6 ayBence önemli değil çünkü evlilikte asıl mesele uyum, saygı ve anlayış farkı ne kadar büyük olursa olsun sevgi ve paylaşım varsa maaş farkı sorun olmaz ama maddi konularda açık konuşmak, sorumlulukları paylaşmak şart uyum sağlamıyorsa para farkı büyütür ama doğru iletişimle hallolur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayBenim mantiğima göre evi erkek gecindirir. Kadın keyfe keder çalışmak isterse çalışır. Bu nedenle 70 bin alan kadınin en az 75 bin alan kocası olmali. Ne kadar fazla o kadar iyi.
Erkeğin parasi ev geçimine gider. Kadının parasi birikime ve kadinin lüks isteklerine gider. Erkeğin parası bitince kadınin parası devreye girer. Erkek kadından para beklemez. Kadın isterse harcar. Kadın da kendi parasindan harcamak durumunda kalinca "Benim param" lafı etmez. Erkeği 3 kuruşla ezmeye kalkmaz. Erkeği ne kadar yüceltirseniz size o kadar bağlanip el üstünde tutar. Erkeği ne kadar ezerseniz o kadar kötü geridönüş alırsınız. Erkegin erkek olmasına izin vermelisin. Bırak senin için çalışsın, bırak taşısın, bırak harcasın, bırak hizmet etsin, sen de onu taktir et. Erkek olmasina müsade ettiğin için mutlu olur ve sana bağlanir.
125 Yorumla
Soran6 ayKanka o zaman bebeği 4,5 ay sen taşı karnında 4,5 ay da o taşısın. Emzirmeyide iki ye bölün. Sabah biriniz akşam biriniz yapsın. Eşitsiniz ya.
Soran6 ay@Alaraxsad
Soran6 ayKadın bebeğin erkek de kadının hizmetini yapmalı.
Cevap sahibi6 ay@Alaraxsad Ben nişanliyim canım ve 80 bin maaşim var. Nişanlima istifa etmek istediğimi ve serbest çalışmak istediğimi söyledim. Bana ofis açıp masraflarımı karşılar misin dedim. Tabi ki dedi ve "Bana güvenip istifa etmenden gurur duyarım" dedi. Erkek böyle olmalı. Senden para bekleyen bir erkek iyi bir eş olamaz.
Ayrıca kadın doğası gereği farklı iş bölümü olan bir canlı. Hamile kalip çocuklarını doğurduğunda , onu çalışmaya zorlamak zulümdür ve çocuklara da aileye de zararlı bir durum olur.
Kadın çocuk bakmak, evin düzen ve temizliği, yemek yapmak gibi devredilemez birçok görevi vardir. Ya çok hafif kısa mesaili bir işi olmali ya da hiç çalışmamali. Bazen temizlikçi bakici bile yeterli desteği sağlayamaz. Senin maaşin temizlikçi ve bakiciya yeter mi?
Erkekleri aliştirdiğiniz şey kadınları köleleştirmektir. Modern kadın köleleştirildiğinin farkında değil- 6 ay
Deli kız sen zaten erkeyi kafanda bitirmişsin. Erkeğin parası eve-aileye gidermiş, kadının parası onun lüksüne 😁 güzel ama erkeğin neden lüksü elinden alınmış? Erkeği erkek eden şey size hizmet etmesi, harcaması, taşıması ve beklentiside taktir olmaz. Erkek sizden öncede erkekti siz onu erkek etmediniz öyle bir kudretiniz yok.
- 6 ay
@Alaraxsad köleleştirme zaten
- 6 ay
"Evi erkek geçindirir" derken bile erkeği sanki ilahmış gibi gösteriyorsun. Böyle yapınca, sadece ona "kölelik" yapabilirsin ablacım. Aynı milyonlarca diğer kadın gibi.
Cevap sahibi6 ay@Pocophone Çünkü evi geçindirmek erkeğin asli görevi. Fıtratı inkar etmek sadece düzeni bozar mutsuzluk getirir.
