Bir kadın ekonomik özgürlüğünü alinca neler değişiyor sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBir arkadaşımın kocası, eşi ondan biraz fazla kazanmaya başlayınca onu birden boşadı. Ki maaşları ortak hesaba yatıyordu ve tüm masraflarını bölüşüyorlardı. Yani maalesef bazı erkekler henüz kadının maddi olarak kendisine bağımlı olmamasına alışabilmiş değil.
Bir de kazancı olan kadınlara sugar mommy muamelesi yapanlar var. Yani bu aslında erkeğine bağlı. Mantıklı olanlar kendisine maddi yük eklenmeyişinden memnun olurken, öz güvensiz olanlar bunu saygı duyulası bulmayıp kompleks yapıyor, bir kısmıysa bundan faydalanma derdinde.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 aySaygı görüldüğünü görmedim. aksine disarda çalışıp bi de eve gelip çalışılıyor. kadin cok yıpraniyor karşılığında ezmeye calisiyor koca kişisi.
Başarılı olmanı istemiyor etrafındaki insanlar. evde oturan kadinlar çalışan kadının en büyük düşmanı. mesela misafirliğe çağırırsin evini dağınık görür dedikodunu yaparlar ya da evin cok temizdir nasil başarıyorsun hem çalışıp hem evi tertipli tutmaya demek yerine. yardimci kadin mi alıyorsun diyorlar yok kendim yapıyorum diyorum himmm diyorlar. kisacasi ev kadınları çalışan başarılı kadınları çekemiyorlar
20 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 398 cevap paylaştı.
6 aySaygı demiyelim de Ekonomik özgürlüğü olan kadın daha güçlü oluyor , eşe maddi olarak bağlı olmuyor , ayakları üzerinde duruyor hayatına yön verebiliyor ve bir duruşu oluyor buda kadıni güçlü ve özgür yaptığı için çevresinde ve toplumda farklılık yaratıyor
40 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayKendi kazancını kendi emeği ile sağlayan ve güçlü olan, tek başına kendi ayaklarının üzerinde duran her kadın çekicidir.
Bunun için okumak şartı gerekmiyor. Kazancını sağlayan, düzgün yatırımlar yapmış kadınları çok severim. Güçlüdür, sarsıntılar onu yıkmaz..
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ekonomik özgürlük gerçekten insanın hayatında büyük bir fark yaratır, özellikle kadınlar için! 💪 Kendine yetebilmek, istediğin kararları alabilmek ve geleceğine yön vermek insana hem güç hem de özgüven katar. Ekonomik bağımsızlık kazanan bir kadın toplumda daha fazla ciddiye alınır çünkü kendi ayaklarının üzerinde durduğunu kanıtlar. Bu durum ister istemez çevresindeki kişilerden gördüğü saygıyı da artırabilir. Ancak unutma, saygı her ne kadar para gibi maddi yönlerle artabiliyor gözükse de insanın karakteri, duruşu ve kendine olan güveni her şeyden daha değerlidir! Sen ekonomik özgürlüğün için çalışmayı hayal et ve kendine yatırım yap. Emin ol, bu hem seni hem de çevreni iyi yönde etkileyecektir! 🌟👠
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
51Cevap
Kadının ekonomik ozgurlugu erkekten fazlaysa saygı falan görmüyor, kadının ekonomik ozgurlugu varsa saygısız bir çevresi varsa yine saygı görmüyor , kadının saygın bir mesleği varsa dahi saygı görmüyor, bu ülkede kadınlar genelde saygı görmüyor.
10 Yorumla
6 ayne desem bilemedim ki bizim millet paracı görüntücü bir millet olmuş yaptıkları ile dengeli olsun her şey orantılı ilişkisi bozuk olan kadın dolar milyarderi olsun umurum da olmaz
00 Yorumla
6 ayKadın erkek hiç fark etmez benim gözlemim en çok ya en fakir ama inşaatlarda çılışan erkeğe apartmana temizliğe giden kadına vs saygı duyuluyor saçını Süpürge ediyor parasını kazanıyor hesabı ya da çok zengin iş insanı ceo falan olacak o zaman saygı duyuyorlar ya da prestijli bir işi olacak pilot'luk gibi. Onun dışında ortada olanlara pek saygı duyulmuyor. Görüyoruz ne öğretmene saygı var ne doktor'a mühendisler zaten alay konusu. Diplomalı işsiz diyorlar. Yani ya ekmeğini taştan çıkaracan ya da zengin olacan. Benim için kadının ekonomik olarak özgür olması daha iyi ama benim param var sana ihtiyacım yok seni istediğim zaman terk edebilirim gibi imalarda bulunuyorsa o terk etmeden Ben onu terk ederim. Sonra nafaka istemekte yok. İkimizde kazanalım evin ortak masraflarını gelirlerimize oranla paylaştıralım, Ortak parayla yatırım yapalım ve kalanda herkesin kendine ait olsun ben okeyim. Birisi zordumda kaldığında öteki bir süre idare edebilir ama alışkanlık olmaması lazım.
