• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Evlilikte maaş farkı önemli mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
18
Yapay Zekaya Sor
Cinsiyete göre ne nasıl olmalı? Fark nasıl olabilir?
Güncellemeler
6 ay
Arkadaşlar fark olmalı diyenler neden oran vermiyor? İyiler mi?
Evlilikte maaş farkı önemli mi?
Maaş Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Bence önemli değil çünkü evlilikte asıl mesele uyum, saygı ve anlayış farkı ne kadar büyük olursa olsun sevgi ve paylaşım varsa maaş farkı sorun olmaz ama maddi konularda açık konuşmak, sorumlulukları paylaşmak şart uyum sağlamıyorsa para farkı büyütür ama doğru iletişimle hallolur

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Benim mantiğima göre evi erkek gecindirir. Kadın keyfe keder çalışmak isterse çalışır. Bu nedenle 70 bin alan kadınin en az 75 bin alan kocası olmali. Ne kadar fazla o kadar iyi.

Erkeğin parasi ev geçimine gider. Kadının parasi birikime ve kadinin lüks isteklerine gider. Erkeğin parası bitince kadınin parası devreye girer. Erkek kadından para beklemez. Kadın isterse harcar. Kadın da kendi parasindan harcamak durumunda kalinca "Benim param" lafı etmez. Erkeği 3 kuruşla ezmeye kalkmaz. Erkeği ne kadar yüceltirseniz size o kadar bağlanip el üstünde tutar. Erkeği ne kadar ezerseniz o kadar kötü geridönüş alırsınız. Erkegin erkek olmasına izin vermelisin. Bırak senin için çalışsın, bırak taşısın, bırak harcasın, bırak hizmet etsin, sen de onu taktir et. Erkek olmasina müsade ettiğin için mutlu olur ve sana bağlanir.

1
    25 Yorumla
    • Alaraxsad
      Alaraxsad
      6 ay

Abla bence sen bu kafayla muhtemelen bakarsın ya da evlenip boşandın kimse senin hizmetcin olmak istemez günümüz şartlarında karşılıklı emek önemli ben çalışmasam bile partnerimin yükünü hafifletmeye çalışırdim. O da köle değil sonuçta.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kanka o zaman bebeği 4,5 ay sen taşı karnında 4,5 ay da o taşısın. Emzirmeyide iki ye bölün. Sabah biriniz akşam biriniz yapsın. Eşitsiniz ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

@Alaraxsad

Yorumla
    • Alaraxsad
      Alaraxsad
      6 ay

Ben öyle demedim hamilelik ztn çok zor bir süreç ama yukarıdaki kişi bence biraz abartmış size hizmet etsin falan bana kölelestirme gibi geldi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kadın bebeğin erkek de kadının hizmetini yapmalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Alaraxsad Ben nişanliyim canım ve 80 bin maaşim var. Nişanlima istifa etmek istediğimi ve serbest çalışmak istediğimi söyledim. Bana ofis açıp masraflarımı karşılar misin dedim. Tabi ki dedi ve "Bana güvenip istifa etmenden gurur duyarım" dedi. Erkek böyle olmalı. Senden para bekleyen bir erkek iyi bir eş olamaz.
      Ayrıca kadın doğası gereği farklı iş bölümü olan bir canlı. Hamile kalip çocuklarını doğurduğunda , onu çalışmaya zorlamak zulümdür ve çocuklara da aileye de zararlı bir durum olur.
      Kadın çocuk bakmak, evin düzen ve temizliği, yemek yapmak gibi devredilemez birçok görevi vardir. Ya çok hafif kısa mesaili bir işi olmali ya da hiç çalışmamali. Bazen temizlikçi bakici bile yeterli desteği sağlayamaz. Senin maaşin temizlikçi ve bakiciya yeter mi?
      Erkekleri aliştirdiğiniz şey kadınları köleleştirmektir. Modern kadın köleleştirildiğinin farkında değil

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Deli kız sen zaten erkeyi kafanda bitirmişsin. Erkeğin parası eve-aileye gidermiş, kadının parası onun lüksüne 😁 güzel ama erkeğin neden lüksü elinden alınmış? Erkeği erkek eden şey size hizmet etmesi, harcaması, taşıması ve beklentiside taktir olmaz. Erkek sizden öncede erkekti siz onu erkek etmediniz öyle bir kudretiniz yok.

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

@Alaraxsad köleleştirme zaten

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      6 ay

"Evi erkek geçindirir" derken bile erkeği sanki ilahmış gibi gösteriyorsun. Böyle yapınca, sadece ona "kölelik" yapabilirsin ablacım. Aynı milyonlarca diğer kadın gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Pocophone Çünkü evi geçindirmek erkeğin asli görevi. Fıtratı inkar etmek sadece düzeni bozar mutsuzluk getirir.
      Erkek olmak zor geliyorsa etek giyebilirsiniz

