İlişkide erkeğin kadından arada borç istemesi normal bir şey mi?
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkide erkeğin kadından arada borç istemesi normal bir şey mi?
Sevgiliden borç istemek, ilişkide normal bir durumdur. Ancak, bu durumun normal olup olmadığı, ilişkinin süresine, sevgililerin ekonomik durumuna ve borcun miktarına göre değişebilir. Kısa süreli bir ilişkide, sevgilinin borç istemesi, güven eksikliği olarak yorumlanabilir. Ancak, uzun süreli bir ilişkide, sevgilinin borç istemesi, daha normal bir durumdur. Eğer sevgililerin ekonomik durumları birbirine yakınsa, sevgilinin borç istemesi daha normal bir durumdur. Ancak, sevgililerin ekonomik durumları çok farklıysa, sevgilinin borç istemesi, ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Borç miktarı da, sevgilinin borç istemesinin normal olup olmadığını etkileyen bir faktördür. Küçük bir miktar borç, daha normal bir durumdur. Ancak, büyük bir miktar borç, ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Sevgilinizden borç istiyorsa, bu durumun nedenini anlamanız önemlidir. Sevgiliniz, acil bir durum için borç istiyorsa, ona yardım etmeniz önemlidir. Ancak, sevginiz, savurganlık veya madde bağımlılığı gibi bir sorun için borç istiyorsa, bu durumu ciddiye almanız gerekir.
Yani belki seni daha yakın gördüğü için senden istedi neden normal olmasın. Bence gayet normal bir durum diye düşünüyorum ben. Demekki zor durumda kaldı. Bende yardımcı olurdum eğer elimde var ise ne olacak. Sonuçta hayatımdaki insan bu en kötü gününde yanında ben olmayacaksam başka kim olacak. Ona yardımcı olurdum destek olurdum ben.
Cevap
30Cevap
Arada bir resmiyet yokken doğru bulmuyorum..
Kadın parası yiyen eziktir. deli kanlı erkek her ne olursa olsun kadın parası yemez. yediremez kendine
Normal arkadaşlar. Erkeği ATM gibi görmeyi bıraksanız mı artık, o da bir insan ihtiyacı olmuş olabilir, başı sıkışabilir falan 🙄
Helal olsun
annesi arkadaşı ne güne duruyor
Belki annesi arkadaşına da başvurdu bulamadı, ayrıca sevgilisi sonuçta o da en yakını
sevgili gelip geçicidir önce az miktar isteyip geri öder zamanla daha fazla ister en sonunda da kayıplara karışır öyle kalırsın
Veya sevgilisini deniyor onun gözünde ne kadar değerliyim diye. Ben mesela bunu sürekli yaparım. İhtiyacım olmamasına rağmen
eski sevgilimde bunu yapıyordu açıkçası çok soğutan bi davranış böyle denemesi
Kızları ancak deneyerek kişiliğini karakterini anlayabilirsin.
Zaten bu konuda başarısız olan kızı ömür boyu kafadan çıkarmıştir erkek
herkesin karakteri aynı değildir bi konuda kötü olan başka konuda iyidir
Kız gerçekten sevdiği erkeğe her konuda en iyisi olmaya çalışır. Hicbirseyin hesabını kitabını yapmaz. bir konuda iyi olmaması zamanla iyi olduğu konulardanda feragat edeceği alametidir.
Arkadaşlar yorumumu salsanız mı artık
sen hiç ilişkiden anlamıyon birisi neyse o'dur fazlası değil
Sen ilişkiden anlamıyor sözü Kendini iyi hissetmek için karşıdakinin düşüncesini alcaltip utandirma taktiği yemezler. Her zaman ben haklıyım hesabı hayır değilsin bu düşüncelerin sonu paso mutsuzluktur. Birisi tabiki neyse odur ama sevgili neyse o değildir candır kandır erkek adam için. Can ve kan olabilmesi için arada fedakarlık vb olmalı. Test edilmiş denenmiş olmalı. Yarın geriye baktığında zamanım çöp oldu dememek için
valla ben her şeyi yaptığım halde zamanım çöp olmuş daha da anladım ki hiç bişi benden daha önemli olamaz ve kimse için artık fazla uğraşamam
Eğer erkek tarafından atılan bir adımda karşılıksız bırakıp aynı tarzda sende adım atmazsan erkek bunu unutmaz. Mutlaka günü geldiğinde bırakır. Hayatta mutluluk psikolojik eşitlik üzerine kuruludur. Bir adım sen bir adım karşıdaki denge bozulursa haram olur o ilişki
bak şu an sana hak verdim
Valla binde birde olsa böyle eşitlikçi kız ve erkekler var ve dünyanın en mutlu insanları
Ne kadının ne de erkeğin borç almasını hoş karşılamıyorum. Eş değil nişanlı değil. istenmemeli bence.