06 Yorumla- 6 ay
Kadın evi geçindirmek zorunda değil , fakat erkek zorunda.
- 6 ay
Bu Türk hukukunda da dinde de böyle. Bazı kararlar boşuna alınmıyor.
- 6 ay
Eğer ki kadın ev geçindirmeye gönüllü olarak ortak olmak isterse bu ayrı konu.
- 6 ay
@Arteria_Coronaria zaten bende gönüllü olacak kadını seçerim Çünkü ekonominin hali ortada. Artık sadece bir kişinin çalışması yeterli değil.
- 6 ay
Rahatlık açısından haklısınız hemfikirim. Fakat direk kadına yüklenmesine karşıyım. Örneğin anaokuluna dek çocuk olunca evde oturmak ve yetiştirmek isteyebilir bir kadın çocuğunu. Herzaman çalışmak zorunda değil.
- 6 ay
@Arteria_Coronaria bu konuda size katılıyorum dünyanın ekonomik sistemin değişmesi lazım. Bir çocuk anneye en ihtiyaç duyduğu dönemde anne enerjisini başka şeylere aktarmak zorunda kalıyor. Bu tarz durumlar için kadınlara devlet evden çalışma imkanı vermeli ya da kadın bu esnada kendisi kendini geliştirecek şeyler yapmalı yeni şeyler öğrenmeli ve tekrar çalışmak istediğinde ekstra bir becerisi daha olması için eşinin ve devletin imkan tanıması lazım. Ancak bu ne yazıkki düşük nüfuslü ülkelerde olabiliyor. ABD dünyanın en büyük ekonomisi ama oradada eğer gelirin İyi değilse geçinmek için çok çalışman gerekiyor. Ekonomik siyasi ve toplumsal yapının değişmesi lazım. Açıkçası değiştiğini görmeye belki benim ömrüm yetmeyebilir ama bir yerden başlamak lazım.
- Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı.
6 ayElbette erkek veya kaıdn ekonomik özgürlüğünü kazanması oldukça güzel bir durum da çoğu kez rastladığım için söylemek zorundayım, kimi insnalar paranın her türlü hakimiyet sağladığını düşünerek toplum içerisinde davranışlarını değiştiriyor bu beni oldukça üzüyor maalesef var bunlardan.
10 Yorumla
6 ayBunun ekonomik özgürlükle alakası yok. Sınırlarını çekebilen ve bu sınırları koruyabilen aynı zamanda da kendisine saygısı olan insanlar saygı görür. Bunun cinsiyetle alakası yok. Sen hiç kendisine saygı olmayan birine saygı gösterildiğini gördün mü 🙃
10 Yorumla
6 ayBende tam tersini düşünüyorum. Saygı ve sevginin ekonomik özgürlük ile hiçbir alakası yok. Ahlak ile karakter ile alakalı bence. Ahlaksız bir insan parayı ya da makama gelince yalnızca şımarır ve azgınlaşır. Bu hem kadın hem de erkek için geçerli. Bence önce ahlak gerisi teferruat.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySokakta karton ustunde yatsanda saygi gorursun. Bu seninle alakali. İnan bana. Birde yuzeysel ve farkindaligi dusuk insan ise karsindaki insan , o sana saygi duymazsa duymasin. Kimsenin saygisinasa ihtiyacin yok. Fakat bu şu degil ; ben kasitli bir sey yapayim onlarda bana karsilik versin , saygilari yok diyim onlara.
Neyse bu bir ornekti sadece. Sonuc sende bitiyor , hani paran yok diye biri sana saygi duymadimi merak ettim.
Anlatacak cok seyim var buraya.
