İlk buluşmada tüm yediği içtiği herşeyi kadına ödeten adamdan sevgili olur mu?
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk buluşmada tüm yediği içtiği herşeyi kadına ödeten adamdan sevgili olur mu?
Bazı kadınlar, ilk buluşmada hesabı erkekten beklerken, bazıları ise hesabı paylaşmanın veya kendileri ödemenin daha uygun olduğunu düşünebilir. Bu nedenle, ilk buluşmada hesabı kadına ödeten bir adamdan sevgili olup olmayacağınıza karar verirken, kendi değerlerinizi ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Eğer kişisel değerlerinize ve tercihlerinize göre, ilk buluşmada hesabı kadına ödeten bir adamdan sevgili olmak istemiyorsanız, bu konuda adamla konuşabilirsiniz. Adamın, hesabı paylaşmayı veya kendin ödemeyi kabul etmesi durumunda, bu ilişkiyi denemeye değer olabilir. adamın, hesabı kadına ödetmeyi tercih etmesi durumunda, bu ilişki sizin için uygun olmayabilir. Bu durumda, ilişkinin devam etmesi durumunda, bu konudaki farklı görüşleriniz nedeniyle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. ilk buluşmada hesabı kadına ödeten bir adamdan sevgili olup olmayacağınıza karar verirken, kendi değerlerinizi ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Erkek ödemeli bu ilk buluşma maddi para konularının ilk buluşmada bir şeylerin önüne geçilmesi muhabbeti hoş olmaz, çünkü birini tanıma iyi bir izlenim bırakmak önemlidir... erkeğin hesap ödemesi nezaketen daha doğru bir davranıştir kadın kendini önemsenmek ister... bir erkek bir kadına hesap ödetiyosa o kadın o erkekle bir daha yemeğe çıkmasın bu kadar net
Doğruyu söylemek gerekirse olmaz ani İlk buluşmada tutup da hesabı kadına ödetmek kadar saçma bir şey yok sonraki buluşmalarda anlaşmaya göre ya da sevgili olduktan sonra ortak ödenebilir ama ilk buluşmada kesinlikle erkek edemedi
Yani insanlık hali olabilir. Belki o an üzerinde para falan yoktur her zaman hepimizin cebinde para olacak diye bir kural yok. Onu mahçup etmem üzerimde var ise ben öderim..
Allah'ım kıza bak 😱
Cevap
4Cevap
Adamın parası yoktur belki ne kadar narsist bir düşünce
Yani evet haklısınız bu konuda. O an üzerinde para olmayabilir şahsen ben hiç böyle şeyleri dert etmem ben öderim üzerimde var ise. Zaten tüm hesabı erkeğe ödetmem ben öyle ya.
Olabilir belki kadın önce davranmıştır illa erkek ödemek zorunda değil
Erkeğe ödetenden oluyor da kadına ödetenden neden olmuyor :D
Aynen doğru haklısınız. Sonuçta her zaman hesabı erkek ödeyecek diye bir kural yok. Yani ben bir kadın olarak asla yediğim içtiğim şeylerin hesabını bir erkeğe ödetmem.
Yok daha neler olmaz tabiki
Olur
Aynen böyle şeyler bence sorun bile olmamalı. Yani üzerinde falan yeteri kadar parası yoktur belki insanlık hali olmayabilir ne var sanki bunda. Bende varsa ben öderim.
Ne yazık ki ülkede ataerkillikten şikayet edip her türlü maddi durumdan yararlanmaya çalışılması ayrıca komik. Neler var neler de neyse. İlk buluşmada karşılar erkek zaten ama kadının teklif etmesi gerekir. Etmiyorsa rengini belli eder. Ondan sonraki süreçte de elini cebine atmalı. Yok beni arabayla alacak yok bana onu bunu alacak bana telefon alacak sevgili değil mi olunca o zaman olaylar farklı gelişiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?