Sonuçta kibarlık ve nezaket çerçevesinde bile erkek her zaman maddi olarak güçlü taraf ve gereken yapan taraf olmalı gibi bakıyor bu konularda en azından çekinen bir insan olmamalı
Ama şu da bir gerçek çalışıp eden bir insan birikim yapmalı geleceğindeki eşi için bir şeyler hazırlığı olmalı sonuçta değer verdiği insana hayatına bir şekilde ayarlamış olmalı yani acilen aslında çok mu iyileştirlebilecek mi bakış açısı olmakla beraber çok payı olan bir kısım da var
Tamam hesabı erkek ödemeli yani kullanılmamalı Ama Yani çoğu kadın bunu kullanıyor erkekler için kibarlık Nezaket göstergesi güzel bir şey Ama ilişki ilerleyince tek tarafa yıkmamak gerekir diye düşünüyorum ben
Hesabı ben ödedim karşılığını isterim mantığını sevmiyorum mesela
Haklısın yani herkes kendi geleceği için çalışıyor Sonuçta Bugün var yarın olmayacak biri için niye birikimini elindeki parayı harcasın
Bir de harca harca nereye kadar yani bir gün birine başka gün birine harca bunu sonu yok ki
Sevdiği olur hayatı gerçekten paylaşmayı düşündüğü biri olur hesabı değil cebindekini bile versin ama günübirlik ilişkileri için karşıyım çıkar menfaat oluyor
Günü birlik ilişki zaten komple yanlış
Bencede ne anlarlar ruhsuz duygusuz bilemedim
Erkeklerin yüzde 99 u zikemeyeceği éssegin gtune çöp sokmaz
Katılıyorum sana 😂😂
Ne doğru tespit
@shadow0707 Tespitlerim nokta atisidir, aksini iddia etmesin kimse, yüzde birlik bir kısmı merhametinden belki yapar iyilik, ama gerisi yapmaz.
Valla sana şöyle söyleyeyim, bu biraz kişiden kişiye değişir ama sadece sevdiği kadına para harcamak gibi bir kural yok 😊. Kadın veya erkek fark etmez, insanlar sevdiklerine değer vermek için para harcayabilir. Bir yere gitmek, hediye almak ya da sadece güzel bir yemek ısmarlamak… Önemli olan samimiyet ve içtenlik. Ama tabii ki bütçe kontrolünü de elden bırakmamak lazım 😄. Sevgi, paraya değil, emek ve samimiyete bakar!
Cevap
73Cevap
Genelleme yapmak doğru olmaz. Ancak bazı durumlarda erkeklerin;Partnerini mutlu etmek, ilişkiyi daha sağlam temeller üzerine oturtmak isteyebilirler. Karşılarındaki kadının ilgisini çekmek, beğenisini kazanmak amacıyla harcama yapabilirler. Maddi durumlarını göstererek çevresinde daha saygın bir yer edinmek isteyebilirler. Cinsellik gibi konularda karşılıklar almak amacıyla harcama yapabilirler.
gibi çıkarları olabilir. Ancak bu durum her zaman böyle olmak zorunda değildir. Bazen erkekler sadece sevdikleri insanları mutlu etmek için harcama yapabilirler.
Önemli olan nokta, her bireyin farklı olması ve durumun bağlamına göre değerlendirilmesidir.
Hiçbir erkeğin hayatında sevdiği tek bir kadın yoktur. Annesi vardır basta ona harcar.. Ablası varsa ya da kız kardeşi ona harcar sonra.. en son gönül ilişki anlamında başa kakip minnet ederek seviyorum dediği kadına harcar. Gerçekler.
Katılıyorum begendim düşünce tarzı farklı bir bakış
Teşekkür ediyorum 🙏🙂🫡
Güçsüz erkek para harcadığı kadına aşık olur.
Güçlü erkek aşık olduğu kadına para harcar. Biri başınıza bela olur diğeri cennete çevirir hayatınızı.