Erkek olmak zor geliyorsa etek giyebilirsiniz- 6 ay
Yok abla erkek olmak zor deyil ancak “Erkegin erkek olmasına izin vermelisin. Bırak senin için çalışsın, bırak taşısın, bırak harcasın, bırak hizmet etsin, sen de onu taktir et.” bu olmakta erkek olmak deyil. Öncede dediyim gibi erkek senden öncede erkekti, erkek senin için çalışmaz ailesi için çalışır sende ona hizmet edersin, erkek taşımaz kadın onun arkasından gelir, evet harcamayı erkek yapar çünki kadının parası yoktur para harcamayı parayı yönetmeyi bilmez, erkek evdeki kadınına hizmet etmez kadın erkeğe hizmet eder karşılığında taktir taktir alır. Fıtrata karşı gelme fıtratını doğru öğren zor geliyorsa evde kalman daha uygun olur.
Soran6 ayPardonda 80 bin maaşı olan kadına hamileyken erkek 80 bin TL veremeyecekse yani kadın sırf onun çocuğunu taşıyor diye maddi anlamda zora düşecekse o erkek kadının dengi değildir. Çok istiyorsa erkek doğum yapsın. Kadının 2 katını kazanmalı hatta ama 1,5 da olur diyoruz. Hala gelmiş kölelik diyorsun. Asıl sen kuluçka makinası arıyor gibisin.
Soran6 ay@pocophone
Soran6 ayÇocuk olmasa bile her an hamile kalma riskini ve çocuk yapma ihtimalinin sorumlulukları kadında. Üstelik evrimsel olarak da bedenleri bu yüzden daha zayıf. Kadın düşmanı olanlar cevap yazmasın.
Soran6 ay@pocophone..
Soran6 aySeninkiler 1000 tane beğeni almış gibi konuşma.
Cevap sahibi6 ay@Pocophone fakirsin, cahilsin, bu düzende üreyemeyecek soyunu devam ettiremeyecek kadar geri plandasin. Bunu bildiğin için öfkelisin kadınlara ve bu düzene.
Peki senin öfken biseyi değiştiriyor mu? Hayir. Senin ulaşamadiğin kızlara Alfa erkekler ulaşacak ve kizlarin istediği imkanlari onlara sunacak biliyorsun- 6 ay
Daaaa! Anlaşılan kızdırmışım seni, alfa ne ya Hop! Ben biomedical mühendisliyini okuduğumu hemde bunu ingilterede russel group üyesi üniversitede okuduğumu söylememişdim tabi o yüzden fakir olduğumu ve hep fakir kalacağımı düşündün. Benim için endişelenme ben çok iyi şartlarda hayat kurarım kendime ve üreyip üremeyeceyime karar veririm
Cevap sahibi6 ay@Pocophone Hangi üniversitede okudun l. an popcorn 🤣
6 ayErkek kadından fazla kazanmalı yoksa dengesizlikler oluşuyor. Kadın hem ev işi yapıp hem çocuk doğurup bir de üstüne ev geçindiriyorsa alma verme dengesi ciddi anlamda bozuk demektir. Bir kadın kolay kolay kendisinden az kazanan bir erkeğe saygı duymaz, evde onun liderliğini kabul etmez. Yetebileceğiniz kadınlara yönelin.
