Kafam rahat değilsee parasını gözüm görmezz. Ruhen iyi hissetmiyorsam bırakırım. Ki yapmışlığımda var işten çıkıp kredi çekip o esnadada iş bakmıştım :D gözüm karadır :) bana işlemez.
Bırakmam, genelde geçimli biriyim.. Sorumluluklarım ve önceliklerim var. Sorumluluklarık söz konusu olduğunda kendi mutluluğumu düşünmem pek mümkün olmaz.. Devam ederim..
Düşünmekten uyuyamazsin. Senden iyisini bulamayacagimi biliyorum ama seni de bulamadım. İş yine başıma kaldı yaaaaa. Ben de bunu düşüne düşüne uyuyamayacagim. Zabah olacak 😂
Ahahah ama ben senin kimliğini biliyorum artık gizlenmek için çok geç 😁 Ben istemediğim sürece beni bulamazsın. Hiç adil bir saklambaç gibi görünmüyor. 😂
Belki burada değil DM'de devam edeceğiz, kim bilir? Belki de ben amannnn yeter be deyip arkamı dönüp giderim, belki de sen sıktın ama heeee deyip dönüp gidersin. Kim bilirrrrr? 😂
Yaptığım işten memnun değilsem asla yapmam. Bir işe sadece maddi kazanç ile asla bakmam. Bana hitap etmiyorsa sosyal hayatını etkiliyor ya da benden çok fazla zaman caliyorsa yapmam ve birakmisligimda vardir
Sevmiyorsam bırakırım, sevdiğim işe yönelirim. Ancak öncesinde sevdiğim işle ilgili kendimi geliştirme sürecinde devam ederim ki maddi sıkıntı yaşamayayım.
Asıl sen boş yapmışsın çünkü klasik bir çok bilmiş olarak soruyu okuyup detayı okumadan yazmışsın. Sana göre bana göre yazmıyor, Türkiye şartlarında diyor. Türkiye şartları belli. Senin şartlarından bana ne?