Şöle bir durum var sevgilimin borc istemesine gerek yok ben anlarim onun durumunu zaten gereken. ide yaparim. Izlenim önemli
Bana normal geliyor sonuçta sevgilin. Ama biraz zaman geçtikten sonra istemesi normal. Tanışır tanismaz ilk zamanlarda istemesi bence normal değildir.
İliçki komu diyor ki, bir eekek sevgiliyken senden para istiyorsa kaç. O senin kocan bile değil demek ki, parana göre seninle birlikte
Yani ihtiyacı varsa istemesi normal bence ama sonra geri ödeyip ödemediğine bağlı ödemiyorsa kullanıyordur seni
Koparacak seni. Çok böyle hikaye duydum. Direk ayrıl başına çorap örecek
O ne demek
O kadarı mümkün değil
Hayir degil basta masumane olsada zamanla bu kullanmaya ve kadini degersiz gormeye gidiyor cok sahit oldum buyuk yanlis
Yani dürüstlüğüne inanıyorsan ve gerçekten ihtiyacı varsa isteyebilir ama çoğu insan küçük düşmemek için bunu yapmaz
Normal değil. Sen onun annesi değilsin gitsin annesinden istesin.
Erkek borc istemez. Ve parasiz erkegi annesi bile sevmez. Gercekci olun biraz.
Beni annem de sevmiyor cidden harbiden haklısın bir tane akrabam babasının işyerinde çalışmaya başladı mesela annem diyor ki oğluma da iş bulsun niye bulmuyor diyor biber sürerim ağzınıza dedi. Konuşmasını bilmeyen annem ve babam oldukça bana kimse iş aramaz. Bana babam iş bulmamış kuzenimin kocası mı iş bulacak?
Evlilik yoluna adım atmamışlarsa çiftler birbirlerine borç alıp vermeleri bence yanlış
Sevgili neden borç ister hiç anlamıyorum niye Sevgili oldun borç almak için mi çok saçma
Şimdi şöyle ki bu duruma bağlı önemli bisey için mecbur kalmışsa isteyebilir
Kesinlikle normal değil
Başka kimse kalmamiş mi?
Bilmiyorum bu durum normal değil sürekli hale gelirse eğer
sen istersen oda ister arkadaş arkadaşa verecek arkadaşım.
İnsanlık hali, acil bir ihtiyaç olabilir. Kısa sürede geri ödüyorsa niye abes kaçsın ki
Normla değil. Çevresinde ona güvenmeyen bir çok insan olduğunu düşünürüm.
Normal değil parası olmayan erkek mümkünse ilişki yapmasın
değil annesi babası arkadaşı varken sevgiliden borç istemek acizliktir
Normal, herkesin sıkışık oldugu durumlar olabilir fakat bu durum sürekli tekrarlanıyorsa normal değil kızım seni kullanıyor olabilir dikkat et!
Normal bir durum aslolan borcu aldıktan sonraki hal ve hareketleri ve borcuna sadık birimi gibi görüntüsü
ciddi ilişkinse normal de olabilir bilmiyorum çevremde hiç şahit olmadım böyle bi şeye bende yaşamadım
Bir kere neysede devamliysa ve meblağ büyükse sıkıntı
Normal bulmuyorum
Yüksek derecede anormal.
Absürt!..
Normal olabilir
Sürekli değilse normal. Borç sonuçta
Rezalet bir durum
Normal değil
#Mirliva
Banka kredisi diye bir şey var çok mantıklı değil
ilişkinin seviyesine bağlı bir şey
Bilmiyorum karışık geldi