00 Yorumla
6 ayTamamen özgüven durumuna bağlı. Ortada iki kişiyi içeren olay var. Bunlardan birisi aşağılık kompleksine sahip olsa ve partnerinin kendinden daha fazla kazanması durumunda kendisine bunu yediremiyorsa, bunun oranıyla doğru orantılı olarak kötü duygular besleyecek. Oranın ne olduğunun bir önemi yok, istersen büyük olanı küçüğe böl ve katsayı olarak alıp yaşayacaklarının büyüklüğü olarak algıla. Herhangi bir çıkış yolu yok. Bazen en iyi çıkış yolu, o yola hiç girmemektir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte maaş farkı, çiftlerin iletişim ve beklenti yönetimine bağlı olarak önem gösterebilir. Para, ilişkilerde bazen sorun yaratabilse de doğru bir planlama ve anlayışla kolayca yönetilebilecek bir konu. Önemli olan sevgi, saygı ve ortak hedeflerin paylaşılmasıdır. ❤️
Cinsiyet üzerinden maaş farkı değerlendirmek yerine, her iki bireyin de finansal katkısı ve ilişkideki önceliklerini konuşmaları daha sağlıklı olur. Aile gibi bir birimde "biz" bilinciyle hareket etmek en doğrusu. Maaş farkı olsa da, güçlü bir iletişim her şeyi dengeler. 🌟
Unutma, paradan önce anlayış ve iletişim evlilikte çok daha kıymetli. 🍁10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Bence önemli sonucta bakamıcagın kadını istemiceksin eğer erkek olarak daha az kazanıyosan demekki bakabilcek gücün yok bence erkeğin daha fazla olmalı kadın kendi özgür iradesiyle isterse çalışmalı istemezse çalışmaz ama çalışsada çalışmasada babası nasıl gözü gibi bakıp buyutyuyse bizde istemesini biliyosak gözümüz gibi bakabilmeliyiz bu şahsi fikrim kimine doğru kimine yanlıs gelebilir benim düşüncem bu umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🌺🤗
10 YorumlaHiçbir önemi olmamalı. Yorumlarda "kadının parası kadınındır, erkeğin parası yine kadınındır" gibi yorum yapan arkadaşlar var, eğer kadın parayı sadece kendi için kazanıyor ve ev için zerre harcamıyorsa o zaman erkek ev işlerinde yardım etmezse oturup ağlamicak "ben çalışıyorum bi de tek başıma mı ev işlerini yapacam" demicek. Eve EŞİT şekilde katkı sağlamaları gerekiyor ve eşitlik paranın miktarı değil, parasını kocasını/karısını zora düşürmicek şekilde kullanmasıdır.
10 YorumlaZerre önemli değil benim için, yıllık geliri 10 milyon olanla da anlaşabilirsin, 1 milyon olanlarda. En önemlisi anlamak ve anlaşılmak, her şey dengi dengine olursa yeryüzünde fakirlerin hepsi fakirle, zenginlerin hepsi zenginlerle evlenirdi. Tabiat kabul etmiyor bu tür şeyi.
00 Yorumla
6 ayBayanlarin bir kısmı erkegin kendilerinden daha fazla maasinin olmasını kendilerinden daha iyi bir statüde olmasini ister.
Bana göre bu saçmaliktan baska birsey değil. Paraya mevkiye tapmis kadınların belirgin özelliğinden baska birsey degil
02 Yorumla
Soran6 ay9 ay bebek taşıyan anne potansiyeli olan kadınlara ve binlerce yıldır erkekler tarafından ezilen kadınlara "paracı" diyip duran erkekler türedi bir de
- 6 ay
Bu yorumu yaptığınıza gore sizde bahsettiğim özellikteki kadinlardansiniz
Maaş farkı bence evlilikte belirleyici bir şey değil.
Önemli olan, iki insanın birbirine destek olması ve maddi konularda yarışa girmemesi.
Eşlerden biri fazla kazanıyorsa, bu bir üstünlük değil; paylaşım sorumluluğu demek.
Gerçek evlilikte “senin paran, benim param” değil, “bizim düzenimiz” vardır.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 516 cevap paylaştı.
6 ayEvim var, arabam yok çünkü motor kullanıyorum çok şükür birikmişim de var. Maaşım bana bol bol yetiyor. Evi ve motoru olan birikmişi olan benim maaşımın yarısı kadar maaş alsa olabilir.
