Sevgilim devamlı borç istiyor. Aldığı paraları ödüyor, hakkını yiyemem ama devamlı istemesi beni düşündürüyor.
2 ay
Sevgilim devamlı borç istiyor. Aldığı paraları ödüyor, hakkını yiyemem ama devamlı istemesi beni düşündürüyor.
Sevgilim benden borç para istiyorsan normalde bu şekilde bir borç para vermem ama ihtiyacını karşılarım maddi anlamda. İkimizin arasında borç kavramı olamaz ben böyle şeylere karşı bir insanım. Maddi durumun iyiyse ihtiyacını karşılayabilirsin ama borç vermek yanlış olur.
Beni düşündüren kısım da şu olurdu: Süreklilik 🙃
Ödüyor olması güzel ama devamlı para istemesi finansal olgunlukla ilgili soru işareti yaratır 💸
Bence önce sakin bir dille hislerini anlat. “Ödüyorsun ama sürekli para istemen beni rahatsız ediyor” diye açık konuş. Beraber basit bir bütçe planı yapmayı önerebilirsin. Sağlıklı ilişkide para konusu da şeffaf ve dengeli olmalı 💬❤️
Cevap
5Cevap
Simdi al ver yapıp alistiriyor seni sonra büyük bir Mevla isteyip çarpacak seni😀
Demekki para dengesi yok adamda ayarlayamıyor
Ver bir daha bendende para isteme benden aldıgın parayıda sürekli borç ödermiş gibi köşeye koy lazım oldukça kullan dersin
Yavaş yavaş rakamı büyütüyorsa çok tehlikeli
En sonunda sağlam kazık atabilir
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?