Çok güzel
Sevişme ihtimali olan her kadına harcayanlar var. Bazı kişilerin cüzdanını pipisi kontrol ediyor 😂 az önce bir soruda internetim bitti diyen kıza "alayım" diye görüş yapan erkek acaba görüşüne yorum yapsam bana da alır mı 🥹 😂 😂
Komik bir örnek olmus🤣
Güncelleme cevapları:
Kendim için cevaplıyorum. Benim için kıymetli olan ve bana kıymet veren kişilere çıkar bekleyerek bir şey yapmam. Benim çıkarım onların benim sayemde mutlu olması olur 😂 ben de mutlu olurum o zaman 😂
Pek alakam olmayan kişilere de belki bir faydasını görürüm diyerek yatırım yapmam 😂 faydasını her zaman en fazla yatırımı yapan görür. O yarışa girmem. Benim kimseyle yarışacak maddi gücüm yok 😂
Kadınların çoğu bollukta olduğu için yalnız. Peşlerinden koşan çok olduğu için hangi birini seçeveklerini şaşırıyorlar 😂 peşlerinden koşan kişilerin amaçları belli ama yine de egoları tavan oluyor ve etraflarındaki eli yüzü düzgün insanlara minnet edip ilk adımı atmıyorlar. Çünkü neden atsınlar. Peşlerinden koşan koşana 😂😂
Çok guzel açıklamissin teşekkür ederim
Sevdiği kadın bile olsa, erkek zamanı geldiğinde bedensel ve ruhsal ihtiyaçları üzerine yatırım yapan bir varlıktır. Tabii ki bu kötü anlamda değildir. Madem hayatında ben varım ve maddi manevi olarak ona yokluk yaşatmıyorum, kalben de seviyorum öyleyse benim de birtakım isteklerim olacaktır manasında düşünenler çoğunluktadır.
Erkek , kadına para harcıyorsa bu kadınına deger gösterdiğini gösterir.
Düz mantikla cevap vermek gerekirse kimse sevdiğine para harcamaz ve sevdiğine ise bütün servetini veya birikimini harcasa bile gam yemez bilhassa çok sever para harcamayı sevdiğine...
Ben kendi hesabını kendi ödemeyi seven biriyim çünkü bazı erkekler, bir içecek aldı diye kadını yatağa atmaya hak kazandığı sanrısına sahip.
Buluştuğum kişi uzun süreli ilişkim değilse, risk almamak için ona hiçbir şeyimi ödetmiyorum. Param yoksa bile yemeyip içmeyip eve gitmeyi bekliyorum.
sevdiği kadın dısında sevmediklerine de arkadasıdır para harcar. misal gecenlerde poset parası odeyemedi birisi markette ben ödedim. karttan gecmiş bulundu.
cıkar bekler mi karsılıksız veren sadece allahtır. sen misal cocukla takılıyon. sana iyilik ediyor yardım ediyor. yarın de bakalım benim bi erkek arkadasım var.
evet yalnızlık konusunda tespitine katılyıorum. her işini kendin halletmemelisin yani kadınlar. akıllı kız bu oyunu oynar
Ben sevdigim kadina para harcarim ama bunu cikar için degil o an var olan elimden geleni yaparım ne lazimsa onu hallederim cikar beklenmez kimse beklemez bekleyeni anlamam zaten
Yakışır
Yok olmasi gereken budur bence birseyin karşılığı olmaz yapilanin ki sevince insan karsilik olarak sevgi bekler daha baska bisi beklemez
Herkes olması gerekeni yapmiyor iste
Aman bizene. Herkesten insan kendine yakisani yapmalı
🤝🤝🤝
👍❤️
Bilmiyorum bügüne denk hep ben harcadım kız arkadaş ortamım da bilmem belki saf gözüyle bakmışlardır bilemem her zmn insanlara karşılıksız sevgi iyiliktr bulundum fakat seveceğim insanında bu gözle bakmasını isterim çıkar doğrultusunda olan ilişki pek sürmez süremez
Karşılıksız Sevgi En iyisi zaten kendini kullandırmadığı sürece sorun yok
O yüzden yemek ısmarlama dışında pahalı hediyeler vs. kabul etmem. Kimin niyetinin ne olduğundan çok ben rahatsız olurum zaten.
Evet etmemek lazım
İlişkisinde para harcayarak kadını elde etmek isteyen erkekler benim gözümde erkek sayılmazlar.
🤝🤝🤝👍
Sadece kibarlık da olabilir, dostça samimi bir yaklaşım da olabilir ama bizim milletimizde nadir yani.
Gerçekten nadir yok bile hatta para yedirmek olarak değilde kibarlık için bile çıkar peşinde
Çıkar için değil, gerektiği içindir, sevdiği, değer verdiği için yapar herşeyi.
