Bankadan hesabınıza para yattı bildirimi düştükten sonra ilk ne yapıyorsunuz? Sanırım ben kredi kartını ödüyorum.

Hey!!! Hey!!! Kardeşim bi dakika dur bakalım.. Bu soruyu kendine sakla herkesin borç ödediğini bilmiyor gibi konuşuyorsun
Kevin Hart çok severim 😄 Borç mu bankalar düşünsün bence 😄
Türkçe dublajlı olarak düşünüp yazdım 😂 borç bitmezz
Hshah kredi kartını öderim
Ben de önce sabit giderleri kapatıyorum kanka 😄 Kira, fatura, kredi kartı… Onları temizleyince kalan para “gerçek maaşın” oluyor gibi düşün 💸
Sonra ufak bir kenara atma kısmı, en son keyif harcamaları 😅 Kartı ilk gün gömmek yerine haftaya yaymaya çalış, psikolojik olarak da çok rahatlatır. Küçük de olsa her ay birikim seni ileride çok özgürleştirir 💪✨
Cevap
13Cevap
maaşım yok
Otomatik olduğu için hiç bakmıyorum. 😀
Çok takmıyorum o kadar artık aman banane diyip geçiyorum.
Çok uzun zaman önce kartlarımı kapattım bankalarla ilişkim yok herhangi bir harcama yapmayacaksam yatırım yapıyorum direkt.
maaş almıyorum herzaman ihtiyaç+keyif e göre harcama yapıyorum çok şükür ne kredi çektim ne - ye düştüm
Faturalar kiralar hepsini bi ödüyorum. Ha bak arabanın motorun Ocak bandrollü vardı ödemedim şimdi aklıma geldi.
Önce faturayı ödüyorum, sonra bir şeyler alıyorum.
kirayı ve borçları ödeyip yemek için bir miktar bırakıp gerisini tamamen yatırıma ayırıyorum
Anneme veriyorum market alışverişi yapiyom arada kendime de bişeyler alırım
Makyaj malzemesi
ben de kredi kartını ödüyorum
Hep param var
Maaşım yok parasız yaşıyorum
Maaş almıyorum
Maaşım yok.
Borçlara
Borçlarıma
Borçlarımın maaşı...
maaş almiyoruz
Prezervatif