02 Yorumla
Soran6 ayYok ya konunun benle bir ilgisi yok genel olarak insanların görüşlerini merak ettim ayrıca çevrem de çoğu kişi bana saygı duyuyor çünkü gerekli sınırlarım var
Cevap sahibi6 ayAnladim
6 ayŞiddet gören kadınların çoğunluğu eşlerine ekonomik anlamda bağımlılar. İnsanın sineye çekemeyeceği şeyler karşısında kapıyı çarpıp gidebilecek gücü olmalı kesinlikle. Bu da ekonomik özgürlükten geçiyor. Dünyanın bin bir türlü hali var.
22 Yorumla
Soran6 ayAma ekonomik özgürlüğü olupta şiddet görenler de var
- 6 ay
Onlarınki tercih, yaşadıklarına rağmen kalmayı seçenler de var tabii ama özgürlüğü olmayan kalmak "zorunda".
6 ayKadına canlı olduğu için saygı duyarım insan olduğu için duyarım kadın olduğu için duyarım anne olduğu için duyarım. Ekonomik özgürlüğü olduğu için duyarsam özsaygımı bitirmiş olurum..
31 Yorumla
Soran6 ay👏👏👏
Gizli Üye(30-35)6 ayValla çok şeyi değiştirebilir o kadın. Tâbi dediğim gibi kadından kadına insandan insana değişir bu... Saygı sadece ekonomik özgürlükle olmaz bence ama şu an ki durumumuza bakılırsa sizin dediğiniz gibi oluyor yani daha saygı görüyor evet bu da ekonomik şartlardan dolayı. Eğer durumlar iyi olsaydı başka şey konuşuyor olurduk bu sorunuz hakkında belki de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEkonomik özgürlükle alakası yok bu durumun kendini sevmenle alakalı çizdiğin sınarlarla alakalı ve en önemlisi ailenin sana verdiği değer ile alakalı anne babası tarafından desteklenen sevilen arkasında olduğunu belli eden ailen varsa erkekte ona göre şekil alıyor birazda
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKadın için çalışmak sadece para kazanmak değil bence.
- Öz güven
- Öz saygı
- Kendine özen gösterme
- Sosyal çevre
gibi bir yığın farklı alanda yararı var. Ayakları yere basan bir kadın özellikle de "benim kendi kazancım var, kimseye ihtiyacım yok" diye afra tafra yapmıyorsa saygı görür tabi. Görmeli de...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySosyal çevre için evet ama duygusal ilişkilerde kesinlikle ayırıcı bir özellik değil hatta ciddi düşünen birçok erkek, kendini ekonomik geliri yüksek kadınla rekabet ve kıyaslama içerisine giriyor. Sosyal çevrede burun kıvırıyorlar hatta asalak muamelesi yapıyorlar. Ben çalışıyorum ama kendim için ne sosyal çevredeki değer ne de ilişki umrumda olan konu değil. Herkes bencil kimse kimsenin umrunda değil.
00 Yorumla
6 ayMakyaj filan yapar güzel görünür , erkeğe ihtiyacı yoktur zevke yaşar aslında algı oyunu olabilir , güzel oldukları için ve hobileri de olur bu kadınların halden anlarlar kafasıyla öyle kadınlara daha saygı duyuluyor bana göre algı oyunu
20 YorumlaEvet
Kaynanam kayınpederim yüzüme bakmazlari atandıktan sonra bir kıymete bindim. Aynı şekilde eşim içinde geçerli bu.
Selam vermeyen insanlar selam vermeye başladı. Ama bu durum rahatsız edici.
10 YorumlaErkek kaybetme korkusu yaşadığı için ve de erkeğe bu anlamda bağımlı olmadığı için bence erkeğin saygısı daha farklı oluyor kadına. Ozguvensiz erkekler istisna onlar kadının maaşı olmasından, söz sahibi olmasından ürküyor😜
11 Yorumla- 6 ay
Ozgüvensiz değilde bence onlar şeyden korkuyor mesela kadınların çabuk kandırılmasından özellikle serseri tiplere karşı ve çoğu kandırılıyor ve senin gibi olan ve ülkedeki büyük bir kadın topluluğu bunun sorun edilmesini istemiyor ben bir ara çok kafaya takardım ama şu an değil bazı şeyleri umursmamak gerekiyor aldattıysa veya bunun hissiyatını yaşattıysa ayrıl aw ne elin tatlım uğraşıyon karakteri olan kadın nerde olursa olsun o güveni verir bu yüzden kasmaya gerek yok
6 ayEvet, çünkü ekonomik özgürlüğü olan kadın başkalarının onayını beklemez, kendi kararlarını kendi gücüyle var eder, ayrıca bağımsız bir kadın karşısında kimse rahatça sınır aşamaz, değer vermeyen de yanında kalamaz, işte tüm bunlar saygının gücü.
