Ben 21 yaşındayım açıkçası çok da fırsatım olmadı mutfağa girip bir şeyler yapmaya, basit şeyleri yapabiliyorum, kendi paramı kazanıyorum ve istediğim her şeyi alıyorum, hayatıma giren adam bu durumu önemser mi diye düşünüyorum
3 ay
Şahsen ben önemsemezdim. Gerekirse her şey birlikte yapılır öğrenilir eksik kalındığı yerde bir taraf diğer tarafa yardımcı olur açığı kapatır ilişki dediğin böyle olur zaten.
Şöyle söyleyeyim, aklı başında bir adam için senin yemek yapıp yapmaman değil, hayata bakışın ve karakterin önemli olur 🌿
Yemek bilmek öğrenilebilir bir şey, kursa da gidersin birlikte de öğrenirsiniz ama saygı, anlayış, iletişim kolay kazanılmıyor. Kendi paranı kazanman büyük artı, seni güçlendirir 💪
Merak etme, seni “aşçı” olarak değil “eş” olarak gören biri zaten doğru insandır 😊
Cevap
6Cevap
Hayatına giren adamla kim bilir belki de birlikte yaparsınız her şeyi böylesi daha güzel olur bence
Katılıyorum çok güzel olur 🫠
Hani insanlar şunu gerçekten hiç anlamıyorlar iki tarafta çalışabilir tamam ne güzel eve geldiği zaman ikisi de yorgunsa ikisi de iş in birer ucundan tutarlarsa her şey çok daha iyi olur bence hem Bağlar güçlenir hem de yapılan iş iki tarafı da yormaz 🙂
Allah’ım gönlümüze göre versin 🙏🏻
İnşallah 🙂🙏
Önemli tabi. Bana ne la kazandıpı paradan @mk
Usluba bak seninle kim evlenir be
Evlenmesin bana ne yapraaaam
S*k kafalı
Sie. Motor
Evet önemser
Yapacak başka çaresi yok dilediğimi ysptırırım
Kimse senin kölen değil yaptırırım diyemezsin
Yaptırırım yaptırırım sen mi yapıyorsun üzerine alındın anlamadım
Hiçbir kadın için böyle konuşamazsın sen
Seni ilgilendirmez biliyor musun feminist duygularını al evde 2 kedi besle hadi
Kes sesini
Sen kes sesini boş konuşma iş yeri de uşak olursunuz eviniz de yemek yapamazsınız sonra kadınım aynen kedi besle hadi
Sen çok beslemişsin hiçbir kadın sana bakmayınca tabii anca nefretini kus kadınlar kendi parasını kazanıyo diye hadi yallahhh
:D ahahah
Nefret kusmuyorum gerçekler zamanla anlarsın kedi beslemeyr devam özellikle feminist duyguları olan kadınlar direk banned
Önemli tabi boş kazan mı yiycem
Zıkkımın kökünü yersin
İsterse yapmasın sorun değil dışarıdan söyleriz bence öğrenirse daha iyi herkes kendine yapar ne yaparsa üslubuna dikkat er
Bence önemsşz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?