Ama ben çalışmayan hatun istiyorum evde oturup sadece beni sevsin bana hizmet etsin ben çalışır ikimizede krallar gibi bakarım 😎
00 Yorumla
6 ayKadının erkeğe göre fazla olduğu zamanlarda erkek kendini yetersiz hissedebilir ya. Ayrıca erkeğin fazla iken erkek demez senden fazla ama kadının maaşı fazla iken benim maaşım senden fazla diyebilir kadın. O yüzden biraz kötü. b
00 YorumlaAldırış etmem açıkçası. Benden zenginde olsa benden az alıyor olsa takılmam. Çünkü ortak paramız olur ve senin paran benim param durumları hiç güzel bir şey değil. O yüzden maaş farkı varsa bile ortak para sonuçta bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayErkek her daim daha fazla kazanmalı. Kadın 40 bin kazanıyorsa erkek 50-60 bin kazanmalı. Yoksa erkekte aşağılık kompleksi oluşuyor ve kavga eksik olmuyor.
15 Yorumla- 6 ay
Yani iyi kazanıyorum bence ama karşımdaki kişinin benden çok ya da az kazanması hiç umrumda olmuyor erkek olduğum için de olabilir ama çok kazanıyor diye üstün az kazanıyor diye alt görmek saçma olmaz mı
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 evet saçma zaten ama birçok erkek böyle düşünüyor. Şöyle örnek vereyim, okuyup meslek sahibi olacağım siye lise mezunu bile olmayan dışardan okuyan gençlik zamanlarındaki sevgilim okul bitip işe başlayınca annesinin doldurmasıyla benden ayrılmıştı. Ben ondan yüksel maaş alırım sülalesi konuşur onunda gururuna dokunurmuş.
- 6 ay
Aslında bu durum karşındakinin beklentileriyle alakalı sanırım. Aramızda kalsın başkasının dolduruşu ile senden ayrılması senin için hayır olmuş hayır gelmez o tip insanlardan
Cevap sahibi6 ay@Gökberk0101 öyle zaten şükür namazı kıldım kurtulduğum için
- 6 ay
Ahahaha Allah kabul etsin :)
Gizli Üye(18-24)6 ayyorum yazanlar analarının evinde oturuyor ondan oran veremiyorlar :D soruna gelirsek ben büyük ihtimal aynı işi yaptığım kişiyle olurum cam tavan etkisi en azından bir 3 4 bin lira fark eder, düzene sokayım
21 Yorumla
Cevap sahibi6 aybunların beğendiği düzende aslında yani Kur'an'da yazanda kadın evde prenses gibi oturacak ihtiyaçlarını erkek bir şekilde karşılayacak elini soğuk sudan sıcak suya getirtmeyecek diye tabi ama kapitalizmle çarpışınca ortalık böyle prenses olacağım diye sindirellanın prenses öncesi dönemine sıkışıp kalıyorlar ama kadınlardan ne yüzücüler ne kaynakçılar vs vs çıkar. Bu örnekleri verdim çünkü bu ispatlanmış uzun soluklu yüzmede dünya birincilikleri kadınlarda sebebi doğuştan kadınlar suda daha iyi durur. Kaynak örneğine gelirsek de okul yıllarından beri güzel el yazmasının da genelde kadınlarda olduğundan anlayacaksın ki el işçiliğinde az hata oranlı çıkışları kadınlar rahatlıkla yapıyorlar
6 ayYani şöyle söyleyeyim erkeğin kesinlikle daha fazla olması lazım
ama bu oran yüzde 25 i geçmemesi gerek kadının da çok asagi kalmaması için.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. yani evlilikte tabi hersey olaiblir de hani ideali. erkeğin fazla maas aldıgı seneryodur. kız a tl alıyorsa erkek 2a tl hos denilebilir ama bu işin tam bi oranı yok.
00 Yorumla
6 ayValla ben aylık 120-130 alıyorum çok yüksekte değil düşükte değil karşı taraf 200 de alsa 22 de alsa benim için farketmez bir hayat birleştiriyorsak benim için önemsiz.
00 YorumlaBöyle konulara takılacağınıza, aranızdaki değere ve ilişkiye mutluluğa, nasıl hissettiğinize önem verin.
01 Yorumla
Soran6 ayErkeğin zekasında sorun yoksa sorun olmaz. Kimse de zekasında sorun olan biriyle evlenmesin bir zahmet.
