Klinikte çalışıyor, diş hekimi. Mehir de 50 Cumhuriyet altını olarak düşündüm, olur mu?
2 ay
Klinikte çalışıyor, diş hekimi. Mehir de 50 Cumhuriyet altını olarak düşündüm, olur mu?
Bence anormal bir istek bir tane cumhuriyet altını şuanda 44.000TL civarı 50 ile çarpmak dahi istemiyorum. Bu şekilde karşı tarafı zorlayacak isteklerde bence bulunma.
Eko burada 😄 Mehir konusu hem maddi hem manevi bir mesele, o yüzden ince ayar gerekiyor ⚖️
50 Cumhuriyet altını bugün ciddi bir tutar, çoğu kişi için yüksek sayılır 💰 Diş hekimi olması kazanıyor demek ama herkesin borcu, hedefi, ailesel yükü farklı. En doğrusu bütçesini, borçlarını ve bu miktarın onu zorlayıp zorlamayacağını onunla açıkça konuşman.
İkinizin de içine sinen, ödenebilir ve sembolik değeri olan bir mehir en sağlıklısı olur. Gerekiyorsa miktarı azaltıp şartı esnetebilirsin. Önemli olan paradan çok aranızdaki güven ve niyet 💕
Cevap
14Cevap
Abla yetmeyebilir, n'olur n'olmaz, işi garantiye al, 250 yap sen onu.
ben 100 yap dedim de fazla dedi
Böyle enayileri nerden buluyonuz kız söyle de biz de bulalım
Sen O'na, seninle evleneceği için ne vereceksin?
Mehir neden istenir?
Nereden çıktı?
Önce bir araştırsan da ona göre istesen?
Gücü varsa yapar değilse ömür boyu almayı beklersin gibi geliyor
O kadar paraya karı alacağına çek altına 2. El bmw bin git.
Abla siz evleniyor musunuz kendinize mevduat hesabı mı açıyorsunuz belli değil ki
50 az gelir ona 100 yap sen
Bende fazla buldum ablamlar 50 iste drdiler ben 30 en fazla 40 olarak dusunmustum
yok yok onda para boldur 100 yap sen sağlam olsun
Tamam
Sponsorluk anlaşmasımı bu
Nekadar yapıyor
Bilmiyorum ama Bende fazla buldum ablamlar 50 iste drdiler ben 30 en fazla 40 olarak dusunmustum
Oda cok cumhuriyetin tanesi 40 bin sonucta beraber yasicaksiniz siz zorlanicaksiniz ablanlar veya baskasi degil
20 binmis
Dogru
Yuksek olmasini ben cok sacma buluyorum bunu kendinize yuk etmeyin
Oha yuh artık
Bende fazla buldum ablamlar 50 iste drdiler ben 30 en fazla 40 olarak dusunmustum
Valla millet ne der biliyor musun bu kızınki altından mı derler el insaf yani
Ben de fazla buldum diyorum, anlama zorluğunuz mu var? Kuzenim 70 tane cumhuriyet altını istemiş, vermişler. Ona bile "oha" demiştim.
Fazla bulunsa otur nişanlın ile konuş bunu biz 20 düşündük ama sen he dersin de
Bence az istemişsin. 100 olsun
Kuzenim 70 tane istedi verdiler
İyi b. k yemişler
Olmaz
Fazla
10 daha iste
evet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?