16 Yorumla- 6 ay
Çalıştığı halde kocasının kadının maaşına el koyduğu kadınlar var. Kadınların bağımsızlığı kendisine değil erkeğe bağlı. Ne kadar çalışıp ekonomik özgürlük deseniz bile erkek size saygı duymadıkça özgür değilsiniz.
- 6 ay
Kadının kendi elinde olan bir şey bir erkek maaşa el koyuyorsa, bu kadının bağımsız olmadığı anlamına gelmez sadece sınırlarını çizmediği anlamına gelir, ekonomik gücü olan bir kadın isterse hayatını, ilişkisini, hatta evliliğini değiştirebilecek güce sahiptir, saygıyı erkeğin verip vermemesi değil, kadının kendi değerini ne kadar net ortaya koyduğu belirler diyorum.
- 6 ay
İşte öyle söylediğin gibi olmuyor çoğu çalışan kadın boşanamıyor yuvam bozulmasın sorun çıkmasın diye
- 6 ay
O zaman geçmiş olsun, sorunları kendilerinde biriktirmeye devam.
- 6 ay
Bu erkeğin kendisiyle alakalı erkek kadına saygı duyuyorsa parasına karışmaz ama saygısı yoksa paranı bana ver ben sana harçlık vereyim der
- 6 ay
Doğrudur.
6 aySaygı mı görüyor, ego patlaması yaşayıp erkeğe hayatı zindan mı ediyor, orası soru işareti
27 Yorumla
Soran6 aySenelerce evlenmeden babasi tarafından baskıya maruz kalıp evlendiğinde de kocası tarafından maddi gücü yok diye baskı gören kadın bundan kurtulunca tabiki patlama yaşayacak erkekler kadınları kendi parasını kazanmaya muhtaç ediyor çünkü ev hanımlarına zerre değer yok bu ülkede
- 6 ay
Öyle demeyin, para kazanmayı değil, evdeki huzuru ve sevgiyi önemseyen erkekler de var. Genelleme insanı yanılgıya götürür
Soran6 ayÖylesi de bize denk gelmez
- 6 ay
Denk gelir, sadece daha dikkatli bakmanız gerekiyordur belki
Soran6 ayDoğru
- 6 ay
Sizi dünya ve ahiret mutluluğunda destek olacak, size nadide bir çiçek bilip o şekilde davranacak efendi, sadık, olgun karakterli biri hayatınıza girer umarım.
ALLAH'a emanet olun
Soran6 ayTeşekkür ederim sizde emanet olun
- Para & Ekonomi konusunda 455 cevap paylaştı.
6 ayParanın ilah edindiği zamanlarda yaşıyoruz ponçik kadında da olsa erkek de de olsa o para denilen şey Herkes el pençe divan duruyor karşısında ne yazık ki böyle bir zamanda yaşıyoruz
10 Yorumla
6 ayİnsanın kendine duyduğu saygıyla ilgili bence. Nerde dirlik orada birlik demiş atalarımız. Karakterin varsa üstüne paranda varsa tamam zaten kendine saygıyı duyurtursun.
10 Yorumla
6 ayAile konusunda evet çoğu görüyordur. Ama bazılarının aileside saygı duymuyor maaşına el koyuyor.
Eş sevgili bunlar karakterine göre değişir.
10 Yorumlaİnsan olan insani değerlere saygı gösteren her insan evladı saygıyı hakeder durumun parayla pulla ya da cinsiyetle bir alakası yoktur bana kalırsa
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 324 cevap paylaştı. bence cok bi kıymet verilmez gibi. ama kimisi sever. mali olarak iyidir yani ekstra para yani bu. ben ekrek gozuyle baktım tabi. ailesi tabi saygısını arttırır bence bu tip bayanlarda.
11 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle aile 👌🏻
6 ayBenim için saygı maaşla ölçülmüyor.