6 aybana gore onemı yok ama erkek ıcın kadının maasının daha az olması daha yeterlı ve guclu hıssetmesıne sebep galıba
12 Yorumla- 6 ay
dogru dedinizz
- 6 ay
Kadının maaş almaması daha uygun bile olabilir.
6 ayErkeğin maaşı biraz daha fazla olması daha iyi bence ataerkil bir toplum için
14 Yorumla
Soran6 ayNe kadar işte
- 6 ay
Evini geçindirecek kadar işte hanımına evine yetecek kadar kadın narin bi varlık gerektiği yerde onu çalıştırmayacak kadar
Soran6 ayŞimdi 100 TL fark yeter mi yani. Kadın diyelim 70-80 bin alıyor. Erkek o zaman kaç almalı yani?
- 6 ay
Oda 100 felan işte ya da 85 90 o civarlarda
6 ayÖnemli. Erkeğin maaşı kadından fazla olmalı değilse bile uçurum fark olmamalı. Bu önemsiz gibi görünse de erkeğin komplekse girmemesi ya da kadının onu ezmemesi için gerekli
23 Yorumla- 6 ay
Kadının parası yenmez. Üç kuruş kazanıyor diye hayatı zehir eder insana.
Kadın çalışmayıp çocuğa bakmalı.00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı.
6 ayFark varsa yanmışlar, çok kötü bişey o. Tabii ki o çiftin karakterlerine göre değişir bu durum. 👍
00 Yorumla
6 ayİki insan birbirini sevdikten sonra önemi kalmamalı bence. Parayı kazanabiliriz ama gerçek sevgiyi ve aşkı asla
00 Yorumla
6 ayEvlilikte maaş farkına önem verip illa bu kadar olması diyenden uzak durmak lazım
010 Yorumla
Soran6 ayYeterli para kazanmayı beceremeyen erkekten uzak durmak lazım
- 6 ay
Zaten bu düşünce sizlerde olduğu için erkekler gidip yabancı kadınlarla evleniyor bide diyorsunuz niye evlenecek erkek yok 😂
Soran6 ayNiye yabancı kadınlar tembel beceriksiz olanı sorumluluk sahibi ve çalışkan erkeğe tercih mi ediyor?
- 6 ay
Yaw ne alaka ya anlamsız yorum yapıyorsun ama neyse umarım zengin birini bulursun bagane yaw))
Soran6 ayZengin değil dengim birisi 🤣
- 6 ay
tamam dengin ama ya adam evlilik esnasında günün birinde işsiz kaldı napacan boşayacanmı adamı
Soran6 ayNiye işsiz kalsın?
- 6 ay
olur insanlık hali iş veren çıkarır ya da bi hastalık falan olur ya da başta sebebten dolayı işten çıkar
Soran6 ayİş güvencesi yoksa neyine güvenip evleniyor?
- 6 ay
Galiba yazdığım şeyleri anlamak istemiyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun, git naparsan yap banane
Para & Ekonomi konusunda 455 cevap paylaştı. Evet olmalı..
Erkek herzaman daha yüksek olmalı.
Misal kız 1 kazanıyorsa erkek en az 1.5 kazanmalı.
00 Yorumla
6 ayhic önemlı degil siterse calısmayadabılır neticede evin maddiyatı benim sorumlulugumda lakın calsıyosa ne kadar aldıgının bi önemi yok
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 442 cevap paylaştı.
6 ayPara benim ilahim değil o yüzden para odaklı bir ilişki anlayışım yok ve mümkünse eşim çalışmasın isterim.
00 Yorumla
6 ayEvli değilim, ileri de evlensem bile eşim doktor vs değilse kesinlikle ve kesinlikle çalışamaz
04 Yorumla
Soran6 ayKendini yetersiz mi hissediyorsun
- 6 ay
Tam aksine
Soran6 ayKanka eşinin işe girmesi başka erkekleri görmesi bile seni korkutuyor.
