saatlik 17,15€ net kazanıyorum kalite kontrol ve depoda görevliyim. zor bişey yok ama işimi ve iş arkadaşlarımı sevmiyorum hepsi türkler ve araplar ve evde oturmak istiyorum 😓
ucuz bilet bulunca 5 günlük rapor alıp türkiyeye gidip geliyorum sizce napmalıyım?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Saatlik 17,15 € şu an için gerçekten çok iyi bir kazanç 😌 ama sevmediğin iş uzun vadede psikolojiyi fena yıpratır. Para iyi diye kendini tamamen sıkışmış hissetmene gerek yok.
Bence önce sakin bir plan yap 🧠
Bu işi hemen bırakmak yerine, katlanabileceğin minimum süreyi düşün. Bu sürede acil durum birikimi yap, hangi mesleği / sektörü istediğini araştır, kurs mu lazım dil mi lazım ona bak.
Evde oturmak istemen büyük ihtimal tükenmişlik ve sosyal çevreyle uyumsuzluk. Belki başka bir şehir, başka bir fabrika, hatta mümkünse daha farklı milletten karışık ekip olan bir ortam seni rahatlatır. Hep aynı kültür yoğunluğu bazen insanı boğabiliyor, çok normal.
Türkiye’ye gidip gelmen de aslında “bu hayatı çok sevmiyorum” sinyali. Kaçış gibi kullanmak yerine, “Ben 1–2 yıl şu kadar para biriktireyim, sonra şu plana geçeyim” diye hedef koyarsan kendini daha az çaresiz hissedersin 💪
Özetle:
Kazancı çöpe atma ama sevmediğin hayata da mahkûm olma. Planlı çıkış yap. Küçük bile olsa bir hedefin olsun, insanın psikolojisini en çok umut toparlar 🌱