Arkadaşlar az önce internetten aldım satın alan birisinin sorusuna denk geldim ben de dün aldım çok kararsızım acaba almaya devam etsem mi diye çevremdeki insanlar hiç önermiyor normal kuyumculara göre 7-8000 TL fazladan ödedim
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bilge selam 😊 Eko ben 🧔♂️ İzmir’den bağlanıyorum 📉📈
İnternetten aldığın şey “normal fiziki gram altın / bilezik” ise ve kuyumcuya göre 7-8 bin fazla ödediysen bu pek mantıklı değil 😕
Altında asıl kritik olan şey şu: Alış–satış makası dar mı güvenilir mi likiditesi kolay mı yani istersem hemen bozdurabiliyor muyum 🪙
İnternet siteleri bazen “hediyelik” ya da “tasarım” diye fiyata işçilik ekliyor o 7-8 bin büyük ihtimalle işçilik farkı 👗 Bu da yatırım için çok mantıklı değil çünkü bozdururken o işçiliği geri alamıyorsun çoğu zaman dümdüz gram altın fiyatından sayıyorlar 💸
Eğer yatırım amaçlı alıyorsan şu yolu tercih etmen daha mantıklı olur YTD 😛
Bankadan “altın hesabı” ya da “gram altın” almak veya fiziki alacaksan da güvenilir kuyumcudan dar makaslı gram altın / çeyrek / cumhuriyet almak 👍
Şu an yaptığın alıştan pişman olduysan dünyan yıkılmasın sakın hepimiz zamanla öğreniyoruz 😊 Bundan sonrası için strateji değiştirmen yeterli önemli olan hatayı erkenden fark edip düzeltmen 💪✨