Saygılı ve kibar olsun yeter.
Çünkü her maaşlı kadın saygıyı hak etmediği gibi ailesinin ona sunduklarıyla gösteriş yapan da saygıyı hak etmiyordur.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBence zaten kadının mesleği olmadan pek de çekici gelmiyorlar artık.
Saygınlığı oluyor gözümde.
Parası maaşı umrumda değil kendisi harcasın.35 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani genelde erkekler kendinden düşük seviye severdi şaşırdım
Cevap sahibi6 ayYoo aksine, benden yüksek pozisyonda da olsa ben her türlü sever sayarım. Bu konuda çok ciddiyim.
Cevap sahibi6 ayAsla düşük seviyede de birisiyle olmam mesela. Ya dengim ya benden üst olmalı.
Soran6 ayAma bi kadın kolay kolay kendinden aşağı seviye de bi erkekle beraber olmaz saygı duymazlar
Cevap sahibi6 aySeverse her türlü olur. Ben oldururum.
6 ayEkonomik özgürlüğün olunca katlanmak zorunda kalmiyorsun çoğu şeye ve kendi istedgn şeyi yapiyorsun kimseye tamah etmiyorsun
10 Yorumla
6 ayAlakası yok, kendine saygı duymayan hiç kimse ister ekonomik ister başka türlü özgür olsun saygı görmez.
10 Yorumla
6 ayDaha saygı gördüklerini sanmıyorum. Ekonomik özgürlüğünü alınca daha özgürleşiyorlar. Daha çok harcama yapıyorlar.
10 YorumlaYani saygının haricinde ben takdir ederim. Kendi ayakları üzerinde duran kadınları daha doğrusu kimseye mihnet etmeyen her insanı takdir ederim
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
6 ayBunun kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum. Nice okumuş meslek sahibi olmuş kadın duydum eşinden şiddet gören değer görmeyen
10 Yorumla
6 ayCinsiyetleştirmeden şöyle cevap vereyim, hayata katılan, yeri gelince emek üreten herkes çok daha saygı görebilir bu da normaldir.
10 Yorumla
6 aySaygı görmiyor korkuluyor zorlukta gider aldatılınca gider diy e
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 361 cevap paylaştı.
6 aygenelde öyle olur kadının parası var derler bana muhtaç değil sıkıılrsa kaçar diye düşünülr.
20 Yorumla
6 ayKesinlikle aile ve onu tanıyan insanlar nezdinde daha çok saygı görmeye başlıyor
10 YorumlaParalı olan degil sevgiyi gören ilgiyi gören özgürdür
00 YorumlaBir kadının saygı görmesini sağlayacak tek şey.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 621 cevap paylaştı.
u 6 ayHayır, saygı görmelerine sebep değil maalesef. Kadının kendine olan saygısı artıyor sadece.
10 Yorumla Erkekler tarafından tercih edilmeyen kadın oluyor direk
10 YorumlaKültür ve karakterine göre saygı duyarım ekonomik özgürlüğe sahip olup olmamasına değil...
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Evet. Başta yakın çevrenden özellikle. Denendi, onaylandı.