- 6 ay
Evli değilim evli olsam eşim başkasını görmesi ile değil başkasının eşimi görmesi beni kıskandırır. Erkeklerin hayaline meze olamaz eşim olacak kişi. Evinde oturur
6 ayErkek fazla almalı. Cunku kadin her yerde çalışamaz ve çalışsa bile ileride çocuk olacak en az 2 3 sene çalışamayacak. Erkeğin fazla olmali o yüzden
10 Yorumla
2 ayÖnemli olduğunu düşünen karşısındakini sevmiyordur.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayÖnemli değil. Ama düzenli bir işi ve meslek sahibi olması gerek sorumluluk sahibi insanın.
00 Yorumla
6 ayErkeğin maaşı fazla olmalı yoksa evin kontrolü onun elinde olmaz
00 Yorumla
6 ayEğer ki iki kişinin arasında aşk varsa yaş farkının hiçbir önemi yok bence
02 Yorumla- 6 ay
Yaş değil maaş
- 6 ay
Onun da bir önemi yok
- Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.
6 ayÖnemli değil çünkü maaşı parası için evlenmiyorum onunla
02 Yorumla- 6 ay
Yanlış insanlarla karşılaşmışsın demekki
- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayÇok kişi önemsiyor ve kadın benden çok alaz diyen de var yani takan çok
00 Yorumla
6 ayEvlilikte kısmetin hayırlısıdır önemli olan. Maaş farkları, ikramiyeler değil :)
00 YorumlaErkek kesinlikle kadından az kazanmamalı eşit veya daha fazla kazanmalı
00 Yorumla
6 ayErkeğin maaşı yüksek ise huzur düşük ise problem olur.
00 YorumlaHemşire eczacı 2 kız sırf maaşımdan dolayı beni istemedi, başka şeyleri bahane edip ayrıldılar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayCinsiyete göre fstk etmez..
Mesela kadın doktordur 120 000 TL alır, adam da asgari ücret alıyorsa evde bulaşıkları adam yıkar 😀
04 Yorumla
Soran6 ayAynen. Doğumu da adam yapar.
Cevap sahibi6 ay😀
Asgari ücret almak adamın suçu mu?
Soran6 ayEvet. Vasfı yok demek ki
Cevap sahibi6 ayO zaman maalesef piyasadan haberiniz yok...
Asgari ücret teklif edilen mühendisler, tercümanlar daha niceleri var bu ülkede...
6 ayÖnemli olan karşılıklı aşk ve güven, birbirlerine destek olmak. Gerisi belirleyici olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayCok fark yoksa önemli değil kimin fazla olduğu. Ama 3 4 kat maaş farkı var ve az alan erkekse problem çıkar yav yarın öbür gün. Kadın bunu günü gelince yüze vurur
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayKarşıt cins her şeyi bekliyor ama olumsuz olunca da eşitlik bekliyor. 😀 Anlamak da zor. 😅
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBunu dert edecekler evlenmesinler. Evlilikte kese tek'dir
00 Yorumla
6 aykadının maaşı erkekten çok daha fazla olunca sorunlar baş gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBence evlilikte maaş farkı kendi başına belirleyici bir sorun değildir ya önemli olan farkın çiftin arasındaki dengeyi, saygıyı ve ortak yaşamı nasıl etkilediğidir...
00 YorumlaEvlilikte benim param senin paranı döver diye bir şey yok. Paralar ortaya konacak, ev ihtiyaçları hesaplanacak, kalan parada köşede duracak. Acil durumlar için bekleyecek.
01 Yorumla
Soran6 ayÇünkü göbek bağları bir kesildi.
Gizli Üye(30-35)6 ayKarı maaşını erkeğine vermeli evi erkek yönetmeli karı ise mutlak itaat etmeli başka bir şey yapmasına gerek yok
00 Yorumla
6 ayYani eşim şu an tek çalıştığı için direk %0 a karşı %100 var o yüzden bilemem ama maaşı iyi gene benden fazla alır. Diş doktoru kendisi özelde
07 Yorumla
Soran6 aySenin mesleğin ne
- 6 ay
Gıda mühendisiyim
Soran6 aySen niye çalışmıyorsun ki?
- 6 ay
Ülkemizde iş bulmak samanlıkta iğne aramak gibi olunca zor okuyor okusanda
Soran6 ayBir şey sorabilir miyim hemşireler ne kadar kazanıyor biliyor musun? Kocan sağlıkçı ya hani belki duymuşsundur.
- 6 ay
Valla bilmiyorum ama eşimin asistanları bile 40 alıyor, en az 40tır onların maaşları da
Soran6 ayTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)6 ayİnsanlara karşı sabrım yok tabi ki asla katlanamıyorum ~~ hahahaha
00 Yorumla
6 ayNormalde bir önemi olmaması lazım. Sonuçta evlilik aynı hayatı paylaşmak demek bi yerden sonra. Senin paran benim param diye bir şey olursa olsun evlilikten hayır gelmez
00 Yorumla
6 ayMaddiyat için birbirini önemsiyenler yüzünden türkiyede şu an 45 bin kişinin boşanma davası hala sörüyo
02 Yorumla
Soran6 ayAksine maddiyat önemsiz diyenler yüzünden bunlar oluyor. Aşk diyip düşük maaşlı biri ile evlenip erkeğin aşağılık kompleksi yüzünden şiddet görüyorlar ve erkek yüzünden kadının yaşam standardı maddi olarak da düşüyor. Çocuğunun da.
- 6 ay
Bu düşüncede mantıklı aslında problem şahıslarda çıkıyor bu değildirki erkek veya kadın iki taraf içinde geçerli sizin dediğinizde mantıklı ve olan şeyler
6 ayKadın x kazaniyorsa erkek 10 x kazanmalı çünkü kadının parası kadına erkeğin parası da kadına aittir
06 Yorumla
Soran6 ayKanka kadın 80 bin alıyorsa erkek nasıl 800 bin alsın? Bu da abartı oldu yani.
- 6 ay
Kadının standartlari yüksek olmalı kadın kendisinden ne kadar koşarsa emin ol erkek başka kadına gider her zaman talepkar olmalı sen erkeğe masraf yapmazsan masraf yaptıran odur erkek isterse trilyonlar kazanır erkekler güçlüdür hayat mottom budur
- 6 ay
@BekârTeacher Oh ne ala erkek birde kadının kölesi olsun istersen 😅
- 6 ay
@kentdarkbluee benim kölem olan erkeği ben kral yaparim
- 6 ay
Sen yap kanka Allah gönlüne göre versin ne dyim 😅😅
- 6 ay
@kentdarkbluee eyvallah haci
6 ayYa erkek kadından fazla almalı erkek ego yapıyor sonra
00 Yorumla
6 ayTürkiyede maaş değil de hangi sınıfta olduğun önemli
03 Yorumla- 6 ay
Mesela?
- 6 ay
Bir mavi yaka ile beyaz yaka evlenmez çoğunlukla. Şu an bir usta ortalama bir memurdan daha fazla kazansa da memur memuru tercih ediyor
- 6 ay
Orası doğru evet
6 ayAyni da ola bilir ama kadınınki erkekden çok olmamalı, o zaman denge bozuluyor
00 Yorumla
6 ayBöyle soruları gördüğüm de inşallah bu düşüncede biri hayatıma girmez diyorum
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayKadının maaşı erkekten düşük olmalı.
04 Yorumla
Soran6 ayİşte ne kadar?
- 6 ay
O değişir yani. Hani evin reisi olmayı hissedebilecek kadar erkeğin. Farkını ayarlamak zor.
Soran6 ayŞimdi 100 TL fark yeter mi yani.
- 6 ay
O kadar düşükte değil biraz fazlası yani. Erkek genelde kadına hükmetmek ister ve parasıyla hani ona güçlü hissetmek istiyor.
Erkek daha fazla kazansa iyi olur
00 Yorumla
6 ayErkek bir tık da olsa daha fazla kazanmalı
00 Yorumla
6 ayÖnemli değildir ya , ortak hesap yapılmalı
00 Yorumla
6 ayHayır, helalinden kazansın yeterli
00 YorumlaEvet erkeğin maaşı her zaman fazla olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?