Ama haketmeyene bende yaprak bile kımıldamaz😉
Beklentiye girmek kotu burada
Haketmeyene hak degil zaten
Aynen öyle haketmeyeni anladığım an zaten boş olduğuu anlıyorsun o yüzden doğru olana denk gelmek mühim olan
Onuda bulmak iste en zor olani
Evet doğru
Hepsi de çıkar beklemez. Çıkar beklemek de yanlış ya bence neyse. Sadece sevdiğine de harcamaz bence. Tâbi zihniyetler de çok önemli... Kadınlar yalnız kalacaksa da her işlerini kendileri hallettikleri için yalnız kalsınlar boş verelim.
Değer verdiğim ve ileriye dönük düşündüğüm insana harcadığım paranın haddi hesabı olmaz ama normal birisiyse eğer içimden gelmediği sürece yemek içmek dışında tek kuruş harcamam içimden gelmez çünkü
Para harcadığım kişiyi arkadaşım olarak tanımlamışsam çıkar beklemem.
Yakışır adamsın 👍
Kimisi önüne gelen harcıyor yeterki kadın olsun diyor 😂
Öyle demesinler iste ne kadar kötü 😒
Doğru var öyle tipler de yanlış sonuçta onaylamıyorum iste
🤣 🤣 İyi erkekler kadınlar için var zaten ne işe yarar başka
Doğru bizim için varsiniz
Sinirli biraz
Hayır, insan fayda sağlayacak herşeye para harcar
Iste o fayda
Aynen, burada karşımızda olan kişiyi ve karakterini iyi analiz etmemiz şart.
Yalan o isler erkek sahip olacagi her kadina para harcar net
Bu çok kötü oldu
Ben fikrimi ve gordugumu soyledim
Eşim olacak kişi hariç bide öğrenciler hariç evet
Öğrencilere bende kıyamıyorum birde burası öğrenci kenti elimde olanı veriyorum bezen
Yanındaki ve ilişki içinde olduğum kadına göre değişir karşılıksız çıkarsız yaptığım kadın var ama sadece eğlenmek için se s*ikmeyeceğim kadına para harcamam
Bence kızlar para harcamam çünkü kızlar erkeklerden bekçi gibi kullanıyor o için siz dikkat edin Türkiye deki kızlarbkimdir bunu anlayın yurt dışından kaçan kızlar Türkiye ye gelip Türkiye deki erkeklere bekçi gibi kullanıp düşman gibi tüm erkeklere boşlanma davlanmasında erkeklere yanlız bırakıp ve tüm erkeklere sapıklık şeyler yapmasının yanlışlıkla polislere kaliteli olarak kaldırırlar o için bence Türkiye deki kızlara yazıklar olsun sizce ne diyorsunuz
Önce bi Türkçe dersi alsan fena olmaz
Bu bir nevi yatırım gibi bir şeydir ama genelde çoğunlukla boşa gider verilen paralar, emekler ve hediyeler onçin bir başkası için para harcamaya deymez..
Herkes herkesten bir şeyler bekler. Para harcama sebebi seni mutlu görmektir. Yani hiç bir şey beklemese bile o mutluluğu görebilmeyi, hissedebilmeyi bekler.
çocuklar sevinmese neden şeker versinler
Aksine kadınlar çıkarları için erkeğe para harcatır.
Erkek ne kadar mücadele de etse, didinse de kadına bir türlü yaranamaz, çünkü bir şeyler hep eksiktir kadınların dünyasında, hep bir kusur bulunur, hiçbir zaman tam bir memnuniyet olmaz.
Bkz. Cennet isimli çalışmanın ve yorulmanın olmadığı onca nimet ve bolluk diyarının içindeyken bile kalkıp o yasak bölgeye gitmek
Cinsellik alamadığın kadına para harcamak vakit kaybıdır. Çünkü kadın begenmedigi erkeğe kural koyar hesabını odetir, begendigi erkeğe ise kurallarını yıkar cinsellik aşk her şeyi ona sunar.
Erkekler akıllı olun
Evet arkadaşlar kadınlar aşık oldugu adamlarla sevisir bu bi gerçek
İhtiyacı olduğunu bildiğim de ve güvendiysem başkaları için de yaparım bir şeyler. İllaki aşık veya sevgili olmak şart değil. Birisinin mutlu olması da güzel bir şey.
Çok iyi bir insansın böyle düşünmen guzel👍
Çok teşekkürler ince düşüncen için 🌹😊
Bazı sevsiğinejarcadığı zaman ise medres diyorlar 😂
Bir kadın neden erkekten para harcamasını bekler ki? Hadi erkek bonkör, eli açık buna rağmen bir kadının erkekten para harcaması beklentisine bir türlü anlam veremiyorum.
