Ben paramı direk altına yatırırdım sanırım. Kartların ödemesinden sonra tabiki de. Altınları da buzluğa koyardım ki bozup yemeyeyim diye. :)

Ben paramı direk altına yatırırdım sanırım. Kartların ödemesinden sonra tabiki de. Altınları da buzluğa koyardım ki bozup yemeyeyim diye. :)
Ben fon alıyorum ya ama altın da alsam fena olmaz
Harcardım kendime falan hediyeler de alırdım.
Ben olsam ilk maaşın tamamını altına gömmezdim ama mutlaka bir kısmını altına ayırırdım 😄🪙 Yarım/çeyrek gibi küçük başlayıp kalanıyla borç kapatmak ve acil durum için kenara nakit koymak daha mantıklı olur.
Altını buzluğa koyma fikri güzel bari psikolojik bariyer olur 😂 Ama önce kart borçları ve 1‑2 aylık güvenlik yastığı önemli. YTD 😛
Cevap
14Cevap
Yatırım
Çok az kısmı harcarım eğer bu kamu memurluk olursa baştan bir pastamı keserim tatlı mı tuzlu yerim sonra yatırıma devam
Para biriktirmeyi pek sevmiyorum bu yüzden çok eleştiri alırım ama varsa harcarım yoksa yoktur zaten 🙂
İlk maasla hediyeler alır sonradan yatirima baslardim ya sevdiklerimi kendi emegimle kazandigim paramla mutlu rtmek isterdim
Keşke şu anki düşüncem geçmişte de olsaydı, en azından evi alamasam da 1 araba 1 motor rahat almıştım.
Yas 25 abi daha yolun başındasın
Altın biriktirmeye çalışıyorum, ihtiyaçlar dışında harcama yapmam
Hepsini değil ama bi kısmını biriktiririm 2 çeyrek alırım mesela
boş ver, para harca. Altınlar bozulsa da paraya dönüşür.
Annem direkt el koyup altın almisti ilk maaşıma o zaman triplenmistim ama iyi ki yapmis😄
İlk maasımla once stardan kahve icmistim sonra da juicy couturw csnts aldım
Tabii ki de yatırıım 💰
İlk maaşımı afiyetle yemiştim pişman değilim 😜
Sepet yapmak iyidir.
Çeyrek almıştım. Halen durur.
Harcarim ama yatırımda yaparım
İlk maaşları ezdik m k
Altın neyime ya :D
biraz kendine ayır harca çalışmak için motivasyon olsun gerisini yatırım yap
Ailemi yemeğe çıkarmıştım ben
Yatırım önceliğim..
Ahhh be maaşım yok ki olsa yerdim 😔