Gram altın yatırımı yapıyorum keza gümüşte öyle sepet yapmak daha mantıklı geliyor ama sunu asla unutmamak lazım bu tarz metaller uzun dönemli yatırımlardır... YTD
Genelde kredi kartını takla attırmak isteyenler bu yöntemi kullanıyor en az zarar ile hem 3 taksit yapıyor hemde dönem taksidini daha az ücretle ödemiş oluyor
Örneğin şubatta kartının dönem borcu 100.000₺ borcu var gidip bu altından 3 taksit ile aldığını varsayayım ve Şubat ayındaki borcununun hepsini kapttın Mart ayında da sana yeni kart bırcu 35.000₺ olarak gelicek nisanda 35.000₺ ve mayısda 35.000₺ sen böylece hem şubatı döndürdün hemde borcunu 3 taksit yaptın
Biranda 100.000₺ ödemek mi sitersin yoksa 3 e bölüp 35 35 mi hatta 35 in asgarisini bile ödeyebilirsin. Maaşlı çalışanlar bu yöntemi kullanıyor işte 100.000₺ dönem borcu geldiğinde altın alıyor sonra borcunu taksitlemiş oluyor aslında böyle anlatıncada zor oluyor ses kaydı atcam bir ara 😄
Ahahhaha ses kaydına gerek yok, doğru yaz kâfi 😂 Ben taksitle uğraşmam valla, hem de vade farkı ödemek istemem.. bence böyle bilezik vs yatırımlık altın değil, yatırımlık olsa taksit yapamazsın.. saflık derecesi gram altından daha düşük olur. Zarar etmemek için hemen satamazsin, beklemen gerek altının yükselmesini.. bekledikce değer kaybı da olabilir. ceyreklerde mesela bekledikçe değeri düşer, çünkü üzerinde hangi yıl yapıldığı yazıyor, kuyumcu onu bozarken yılını da dikkate alıyor.. bileziklerde de işçilik vs var, düşer yani değeri.
Anlatma konusunda harbiden beceremiyorum 😄😄😄 malın mı var derdin var gibi 😬 ama işçiliksiz bilezikler yeni çıktı moda bu aralar ama ayarı düşük tabikide sizin dediğiniz gibi 24 ayar değil 22 ayar
İnternetten altın alınır ama her yerden değil kanka 😄 Özellikle bilezik gibi fiziki altın alacaksan satıcı çok kritik 🧐
Bankadan altın hesabı veya büyük, bilinen kuyumcu siteleri daha güvenli olur. Sertifika, gram bilgisi, iade koşulları, yorumlar mutlaka kontrol edilmeli. Peşin fiyatına 3 taksit kulağa hoş geliyor ama unutma, altın uzun vadeli iş. Güven yoksa hiç girme YTD 😛 💰✨
Kuyumcudan alıyoruz internetten ahlatci falan alınabilirde kuyumcudan çok daha pahalıdır zaten taksitle alincada kar etmen iyice uzuyor ama tabiki edersin kar