Bazilari ilerleyen zamanlarda bekliyor bu yuzden hic sevmiyorum erkegin hesap odemesini
Ee erkekler işlerini kendi yapmaya çalışıyorsa siz de kendiniz yapmaya çalışacaksınız
Kanka günümüzde bir *m için 3 Milyon TL harcanırmı evlilik için?
Seviyorki harcamıştır.
Elbette ki çıkar için para harcar kimisi cinsel anlamda birlikte olmak için yapar bunu kimisi de bu kız beni daha çok sevsin bağlansın diye yapar ama sonuç olarak her ikisi de çıkar için olmuş oluyor. Aynı şey kadın içinde geçerli bir kadın kendi hayatını daha rahat idame ettirmek için erkekler ilişki yaşar en başta.
Erkek sadece sevdigi kadina mi para harcar?
Evet
Hayır çıkar beklemem sevdiğim kadinsa harcarim elbet
Sokaktan geçen herhangi bir kadına harcamayacağımıza göre sevdiğimize harcarız tabi ki de.
Hayır parası varsa yatağa atmak için sevmediğine de harcar
Öyle bir söylenti var ama doğrusu şöyle, erkekler para harcadığı kadını sever jddjs
Bosa gitmesin diye🤣
Üstüne bastın 😃
🤜🤛👍
Yardim amaçlı verdiğim çok oldu bir daha da görmeden hatta bir kıza burs veriyordum her ay ben onu o beni tanımıyordu bir arkadaş vesilesiyle veriyordum
Genelleme yanlış, böyle düşünen erkeklerde var , düşünmeyen erkeklerde, gerçekten sevdiğim ve güvendiğim bir kadın veya arkadaşım için tüm servetimi bile harcarım.
Evet sevdiği kadına harcar ve bu konuda çok daha fazla harcar. Fedakardır.
Kadınların her işi kendilerinini yapmaya çalışmasıda erkekler için bir avantajdir.
Erkekler genelde gelecek gördüğü kadına para harcar, hem en çokta para harcatan kadınlar seviliyor.. bir su aldırmaya bile kıyamayanlar kayb ederler.
Evet videodada öyle demis biz daha kiyiyoruz iste😛
Kıyamam ben 🥲
Kıy kiz Kıy kıymetli oluyorsun bak😂
Hadi hayırlısı 😂😅
Hayırlısı bakam😊
Hiç alaka yok kadın da cinselligʻ ister ama belli etmez. Biz erkekler canım olduğumuz için belli ediyoruz. Sonra durum ortada
Evleneceğim kadına para harcarım ve asla çıkar beklemem
🤝🤝🤝
Sevdiğin kısa harcaya harcaya kredi patladı artık daha ne yapalım ))
Saninkide çok
Bence tam da bu yüzden çıkar beklentiye dönmemesi için maddi bi bağ kurulmamalı…
Bak bu mantilli kimsenin borcu alacağı kalmasın
Çıkar için değil, gerektiği içindir, sevdiği, değer verdiği için yapar herşeyi.
bilmem hyatımda hiç erkek parası yemedim max baba parası (küçükken baktı büyüttü sağolsun)
Pek çoğu çıkar bekler hatta karşılığını alamadığı zaman terk edip başkasına gider
Erkek çıkar beklemediği bi kadına para harcamaz
karşılıksız olmaz hiçbir şey..
Koru bir durum buda iste
hayır kötü değil. kimseden iyilik beklememek lazım. kendi ayaklarının üzerinde durmak lazım.
Hayır ben yedirmeyi severim. Param için benimle olan kadın haricinde tabi.
Boş yere harcamıyor herhalde o parayı, di mi yani 😅
Çoğunlukla çıkar bekler karşılıksız bişey yapmazlar erkekler
Ya da hiç harcamaz.
Geçen seni davet ettim, neden gelmedin?
Erkek sadece ve sadece mutlu olacağı insana para harcar ama buradaki miktar ne kadar bir miktar 😂😂😂
Vereceksen ver artık diye söylenir
Direk te boyle denmez😆
Buradan disndan direk söyleyince ben normalde de diyorsun sandim😂
Pardon o zaman 🤦♀️
Gülümsedim 😊
Bence erkekler sadece sevdikleri kadına para harcarlar kullanmak istedikleri kadınlara yine cimri olurlar
Yatırım gibi düşünün ileriye dönük
Aynen ben de öyle düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?