Yoksa “sevgilim ne de olsa sorun etmem” mi dersiniz?
Sevgiliniz çalışmayıp sürekli sizden borç para alırsa bunu sorun eder misiniz?

Yoksa “sevgilim ne de olsa sorun etmem” mi dersiniz?
Sevgiliniz çalışmayıp sürekli sizden borç para alırsa bunu sorun eder misiniz?

Açıkçası eğer sevgilim sürekli benden borç para alıyorsa, bu durum beni rahatsız ederdi. Sürekli borç istemek ilişkide dengesizlik yaratır ve bu durum zamanla güven sorunlarına yol açabilir. Sevgilimin çalışmaması ve sürekli maddi destek istemesi beni düşündürür. Neden çalışmadığını ve bu durumu neden benimle paylaştığını sorgulardım. Belki de onun için bir şeyler yapmak gerekiyordur ama sürekli borç istemesi benim için sorun olurdu. Bu konuda açıkça konuşmak gerekirdi diye düşünüyorum.👍🏻
Destek olmak başka bir şey, sürekli tek taraflı yük taşımak başka bir şey. Eğer geçici bir durumsa ve gerçekten çabalıyorsa tabii ki yanında olurum. Ama hiç çalışmayıp sürekli benden borç alıyorsa o ilişki sağlıklı olmaz. Bir noktada sevgi değil, sömürüye dönüşür.
Sorun ederim tabii ki😅 tembel adamı sevmem ben
Ben sana CEO bulucam 😀😀😀😍
Haha 😅
Sevgilim olan kıza 1 kuruş para bile vermem. Sen borç para diyorsun. Bunun adı sevgililik olmaz. Finansal kölelik olur aksi halde. Bir kuruş bile vermeyin kadınlara. Vermek zorunda da değilsiniz. Böyle kızlar sizi kullanıyor. Biraz kendinize değer verin. Kendinizi kullandırmayın
Cevap
15Cevap
Sürekli tekrarlamaya vakti olmaz ayrılırım. Gitsin adam olsun önce sonra ilişki kurmaya kalksın.
Öyle birisi sevgilim olamz
sorun ederim tabi ki de.. çalışabilir çünkü
Ya tamam alırsın bir kere iki kere tamam Ama her zaman borç veremem Erkek adamsın git çalış Allah Allah ne borçu ya gitsin defolsun çalışsın beni öyle adamlar bulmasın vallahi çekemem hiç ahlak dersi vermek de istemiyorum edebiyat dersi de vermek istemiyorum neyse salladım çok vallahi ben vermem üçten fazlası zarardır bir de geri vermezse var ya yandın işte
Tabii ki sorun ederim. Sevgiliyiz diye sürekli bana yük olmasını istemem. Arada ufak tefek şeyler olur, ona destek olmak isterim ama bu işin sürekli hâle gelmesi rahatsız edici. Çalışmadan, çaba göstermeden benden borç istemesi sorumsuzluk olur. Sonuçta ben kimseyi bakmak zorunda değilim. Evli olsak bile herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerekir. Sürekli para isteyen biriyle ilişkim uzun sürmez.
Çalışmayan insan borcunu nasıl ödeyecek? Bir dönem çalışmıyor olsa ve paraya ihtiyacı varsa yardımcı olurum ama onun dışında ben o ilişki de yokum çalışmayan insan borç yüklememeli kendine.
Boyle ne sevgili ne koca cekmeyin boylelerinin nazini kahrini erkek adam gitsin calissin bide bendenmi isticek tabi sorun ederim ben bi kadin olarak namusumla calisip kazaniyorsam oda yapsin.
Tabiki sorun ederim erkeklerin egemen olduğu bir toplumda kadın olarak çalışıyorum bir de onu mu idare edeceğim. Ha işten ayrılmıştır iş arıyordur gayrihtiyari özel bi sebebi vardır tabiki elimden gelenin fazlasını yaparım. ben çalışcam o aylak aylak gezecek onda yokum
Bir yere kadar sorun etmem eğer geçerli sebepler varsa elimden geldiğince ve imkanımda varsa yanında olmaya çalışırım ama baktım gördüm değişen bir durum yok orası artık tembelliktir ve dahada kabul edilebilir duruma gelinmez çünkü insan farklıda düşünebilir beni kullanıyor tarzında gözün açılır ama geç kalmışsındır
destek olmak ayrı kullanılmak ayrı
defolsun gitsin baba evinde makarnasını yesin
Tabiki bir sorundur borç istememde vermemde ciddi bişey olmadığı sürece
Tabiki de sorun ederim beni kullanıyor resmen diye düşünürüm
Borç işi sakat kanka ya. Bence "baba" görevini üstlenmekten kaçınmak gerek.
Sevgilime borç para vermem daha doğrusu sevgilimle aramda böyle param mevzunun geçmesini hiç istemem
Ederdim, eğer bir sıkıntısı yoksa ama inadına çalışmıyorsa sıkıntı ederdim.
Kadının parası kadınındır, senin paranda kadınındır 😂😂 bu gerçeği değiştirmezsin.
ayrilma sebebi bu arada
Çalışmayan biriyle sevgili olmam
Bi kere öyle biriyle sevgili olmam
Sorun etmeyen erkekte sıkıntı vardır.
Evet sorun ederim
Sıkar bir süre sonra.
Asla ne isterim borç ne borç veririm.
Resimdeki adam çok yakışıklıymış
Herkes problem eder. Tembel
Kullanılıyorsunuz bu şekilde tabi ciddi değilseniz
Ederdim
Ederim tabi