10 YorumlaEvet kariyeri ve ekonomik özgürlüğü varsa extra bi saygı oluyor.
10 YorumlaGerçek manada ayakları üzerinde duran kadın saygı görüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayEkonomik özgürlükten değil de çalışan insan saygı değerdir. Tembel insan erkek veya kadın hiç fark etmez saygıya değer değildir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayCiddi ilişki gözüyle bakmıyoruz o Lara mesela erkekler rekabet sevmez
213 Yorumla
Soran6 ayRekabet yok aslında sadece minnet etmeme var şahsen bugün bi erkeğin bana yaptığı şeyleri yarın yüzüme vurması hoşuma gitmez o yüzden kariyere sarılıyoruz
Cevap sahibi6 ayRekabet sevmez erkek çalışan kariyerli bir kadina adım atmaz ciddi olarak sen rekabet var yok olayindan bahsetmiyorum. Kadının kariyerini rekabet olarak görür yanaşmaz asla ciddi anlamda
Soran6 ayGenel konuşmamak lazım bence birde bu dediğin eski erkeklerde geçerli bence şimdiki erkekler hep çalışan kadın arıyor aksine evde oturana yiyici diyorlar istemiyorlar
Cevap sahibi6 ayOna bakarsan şu an hiçbiri evlilik dusunmuyor
Soran6 ayKadınlar da evlenmek istemeyen daha çok çünkü okuyup kariyer yapıyorlar muhtaçlık durumu ortadan kalktı ve eğitim seviyesi de yükseldi çoğu erkekten daha eğitimliler denk görmüyorlar birbirlerine erkekler de eğer evlenmek istemiyor sa ya ekonomisi el vermiyor ya da geçmişi temiz kız bulamıyorlar bu yani
Cevap sahibi6 ay25 üstü kadın hep risk barındırıyor temiz geçmişi olmasının imkanı yok diyoruz hep eliyorlar eğer ciddi dusuneceksek fakatbiz artık ciddi dusunmedigimiz için çokta önem vermiyoruz yaşa falan
Soran6 ayGenelleme doğru değil 37 yaşında bakire tanıdığımız vardı geçen sene evlendi ilk ilişkisi kocasıyla oldu ve atanmayı beklediği için evlenmedi o yaşa kadar
Cevap sahibi6 ayBinde 1 ihtimal maalesef böyle 25 üstü bir tane bkireye denk gelmedim bu sene
Soran6 ayDemek ki kendin neysen çevren de o kusura bakma herkes kendisi gibi kişilerle etrafını şekillendirir benim de şu an çevrem de bakire olmayan bi tane kız arkadaşım yok hepsi kariyerinde işinde gücünde erkek ortamları yok buradan anlayabilirsin çevren senin karakterine göre şekillenir
Cevap sahibi6 ayHiç inandırıcı konuşmuyorsun neyse
Soran6 ayÇevreni eskortlarla doldurursan normal kişiler de yabancı gelir ama o çevreni düzeltmekte kendini düzeltmekten geçer umarım bu kafa yapini değiştirirsin zaten bi tane bakireye denk gelmedim demenden hepsini test ettiğin anlaşılıyor
Cevap sahibi6 ayNe escortu ne anlatiyon bi saattir sen ya
Soran6 ayKadınları genelleyenlere az bile
6 ayEvet kendilerine güveniyorlar ve dominant oluyorlar ❤️
10 YorumlaHayır kişilerle mesafesini koruyan kadınlar saygı görür daha doğrusu dünyada karşındaki kişiye sınırlarını belli eden ülke insan hayvan her canlı saygı görür. Herşeyin sınırını karşındaki kişiye hissetirmek önemli. Hayat kadınları da para kazanıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKadının ekonomik özgürlüğünü alması çok iyi bir şeydir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHiç bir şey. Çoğunlukla daha az arzu edilir. Hepsi bu.
10 YorumlaKadınlara bir özgüven geliyor ve günümüz için demiyorum da eski ben en iyisini bilirim diye Bence erkeğe saygı duymuyor O yüzden ayrılıyorlar bu yanlış değil mi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayMaası olmayanı hicbir erkek, adam yerine koymaz.
10 YorumlaEvet, bağımsız kadın her an gidebilir. Parası olmayan ezilir. Mecburdur erkeğe
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayTabiki öyle sana muhtaç olan birine mi saygı duyarsın, güçlü birine mi? Para güçtür kadın için de erkek için de
20 Yorumla
6 ayKötü bir sey yaşarsa eğer kendi ayakları üzerinde durabilir baskasina el açmasına gerek kalmaz bu da ona hayir deme şansı verir
20 Yorumlasadece kadınlara has bir şey değil erkeklerede öyle
10 YorumlaEvet daha saygı görür ama kendilerini daha kolay kaybederler ve karakterleri çok değişir. Erkeklerin çoğunda böyle bi durum yok
10 Yorumla
6 ayMedeni durumuna da bağlı. Ekonomik özgürlükle saygı doğru orantılı değildir
10 Yorumlaekonomik özgürlüğü olan kadınlar evlenemez kolay kolay
10 Yorumla
6 ayHeeee çok saygı duyorlar parasını nasıl yeriz diye düşünen okadar akmak varki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayMaaşı iyi ve statüsü yüksek olup da kocasını aldatmayan kadın kaldı mı acaba? Para ve yüksek statü kadınları kudurtuyo yoldan çıkarıyo
10 Yorumla
5 ayDaha çok saygı görür tabi
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri