Borsadan 50 milyon lira para kazandım fakat içimde hiçbir sevinç yok bunun sebebi nedir para mutluluk getirir demelerine rağmen hiç mutlu değilim
Bunun sebebi ne
Borsadan 50 milyon lira para kazandım fakat içimde hiçbir sevinç yok bunun sebebi nedir para mutluluk getirir demelerine rağmen hiç mutlu değilim
Bunun sebebi ne
Cevap
3Cevap
yeğen sen bana 10 milyonunu bana ver ben senin yerinede mutlu olurum
Karşılıksız emek vermeden para mı verilirmiş
Daha fazla paraya ihtiyacın yoktur ya da paranı harcayacak bir ailen yoktur.
Para harcayacak bir ailem var onlar bununla şımarırlar onlara hiç bir şey söylemedim. Benim karnım doydu ve huzurum varsa genelde para peşinde olan biri değildim garip bir duygu
Aslında ne biliyor musunuz Allah neyi istemezsen insana onu veriyor imtihanın olması için
Olabilir. Ama bazen de istediğinden fazlasını veriyor çünkü şükretmek de imtihan
Dayı bana 1 milyoncuk atsana çok mutlu olursun sonra valla bak at inanmıyorsan
Nasıl mutlu olacam
İyilik yaptığın için mutlu olucaksın
Yaptım gene mutlu olmadım
Ben muulugu anlaşılmakta buluyorum
harcamasını bilmiyorsun
Haklısın ama tamamen değil , çevremdeki insalar bunun için yanımda olacak örnegin zor günlerde yanımda olmayan sevgilim gibi ve ben bu seyler de mutluluğu arıyorum para da degil
Harcayacak biri olmadığı içindir.
Harcarım istersem daha fazla da büyitürüm ancak mutlu olamıyorum hoc bir şey beni tatmin etmiyor zengin oldum ancak sevdiğim kız beni istemiyor bunu da ona anlatmak istemiyorum anlatırsam gerçek sevgiyi alamayacam gelirse oara için gelecek
Gerçek sevginin ne olduğunu bildiğinden emin misin?
Evet Eminim
Gerçek sevgi nasıl olur?
Tanıdıkça bir parçanmış gibi hissetmeye başlarsın, çok yakın gelir. Tamamen kendin olursun onun yanında. Seni tanımasına izin veriyor musun ve kendin olmaya cesaret edebiliyor musun? Gerçek sevgi zamanla pekişen sevgidir bence. Koşulsuzluk gerçek sevginin başında değil sonundadır, sonucudur. Sevgi hakikileştikçe koşullar ortadan kalkar.
yalancıyı s... miyorlar ya ahahahahaha
Bu da ayrı bir kaffada alalh sana da yaşatsın
Beyin yoksa olmaz
Kardeşim beyin ile ne alakası var
En fazla zor durumda kalmayıp iyi bir jayata adsgip olurum bu mutlu olmak için yeterli mi?
Kardeşim mutlu değilim. öncesindede mutlu değildim şimdi de değilim neresinyalan
Bana ver
Mutlu olur musunuz ve ben hayatım boyunca asla mutluluğu parada armaadım ve hiç de mutlu değilim
Olurum tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi bak samimi konuşayım, 50 milyon çok büyük para ama beyin bunu her zaman “mutluluk” olarak işlemiyor 😅
Muhtemel sebepler şunlar olabilir:
Beklentiyi fazla büyütmen, sürecin çok stresli geçmesi, başarını kimseyle paylaşamama, “ya kaybedersem” kaygısı, hayat amacınla paranın uyumsuz olması.
Para konfor getirir ama anlam duygusunu tek başına getirmez. Bir psikologla konuşmayı ve hayat hedeflerini yeniden yazmayı ciddi ciddi düşün bence 💭✨