Erkek arkadaşım ilk zamanlarda ben senin her şeyini karşılarım. Evlenince ev mi istiyorsun araba mı diyen hayatı güzel yaşarız diyordu. Geçenlerde evlilikle alakalı konuşunca çocuklar olunca kısıtlı bütçemiz olucak demeye başladı. Paramız şu kadar sen yetinebilecek misin demeye başladı. İki evi bir arabası var. Bir de 40-50 arası maaşı. Sizce beni mi test ediyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birisi akıl vermiş seni test ediyor
Umarım öyledir. Sizce kesin mi test ediyordur?
Evlilik benim için birlikte büyüyüp gelişmek çabalamak ekonomik açıdan refahı yükseltmektir. Ben de 0 bir insan değilim. Bir noktada malım var. Yeri geldi mi dışarda bile yemek yiyemeyiz öyle lüks mekanlarda demeye başladı. Umarım testtir çünkü ötekisi kötü olur ya.
Ben yeni seyleri deneyimlemeyi seviyorum. Lüks bir yere gitmem ama spora para harcarım. Spor salonun yeri gelicek lüks olucak dedi üzüldüm
İki evi bir arabası var diyosun evin birisinden kira getirisi olur zaten maaşı da yüksek yeterli bence
Bir evlilik yapmış. Maaşının bir kısmı nafakaya gidiyor. Size göre yeterli. O neden öyle düşünmüyor. Çocuk olunca diye başladı geçenlerde yetmez gibisinden falan beni test ediyor o halde dediginiz gibi
Sen bileceksin biraz da senin yasantina yeterli mi maaşı mesela nafaka da varmış
Çok lüks yaşayan biri değilim ama bazı şeylerden taviz de vermek istemem. O spor salonundan taviz vermem ihtimalini söyledi garip geldi. Ayda 2k çok mu spora mesela
Yok normal verebilir bence
Ben de öyle düşünüyorum. Neden bunu söz konusu etti anlamadım. Sizce benim nelerden taviz verip veremeceğimi mi ölçüyor
Nezaman bu konu açıldı dm gelirmisiniz hızlı yazisalim
Nabız yokluyor galiba
Nasıl bir yoklama?
Evlenince sen o gittiğin spor salonuna gitmen zor dedi. Ekonomik açıdanmış.
E yani bunu zoruna gitti biraz sikisacaksin diye mi
Tamam da ayda 2 bin kişisel bir şeye sağlığa yatırım yapmak neden lüks olsun ki
Ben bir şey demedim o lüks fakan diye senin canını sıkan ne onu merak ettim
Ben olanla yetinirim ama şuanki standartların altına düşmek bana göre değil. O spor salonuna gidermeyebilirsin diyor. Ben şu an gidebiliyorsam sonra da gidebilmeliyim. Canımı sıkan bu oldu. Elimden sevdiğim şeylerin alınması fikri hoşuma gitmiyor
Hım anladım peki
Sizce beni mi test ediyor?
Ben yorum yapmak istemiyorum neyse hayırlısı artık umarım Allah yokluk gostermez sana
Umarım hepimize teşekkür ederim
Alır bida baba olur babayı alır
Baba olmak istiyor evet sizce ne yapmaya çalışıyor
Ben aile işlerine karışmıyorum
İş ciddiye bindi düşünüyor
En başında niyeti zaten evlilikti ama
Erkolar biraz mal heralde. Benim de baştan ciddi başlayan 7 senelik ilişkim var mesela geçenlerde nikah günü aldık almaya giderken bi düşüncelere daldı saçma sapan snwpsmd sonra söyledi derdini geçinebilir miyiz bilmem ne diye. Başta bol keseden atıyorlar ahhssh
Baştan beklenti kurdurtma değil mi o zaman enteresanlar
şu an sadece sevgili misiniz söz nişan bişey var mı?
şu an sevgiliyiz
Seni test ediyor. Evlilik öncesi stres olup bunları söylemesi normal olabilir belki ama şu an için çok erken. Biri akıl vermişte olabilir. Şu strese girmesi için bi sebep yok yani şu an.
Kesinlikle aile kurmak istediğini belli etti. Evlilik maksadıyla yaklaşıyor. Bu sadece bir testtir değil mi ya 😅
Aksi şaka gibi olur. Anne evinde daha rahatken evlenmenin bir mantığı kalmaz. Umarım seninde her şey yolunda gider hayırlısı ile :)
evlenmeden hemen önceki bi kaç aylık süreçte böyle saçmalamalar oluyor iki tarafta da. Nişanlılıktan sonrası çok ayrı bir evre. İnsan ben ne yapıyorum diye düşünüyor. Sen de psikopata bağlican o zaman:d o zaman söylese bunları normaldi çünkü insan herşeyi düşünüyor aklına binbir türlü şey geliyor ve birbirinizden başka muhatap yok. O nedenle bunu daha oraya gelmeden söylemesi bi çeşit test etmek gibi geldi bana.
Teşekkür ederim bu arada sen de çok düşünüp canını sıkma böyle şeylerle o unutmuş bile olabilir bu dediklerini fhjk