Annemle babam para yüzünden birbirini yiyor yardım edin?

Babam yeni emekli oldu 62bin lira emekli maaşı bağlandı ikramiyesini falan bankaya koyduk bir kısmını harcadık bir kısmıyla borcumuzu kapattık neyse bugün annem benim küçük kardeşim var gittiler alışveriş yaptılar ne ararsanız babam gördü ikramiyeyi neden harcadın başka paramız yok dedi annemde iyi be bir daha almam dedi neyse akşam oldu babam ne yemek var evde dedi annemde pizza söyledim hepimize dedi kac para dedi annemde 1350 lira verdim dedi babamda lan sen beni öldürecek misin emekli oldum ben 3e bölündü maasim nerdeyse yıllardır seni doyuramadim dedi ağır oldu bu biraz annem haketmedi annemde sinirlendi gtu bklu polisler bile karilarina son model araba aldı ev aldı lafını etmedi aldığın pizzanın mi lafını yapıyorsun benim bu evde değerim yok diye agladi sonra pizza geldi ama kardesim bir yandan mutsuz bir yandan ben babam sonra anneme gel hanım pizza soğuyacak dedi getirdi ama annem bana sarıldı zor yedi agladi sonra uyudu erkenden bir çözüm lazım babam da mutsuz üzülüyor alamayınca
Güncellemeler
4 ay
Aile toplum güncel
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Annemle babam para yüzünden birbirini yiyor yardım edin?