Evlendikten sonra mal ortak mi?

Merhaba yaza dugunum var bundan 2 sene once benim uzerime kredi cekerek annemle birlikte ev aldik tabi bir. miktar birikmis ile.8 senelik 81 milyarlik bir kredi su an azaldi tabi yapilandirma flan derken dusucek ins. Neyse konuya geleyim smdi annem su aralar tapuyu ustune alma cabasinda ben evlenmeden ama kredi borcu yine benim ustume kalcak boyle. bir plan yapmis kafasinda sorun değil kalabilir yine annem. ve kardesim oducek ama annemin bide ben evlendikten snra evlenme gbi bir dusuncesi var bde artk. anneme guvencim kalmadi senelerdir yapma dedigimiz her seyi yapti tam inandim derken daha 3 hafta once yine bizden gizli bsey yapmis ve bizi huzursuz edicek. bisey. smdi ben anneme guvenip kardeslerimin hakkini nasil vereyim bde ustume borcu birakicakken. nisanlim haliyle dyor ki tapuyu verme cocuklarida annen evlenirse biz yanimiza aliriz oda hakli tapu yok borc var. smdi ben evlenince ustumdeki ev kocamla ortak malimiz mi olucak onu ogrenmek istyrm bide kirmadan bunu anneme nasil soylicem nikahima 1 ay flan var yani benim kafam cok karisik gozum malda degil ben o. evi annem rahat etsin diye aldim o kadar. borca girdim ama annem beni cok zor durumda birakio yetmezmis gbi gdip kaynanama ben evlencem flan demis iki tane daha kardesim var geride 19 yasinda kiz bir tanesi o evdeyken nisanlimda dyrki baska adamla ayni evde kalamazlar. ki ben evlenmeden evlenirsede sende kalamazsin dyr. s napicam ben annemle babam da ayri anneme kiyamyrm. s
Evlendikten sonra mal ortak mi?