Ben evlendim ayrıldım, 9 yaşında bir oğlum var. Kendim memurum. Eşimden ayrılırken arabayı o aldı, evi bana bıraktı. Çocuk bende kaldığı için zorluk çekmeyelim diye çalıştığım kurumda bir beyefendi var; çok naif, çok kibar, hatta kurumdaki en kibar bey. Bizim bir ilişkimiz var, evlilik için konuştuk. Bana bazı şartlar sundu. Evlenince senin evde mi kalacağız, kiraya mı çıkacağız dedi. Ben de bir çocuk odası var, odaları ayrı olsun, kiraya çıkarız dedim. Onun da çocuğu var yanında, o zaman senin evi kiraya verelim, oradan gelen parayla kiraya çıkalım dedi. Evi satma, oğlunun hakkı dedi. Ben de dedim ki oradan gelecek kirayı oğlumun hesabına yatıracağım, onun geleceği için. Dedi ki o zaman ben de altımdaki arabayı satıp oğlunun hesabına atayım parayı, o da onun hakkı dedi. Ev senden, araç benden olacak işte dedi. Sen de arabanın masraflarına karışmazsın, ben de kiraya karışmam dedi. Ben şok oldum. Hatta evin giderleri ortak ödenir, ev kirasını sen karşılıyorsun diye öbürleri ödemem sanma dedi. Biz bayağı pazarlık yaptık, sanki evlilik değil de iş ortaklığı gibi oldu. Ben şok oldum ve dedim ki ikimiz de memuruz zaten, neden benim oğlumun evini kiraya verip parasını kullanıyoruz? Ben o paraya dokunmam dedim. O zaman ben de seni arabaya bindirmem, o da benim oğlumun geleceği dedi. Masadan kalktı gitti. Bu nasıl bir şey anlamadım. İkinci evliliğini yapanlara soruyorum: gerçekten pazarlık yaparak mı evlendiniz? Sözde böyle sorunlara maruz kaldınız mı? Not ben değilim bir hikaye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer