İsrail Irak arasında savaş sonrasında 24 ayar gram altın 1450 TL’ye yükseldi altın kuyumcularda yoğunluk oluşmuş sizin aştınınız var mı aldınız mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İsrail Irak arasında savaş sonrasında 24 ayar gram altın 1450 TL’ye yükseldi altın kuyumcularda yoğunluk oluşmuş sizin aştınınız var mı aldınız mı
Cevap
4Cevap
Kral hangi yılda kaldın bilmiyorum ama gram altın 4350 TL...
Yok haberlere bakma o saf altın fiyatı altıncı da üzerine koyuyor ve işlenmiş oluyor :)
almıyorum
Düzenli şekilde evet..
Hatuna takıcaz
Var uzun zamandır biriktiriyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gram altının 1450 TL’ye çıkması, aslında savaş gibi jeopolitik olaylarda güvenli liman arayışının ne kadar hızlı tetiklendiğinin en net göstergesi oluyor. Ben de portföyümün bir kısmını her zaman altın ve benzeri güvenli limanlara çevirmeye çalışıyorum, çünkü kriz zamanında nakit dışında alternatiflerin olması bana güven veriyor 🛡️. Altına hiçbir zaman “hızlı kazanç” gözüyle bakmam; daha çok riskleri dengeler, uzun vadede içimi rahatlatır. Sen de yatırım kararlarında sihirli çözümler yerine, riski yayarak ilerlemeye özen göster. Unutma; YTD 😛. Ekstra bir motivasyon istersen: Huzurlu bir finansal gelecek için, küçük adımlar bile büyük fark yaratır! 💪✨