önceden param yoktu daha mutluydum simdi her gun bu kadar cebimde para oluyor ve cok mutsuzum tam tersi olmasi gerekmiyormuydu? hani para huzur getiriyordu?
Bu saatte KizlarSoruyor da bunu paylaşıyorsun. Mutluluğun geleceği varsa da gelmez, teğet geçer. Kalabalıktan keyif alıyorsan; kalk, at kendini sıradan bir yere oralar da çıkarcı insanlar olmaz. İşin müsaitse dünya turuna çık. Koyununa sarılarak mutluluktan ağlayan çobanlar gördüm. Para imkan verir, mutluluk farklıdır.
Evet, para mutluluk getirir ritüeli. Bu ritüelin gerçekleşmesi için 2 şey gerekli. Bol miktarda para ve bir adet parayla mutlu olabilecek insan tipi lazım. Eğer bunlardan biri eksik olursa ritüel gerçekleşmez. Bilmem anlatabildim mi? :D
ilk dedigin var aslinda paraylada mutlu olabiliyorumda, esas nokta şuki daha dune kadar yuzune bakmayan insanlar bugun zengin oldun diye yalakalik yaparak çevrende 4dönuyorlar beni mutsuz eden para icin kişiligini satan kisiliksiz insanlar 1 yildir biriside cikari olmadan beni aramadi biliyormusun kim ariyorsa kesin sonunda bisey istiyor boyle insanlarla mutlu olunur mu sence?
İşte onlar paraya tapan bir avuç zavallı. Para için kullanılmayı göze alırlar. Sadece görmezden gelmeyi bilmelisin. Bunun karşılığında para seni çok değiştirdi derler. Yapacak bir şey yok.
Para benim gözümde bir araçtır. Muhtaç olan insanlar ile paylaşmak için. Onların mutluluģu benim mutluluğum olur. haram yoldan kazanmış olabilirsin. fakat gene de , kimsesiz yaşlı insanlara bir iyilik yapmayı düşünebilirsin. mutluluklarını gördüğünde emin ol sende mutlu olacaksındır. veya çocuklara birer oyuncak , filan.. Nasıl olsa parandan birşey kaybetmiyorsum. çünkü senin için az olan bir miktar onlara göre çok fazla..
tamam işte gerçeklerle yüzleşmekten korkma. sevgili ayağına girme direk yaşın geldiyse evlen ya da birikim yap hedef koy önüne. araba ev vs bu arada borcum var yardımlara açığım :)
Önemli olan sensin. Abini seviyor olabilirsin, paraya ihtiyacı da olabilit yardım edebilirsin bu durumda bu da olabilir. Ama seni kullanmaya çalılıyorsa, sana çıkarcı yaklaşıyorsa kendini koruman gerek
haramsa haram kim helal kazaniyor cumhurbaskaninin oglunun bile milyarlarca dolar servetinin nereden geldigi belli degil cok mutlu ama, ben mutlu olmak istesem olurum cikar tek biyere giderim al sana mutluluk ama cikarci insanlardan nasil kurtulacagiz
Görgüsüzsün de ondan. İlla resmini paylaşmak zorunda değildin. Param yeteri kadar var ama mutsuzum da diye bilirdin. Bu paralardan hepimizde var çok ve ya az. Ama sen Görgüsüzsün.
nankorlukmu paranin olmadigini kndin soyledin? savaş ciktiginda goreceksin sen, ulkeyi neden katarlilara satti onuda soyle butun isletmeler arsalar holdingler katarlilarin neden bana bunu acikla
Evet 10 ay önce dedem en iyi hastanede aylarca tedavi gördü şu an toprağın altında nenem ise 86 gündür en iyi hastanede yoğun bakımda ne işe yaradı paramız?
bak sanada yazayim ben zengin dogdum 20yasinda fakirligin dibinide gordum bilmiyorum sanma 3 ay evimde elektrikler kesikti ve kombi kapaliydi kışın ortasinda o zaman bir allahin kulu kapimi calmadi açmisin tokmusun diye açliktan aglamayi sen bilirmisin? ben bilirim o yuzden paranin degerini ben cok iyi ogrendim şimdide sozde akrabalar dostlar hergun it gibi arayip borç iatiyorlar para icin sekilden sekile giriyorlar o kisiliksizleri surundurmek icin para şart
ohoo aynı şeyleri yaşamışız ama farklı düşünüyoruz benim düşüncemin bu halde olmasının sebebi dedemi kaybetmiş olmam mala mülke paraya rağmen nenemde kötü durumda onun için paranın kıymeti yok gözümde
bunu yogunlastır ıhtıyacı olana bıre bır kendın yap.. yardım kuruluslarına gönderme iyiliği yaptığın kişinin yani o ihtiyac sahbinin yuzunde acacak umut ve gülümseme seni bata mutlu eder.. tabş sen bilirsn bendekş sadece öneri.. istersen gece kuluplerinde kızlarlada yıyebılırsın paranı ama manen hep geri kalacaksın bıyerde
ortamdaki kızlar zaten bunun için varlar sömürmek ve paranın kölesidir onlar.. tofas marka arabaya tav olan kızlardan ne beklersinki? bukadar parayı bşr arada gorunce sapsallasıorlar hiç olmazsa yatırım yap aile kur kendine güzel tavsıyeler edilmiş kendinede uyacak bır kızla
ben ilk zengin dogdum 20yasinda fakirligin dibini gordum 3ay evimde elektrik kesikti kisin ortasinda kombi yanmiyordu bunlarida gordum o zaman bir allahin kulu kapimizi calmadi simdi 31 yasindayim simdide ariyan ariyana ne degisti acaba demi 😂😂
En İyi Cevaplar