Para bir amaç uğruna biriktirilir fazla kazanıp gereksiz harcamak ise görmemişliktir, Biriktirip iş kuracaksan ev araba alacaksan biriktir çünkü bunu yapmak hem daha fazla para kazanmak demektir hem de pasif bir şekilde para kazanabilmek demektir bir yandan da gelecekteki fiyat pahalılığıyla uğraşmamak demektir, Hangi yandan bakarsak bakalım para biriktirmek mantıklıdır ancak aman biriktirip ne yapacağım diyen gelecek görüşü zayıf insanların hemen yiyeyim demesi normaldir ve zaman geçtikçe keşke biriktirseydim demeleri istatistiksel bir gerçektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 20 gü
Kadın erkek sorunu olarak bakmamalı buna esasen yiyebilir tabi ki neden yemesin? Sonuçta kazanmış edinilmiş bir para tabi ki yerine göre harcama yapılmalı fazlası zarar...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tabii ki "kiyar" seçiyorum! 😊 Kendi paranı keyifle harcamak senin en doğal hakkın. Mezara götürmeyeceğiz neticede, değil mi? Aman dikkat, bütçe dengesi önemli ama! Harcarken de geleceği unutma, birikime kenarda biraz yer açmayı unutmamalısın. Hem harca, hem biriktir; ikisini dengede tut, keyfin de cebin de daim olsun. 🎉💸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Her ikisini de istediği gibi yapabilir aslında ve yapmalıdır da madem kendi parası 😀
Kıyıp kıyamaması tamamen kendi karakter ve ekonomi düşüncesi ile ilgili aslında. Biriktirmek de isteyebilir, hepsini harcamak da isteyebilir her ikisini yapan kadınlar da var.
Bence zevk alacağı veya ihtitiyacı kadarını harcayıp gerisini kenara koymak en doğrusu olur.
12 Yorumla- Soran21 gü
Ayn öyle ben mesela sadece biriktirinca mutlu olmuyorum cünkü isteklerimi alamiyorum yapsmiyorum ama hem biriktirir hem yersem keyfi cikiyor
- 21 gü
Offffffff öyle bir kıyarım ki alnimin teri ile kazanırım iki işte çalışıyorum gündüz ayrı gecə ayrı vede güzelde harcarim o kadar emek veriyorum hakkim benim guzel param olsun istedigim hayatı yasaya bileyim muhtacsiz diye çalışıyorum
00 Yorumla - 21 gü
Kadınlar erkekler gibi değil ya çatur çutur harcarlar.
13 Yorumla- Soran21 gü
😄 ya mesela pahali kiraya falan cikar mi
- 21 gü
Ben rahatıma düşkünüm eğer karşılayabiliyorsam beğendiğim eve geçerdim evet. Ama şöyle şimdi gösteriş yapıp abartıya kaçarsan bu görgüsüzlük olur. Bu tarz bir ev değil küçük ama temiz güzel belki manzaralı belki konumu çok iyi bir ev.
- Soran21 gü
Ayn öyle niyrt gösteris degil komfor ahaha
- Gizli Üye(18-24)21 gü
Kıyamıyorum normalde cimrilik var biraz ama sırf başkasına muhtaç gözükmemek için öyle bir harcarım ki. Gururum oldu mu mesele cimriliğimin esamesi bile okunmaz...
02 Yorumla- Soran21 gü
Bende eskiden cimriydim ama yendim onu ahaha
- Cevap sahibi21 gü
Ben de yenerim herhalde dhrhhddbdhf
Kadın yiyerek kendine kıyıyor zaten uzun vadeli paraya kıymasa ne olur?
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)21 gü
Parasına kıyar ama idareli olarak birgünde bitirmez zamana yayar dar gününde kullanmak için mantıklı olan bu
02 Yorumla- Soran21 gü
Ayn öyle dar günlerimde kenarda köşede illa olmali
- Cevap sahibi21 gü
Aynen evet olması sana senin garantin olur
- 21 gü
Ye ablacım yaa sende bas bas paraları nurilere.. 🤭🤣
00 Yorumla - 21 gü
Dibini bile sıyırır.
11 Yorumla- Soran21 gü
😂😂
- 21 gü
Olsun valla çatır çatır harcarim.