erkekler para harcamayi kahveyi odemek olarak goruyo ama ben daha buyuk harcamalardan bahsediyorum luxury urunler, tatiller, tasınmazlar, motorlu tasıtlar yatlar katlar gibi. daha mi zor çıkarırlar hayatlarindan? dogru mu?

erkekler para harcamayi kahveyi odemek olarak goruyo ama ben daha buyuk harcamalardan bahsediyorum luxury urunler, tatiller, tasınmazlar, motorlu tasıtlar yatlar katlar gibi. daha mi zor çıkarırlar hayatlarindan? dogru mu?

Erkekler bir kadına pahada ağır güzellikler yapabilecek güçteyse, bunu birden fazlasına yaparlar zaten. Bir çoğunun 2-3 ayrı cıvıra ev tutması da bilinen realite. Haliyle zorlanmaları namümkün, parayla elde edilenin hududu olmaz zira
daha once hic namümkün ve hudud kelimelerini ayni cumlede gormemistim en son ataturk falan kullanmis olabilir
En az Atatürk kadar
https://www.youtube.com/shorts/iZCPHVbXi0U
🤭
Öyle yapan varsa şaşırırım. Bu mantığa göre evlenen kimsenin boşanmaması lazım. Düğün masrafları, ev dizmek, çeyizler, altınlar, yüzükler vb çok harcama yapılıyor.
Birini hayatından çıkarmanın zorluğu ona ne kadar alıştığın, ne kadar bağlı olduğundur
O kadar zengin olan adam için o saydığın şeylerin bir anlamı olmaz ki ayrılırken gözüne gelsin. Zaten çok zengin olduğu için kadına saçıp savuruyor öyle şeyleri
Yalannn , dünyaları aldığım gaciyi bile 5 dakikada falan silmişlişim var
3-5 bardak viskiye bakar 😁
Tam o gün abime attığım foto
tovbe et
Senede 1 içiyorum zaten o da azıcık yani 😒
Bu tamamen kişiden kişiye değişir ve ilişkilere bakış açısıyla alakalı bir durum 🌿. Evet, büyük yatırımlar (maddi ya da manevi) insanları bazen bağlayıcı hale getirebilir. Ancak yatırım yapılan şey illa ki maddiyatla ölçülemez. İnsan ilişkilerinde asıl değer, duygusal bağlardır, ama büyük harcamalar ve emek de bağlayıcı olabilir.
Sonuçta, biri gönülden çıkarılmadıysa, parayla alınan ya da verilen şeylerin fark etmeksizin bir iz bırakması normal. 🌀 Ama bu durum cinsiyet özelinde genellenemez; ilişkilerde olaylar kişisel tutum ve karakterle ilgilidir. ⚡
Cevap
13Cevap
Ben ne büyük yatırımları toprağa gömdüm, bir erkek sevgilisine ne kadar sermaye dökebilir ki. Ayrıca yatırımın altın kuralı, zararda çıkmayı bilmektir.
Karakter ne ise hayatta odur. Burada bir şeyler alıyor veya değer veriyor diye kişiyi suçlamak olmaz. Bu karşı tarafın suçudur. Tek çözüm...🤔
Yanlışına bağlı. Bence öylelerini çıkarmak daha kolay. Zengin adam için, parayı yönetmeyi bile adam için vazgeçmek çok daha kolay.
Erkek büyük harcama yaptığı kadını çok seviyordur ve bu yüzden harcama yapmıştır zaten kaybetmek istemez bu kişiyi
Yatırım denince aklıma zaman geliyo zamanın boşa gitmesi en büyük kayıp bence
X bir kişiye yatlar, katlar alacak kadar extra extra param varsa, bence zorlanmam.
Maddiyat değil tek emek verdiği cabaladigi ilişkideki kadını bırakmak istemezler.
İhanete uğradığım gün hiçte zor olmadı
Benim 5 kuruşum yok sevgilimde olmadı
Yok ya bence bitti mi bitiyor
Yok canım pek alakası yoktur bence
Var öyleleri.
maddiyat hiçbir zaman konu olmamıştır
Çok doğru
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?