Malum, ülkemiz şartlarında normal gibi. :D
İşi gücü iyi ama evi ve arabası olmayan erkekle sevgili olunur mu?

Malum, ülkemiz şartlarında normal gibi. :D
İşi gücü iyi ama evi ve arabası olmayan erkekle sevgili olunur mu?
Tabii ki olmaz mesela ben sana şöyle bir şey söyleyeyim benim özel bir durumum var, bundan dolayı çalışamıyorum yani sigortamı kendimiz ödüyoruz 4 yılım kaldı emekli olmayı emeklilik bekliyorum 2028 yılında, mesela benim büyüğüm evlendiği zaman hadi sana da birini bulalım evlendirelim dediler. Annemle babamla beraber yaşıyorum Nasıl evlilik yapabileceğim ki, yani karıma bir şey alacağım zaman annemden babamdan isteyecek halim yok üstelik işi gücü olmayan maddi geliri olmayan bir insana kim kız verir ki şahsen ben kız olsam gitmezdim. Tamam yani öncelikle merhameti vicdan Müslüman olması gusül abdest namaz gibi şeylere inanması hayvanları sevmesi kültürlü olması bunlar benim için de önemli ama maddiyat olmazsa olmaz. Akşam olunca ekmeği parayla alıyorsunuz elektriği parayla ödüyorsunuz suyu parayla ödüyorsunuz O yüzden kimse istemez.
Zor bir durum ve çok iyi anlattın.. Farklı devirlerdeyiz artık. Maalesef.
Kesinlikle kıyamet günü geliyor belli
Araba önemli benim icin. Erkekte baktigim kriterler arasındadır. Babamin arabasi yoktu, cok zorluk cektik. Annemi de bizi de cok süründürdü. Hastalikta, esya alirken, alisveris yaparken her konuda ihtiyac bence
Araba rahatlik, konfor, istedigin yere sür. Ne taksinin cilesi, ne otobus cilesi cek. Kiz olarakta taksiye falan da binmek sıkıntı oluyor.
18 yasinda ehliyet aldim. Liseden sonra kendi istegimle calistim. 20 yasinda kendim babamdan aldigim harcliklari birlestirip araba almıştım. Cok israr etmiştim babama da alalim diye. Basinin etini yiyerek almistik gidip 2. El.
O zamanda tabi cok ucuz simdiki gibi degil. Sonra da sattik, arabalar pahalaninca da geri yerine koyamadik. Arabanin gidis o gidiş yani. Ne bilelim ulkenin boyle olacagini.
Arabasizligin sıkıntısını cok çekiyorum simdi de. Eskiden hadi yoktu bilmiyordum o konfiru, ozgurlugu. Simdi bildigim icin daha da zor oluyor arabasizlik. Pahali olmasa yine alırım. Erkekte de arabaya dikkat ediyorum yapacak bir sey yok.
bende kızda dikkat ediyorum valla arabasız kızı babası sevsin hahahaha
@mahirfhcfh keske bu s*dik yarışını ev isleri, cocuk bakiminda da yapsaniz erkekler olarak. Ama yok. Isinize geldigi kadar s*dik yaristirirsiniz kadinlarla.
cocuk bakmayacaksa kadın niye evleniyor
@mahirfhcfh erkegin evi arabasi yoksa niye evleniyor?
Kıza katiliyorum... Bence de öyle
Arabasızlık zor ama olunur tabii neden olunmasın. Belli bir yaştan sonra artık kadınlar mantığıyla düşünmeye başladığı ve duyguları geri plana attığı için daha çok kendisine konfor sunabilecek kişilere yönelmeye başlıyorlar ki bence suçlayamayız çünkü olgun bir kadın genç kız gibi bir flört dönemi geçirmek istemeyebilir. Ama bana sorarsan parasını kendi kazanan kadının erkeğin parasına, arabasına ihtiyacı yok. İşi gücü iyi olan birisiyle birlikte olunur, eğer daha ciddi bir ilişki yaşanıyorsa diğerleri birlikte edinilebilir.
İşte net , açıklayıcı ve mantıklı bir görüş. Teşekkürler 😌
Böyle kadınlarla her türlü muhabbeti yapamazsın. İşi gücü hep kokoşluktur. Sadece maddiyat düşünür. Aklına estetik ve makyajdan başka bir şey gelmez. Arkanıza bakmadan kaçınız.
Tam da aklımdan geçenler. Kesinlikle. Böyle hemcinslerimi gördükçe utanıyorum, aşırı varoşça sözler.
Cevap
29Cevap
İşi gücü iyiyse sürdürülür çalışan adamla her şey sürdürülür işine sadık insan kararlı insandır zaten
Aşık olurken evi arabası var mı diye bakmıyorum.
sonra mı bakıyon
Karakteri varsa gerisi fasafiso
Kızlar para ve tipe baktıkları için bu ikisine göre genel değerlendirme yaparlar.. yani olabilir de olmayabilir de kadınlar için..
Kadınlar çok düşük karakterli be. Biz yine daha insaflı düşünüyoruz. En azından güzel olsun, huyu güzel olsun, anlasalim kafasındayiz.
Onlar için para pul çok değerli, peki paran bitince gidecek kadınla aynı yastığa baş koymak ne derece güzel bir şey?
Birinden hoşlanırken veya tanıştığımda ilk sorum bu değil. Düzgün insan olması, onu beğenmem, kafamızın uyuşması, birlikte saçmalayabilmemiz bunlar önemli bence gerisi bir şekilde halledilir. Erkekler sosyal medyadan bakıp kadınların çok paragöz olduğunu sanıyor ama şu ana kadar hangi kadınla konuştuysam çoğu böyle şeyleri dert etmiyor. Genelde onu gönülden sevecek, düzgün insan arıyorlar.
Ne alaka allahim hala böyle insanların bu tarzda düşündüğüne inanamıyorum
Erkekler söyle desin bende arabası olan bir sevgilim olmasa onunla sevgili olmam desinler insan sevdiği kişinin madi durumuna bakmaz sevgisine bakar
Olunur. Olmuştum. Bana göre ne kazandığı ya da evi , arabası, sahip oldukları, mal varlığı vs değil insanlığı, karakteri, benim ona olan sevgim, onun bana sevgisi, saygısı önemli.
Hurda Parçasına değer vermiyorum lakin Araba olabilir, Yoksa birlikte çalışıp alabiliriz.. Açıkcası Türkiyede Dolmuşla/Taşıtla falan bende gezmek istemem, Ya. şak dolu.. Kocam olacak kişi benimle siyam ikizi gibi heryere gelecek kol kanat gerecekse olabilir 😂😂
Işi gücü vardır ama ya harcamak istemiyordur ki bu da ayrı bir problem ya da para biriktirmesini bilmiyordur bu daha da büyük bir problem yani böyle bir insanla ne aile kurulur ne de çocuk büyütülür aranızda Öyle insanlar varsa özür dilerim ama gerçek bu yani birazcık dişinizi sakın nasıl bir gevşeklik ya
Şu görselde ki kaşarda da yok demek ki yoksa neden minibüs muhabbeti yapsın 🤔 kendinde olmayan şeyi karşı taraftan istemek nasıl bir acizlik ya 🤦🏽♂️
Araba bir konfor sağlar. Ama arabası var diye sana tepeden bakıyorsa, gelip sürekli alıyorum diye lafını ediyorsa büyü yine bozulur. Nitekim karakter de önemli bir detay..
erkekler niye evlenmiyor sanıyorsunuz bunun gibi vericiler sayesinde birine bağlanmak istemiyorlar arabayı bir yere çekip oral seks seks her türlü muameleyi yaparlar ve şutlanırlar bunun gibilerle karşılaşmıştım içlerinde öyle bir öfke var ki düzemli ilişki yapamadığı için herkesi aynı sanıyor ben bunları takmıyorum sizde takmayın beyler
Ya al işte ağız dolu küfrü etsen buna şiir gibi olacak.. Bir şeyi dillendirirken eşit şartlarda olmak lazım onun yokta senin var mı sanki.
Herkes dengiyle olmalı bence.
Olunmaz. Hadi eyvallah.
Adam olana ömür de verilir gönül de evi arabası çokta önemli değil, benim arabam var evde kira olur 🤪
Elifnaz için cevap veriyorum, evim var arabam var. Senin neyin var? Sen bana ne vereceksin? Hayatıma ne katacaksın ki?
Soru niye cinsiyetçi çok ayıp param için gelene "mal" muamelesi yaparım eskidikten sonra veya sıkılırsam atarım.
İşi gücü olsun gerekirse kirada otururuz ne var yani? Bu devirde ev/araba almak pazardan karpuz almak gibi görüyor millet akk
olurum evi arabası varmış yokmuş hiç umurumda da olmaz benim kriterlerim manevi taşlar ile işli merdiven basamakları karakter ile çıkılıyor
Ben arabasi olmayan kızla da sevgili olmam. Benim arabam var. Sevgilimin de arabali olmasi gerekiyor.
İşi gücü iyiyse evine bakabiliyorsa muhtaç eymiyorsa evde alınır araba da sorun değil
Şahsen işim gücüm, belli bir seviyede maddi durumum olmamış olsa sevgili yapmazdım.
Kendisinin neyi varmış ki böyle bi şart koşuyor. Bu da varoşluğun ayrı bi çeşidi galiba 🙄
Külüstür bir araba aldım. Arada sanayideyiz. :) Artık kimse arabayı bahane edemez 😁
Öyle kadınlar hayatımdan sadece 3 sn kesit görüp geçiyor 😎
cidden bi insanı ona göremi seversiniz? ozaman karşındakine degil maddeyi sevmiş olursun?
Tapu memuru değilim mal varlığı çok umurumda olmaz. Çalışır beraber alırız
Kriterler ne kadar değişmiş..
Umrumda olmaz benim..
arabası olmak zorunda değil. evi de olmak zorunda değil fakat nerde kalcaz evi yoksa
Ne horladılar şu erkekleri ya yazıkk oluversinler nolcak
Sevaptır der gibi oldu kız bu 😂😂😂
@GOKHANoturumactı aahahsh o niyetle yazdım zaten 😂😂
Allah senden razı olsun 😂😂
@GOKHANoturumactı Allah bize biz de size dermişiz ahshdj tövbe yaa😂😂
Yok yok diyin tabi onur duyarız 😂 magma tabakasına kadar gömün ya sıkıntı yok 😂😂
Karıların olaya bakış açısının özeti. Para da çok arabalarım da var kira getiren birçok evimde var. Ama bende hiçbir kadınla ciddi düşünmüyorum evlilik hiç düşünmüyorum yapacak bişey yok.
mümkünse fakir gibi tanıt eğer olursa çok kurnaz bunlar
Evi arabası olmasada olur bu sorun değil Adam olsun yeterki
olmaz ki öyle bir şey hayır mümkün değil ki
Be. İstediğim zaman istediğim kadar pars kazanacak yapıda biriyim ama buna değecek insan yok
O da neymiş. Ölsün öyle pis fakir erkekler. Evi arabası olmayan adama adam mı denir!
lan mal hekesin maddi durumu iyi olmak değil siz 2 3 yıl çalışıp şimdi bana bakıcam erkek arıyorum diyosunuz insanlar 11 12 saat çalışıp asgari ücret bile alamıyorlar yazık be azcık empati kursanız şunları demezsiniz
Bayanlar Maddiyatçıysanız çifkefseniz geçimsiz biriyseniz narşiştseniz sevgili yapmayın kimse sizin kahrınızı çekmek zorunda değil.
O sırada kızın erkeğe sunabildikleri ; kararmış dilli bir *mcık, sanırsın menşei Zonguldak kömür madenleri
bu gözler ne pzvkler gördü evi arabası olup hepsinden önce karakter sadakat bunlar daha önemli herkeste bulunmaz bunlar
İşi gücü olanın ileride arabasıda olur neden olmasın ki ayrıca bunlar bir erkeğe bakmam için kriter değil
İşi gücü iyiyse zamanla evi arabasıda olur
Başta problem olmasa bile sonrasında illa ki problem olacak ve oluyor da
İş güç önemli değil insanlık olsun öncelikle
Vallahi aşık oldum ağzıma ettiler anneannemin deyişiyle bir daha yemem o b. ku
Olunur tabii. Herkesin arabasi olmak zorunda degil.
Bu kadından kârı olmaz parasına bakmayın beee
Böyle düşünen kadınlar olduğu gibi buna göre adamlar da oluyor. Bu tiplerin esc den farki yok. Zaten mali mülkü olan adam da yedirmez bunlara
Uzak durulması gereken kadın tipleri 😃
Evet, benim böyle saçma kriterlerim yok
Bu kızlar kendini ne sanıyor çok merak ediyorum
Sevgili olunur ama evlenilmez
Olunur araba ev zamanla olur
Gelir şimdi ben karaktere bakarımcılar
Ya niye olunmasın 😂 milletin iyice kafayı yemiş
Olanlar oluyo
Olduk da aşağılık kompleksleri çekilmiyor
Olur niye olmasın, zamanla alırız
İsi gücü iyiyse niye arabası yok ki. Tuhaf bence
Varoş ya kafaya bak mk