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Yok abla erkek olmak zor deyil ancak “Erkegin erkek olmasına izin vermelisin. Bırak senin için çalışsın, bırak taşısın, bırak harcasın, bırak hizmet etsin, sen de onu taktir et.” bu olmakta erkek olmak deyil. Öncede dediyim gibi erkek senden öncede erkekti, erkek senin için çalışmaz ailesi için çalışır sende ona hizmet edersin, erkek taşımaz kadın onun arkasından gelir, evet harcamayı erkek yapar çünki kadının parası yoktur para harcamayı parayı yönetmeyi bilmez, erkek evdeki kadınına hizmet etmez kadın erkeğe hizmet eder karşılığında taktir taktir alır. Fıtrata karşı gelme fıtratını doğru öğren zor geliyorsa evde kalman daha uygun olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Pardonda 80 bin maaşı olan kadına hamileyken erkek 80 bin TL veremeyecekse yani kadın sırf onun çocuğunu taşıyor diye maddi anlamda zora düşecekse o erkek kadının dengi değildir. Çok istiyorsa erkek doğum yapsın. Kadının 2 katını kazanmalı hatta ama 1,5 da olur diyoruz. Hala gelmiş kölelik diyorsun. Asıl sen kuluçka makinası arıyor gibisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

@pocophone

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Ortada çocukmu var? Daha çocukdan bahs etmiyorum sen erkek gibi çalışıyorsan, kendi paranı kazanıyorsan neden taşıyıcı annelik yapıyosun? Yoksa çalışıyorum dediyin bu mu?

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Evet?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Çocuk olmasa bile her an hamile kalma riskini ve çocuk yapma ihtimalinin sorumlulukları kadında. Üstelik evrimsel olarak da bedenleri bu yüzden daha zayıf. Kadın düşmanı olanlar cevap yazmasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

@pocophone..

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Kondom kullanın çocuk olmasın. Konumuz çocuk bile deyildi! Neden çocuk yoksa ortaya soktun? Yu far from point

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Bu arada kimse beyenmemiş yazdıklarını 😃 al işte yalnızsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Seninkiler 1000 tane beğeni almış gibi konuşma.

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Beyenmek isteyen biri olsa beyene bilirmi peki? Yoruma yapılan yorumlar beyeni alamıyor bilmiyonmu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Pocophone fakirsin, cahilsin, bu düzende üreyemeyecek soyunu devam ettiremeyecek kadar geri plandasin. Bunu bildiğin için öfkelisin kadınlara ve bu düzene.
      Peki senin öfken biseyi değiştiriyor mu? Hayir. Senin ulaşamadiğin kızlara Alfa erkekler ulaşacak ve kizlarin istediği imkanlari onlara sunacak biliyorsun

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Daaaa! Anlaşılan kızdırmışım seni, alfa ne ya Hop! Ben biomedical mühendisliyini okuduğumu hemde bunu ingilterede russel group üyesi üniversitede okuduğumu söylememişdim tabi o yüzden fakir olduğumu ve hep fakir kalacağımı düşündün. Benim için endişelenme ben çok iyi şartlarda hayat kurarım kendime ve üreyip üremeyeceyime karar veririm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Pocophone Hangi üniversitede okudun l. an popcorn 🤣

Yorumla
    • Pocophone
      Pocophone
      6 ay

Southampton yaz arat bulursun hemen hatta orada okumayı deneye bilirsin ama başarırmısın bilemem Russel group ünilerde okumak zordur çalışmaya benzemez

Yorumla
  • TaşDuvarlar
    TaşDuvarlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    6 ay

Erkek kadından fazla kazanmalı yoksa dengesizlikler oluşuyor. Kadın hem ev işi yapıp hem çocuk doğurup bir de üstüne ev geçindiriyorsa alma verme dengesi ciddi anlamda bozuk demektir. Bir kadın kolay kolay kendisinden az kazanan bir erkeğe saygı duymaz, evde onun liderliğini kabul etmez. Yetebileceğiniz kadınlara yönelin.

0
    0 Yorumla
  • northernlightsBack
    northernlightsBack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    6 ay

Tamamen özgüven durumuna bağlı. Ortada iki kişiyi içeren olay var. Bunlardan birisi aşağılık kompleksine sahip olsa ve partnerinin kendinden daha fazla kazanması durumunda kendisine bunu yediremiyorsa, bunun oranıyla doğru orantılı olarak kötü duygular besleyecek. Oranın ne olduğunun bir önemi yok, istersen büyük olanı küçüğe böl ve katsayı olarak alıp yaşayacaklarının büyüklüğü olarak algıla. Herhangi bir çıkış yolu yok. Bazen en iyi çıkış yolu, o yola hiç girmemektir.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Evlilikte maaş farkı, çiftlerin iletişim ve beklenti yönetimine bağlı olarak önem gösterebilir. Para, ilişkilerde bazen sorun yaratabilse de doğru bir planlama ve anlayışla kolayca yönetilebilecek bir konu. Önemli olan sevgi, saygı ve ortak hedeflerin paylaşılmasıdır. ❤️

Cinsiyet üzerinden maaş farkı değerlendirmek yerine, her iki bireyin de finansal katkısı ve ilişkideki önceliklerini konuşmaları daha sağlıklı olur. Aile gibi bir birimde "biz" bilinciyle hareket etmek en doğrusu. Maaş farkı olsa da, güçlü bir iletişim her şeyi dengeler. 🌟

Unutma, paradan önce anlayış ve iletişim evlilikte çok daha kıymetli. 🍁

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

62

Cevap

• johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    6 ay

Bence önemli sonucta bakamıcagın kadını istemiceksin eğer erkek olarak daha az kazanıyosan demekki bakabilcek gücün yok bence erkeğin daha fazla olmalı kadın kendi özgür iradesiyle isterse çalışmalı istemezse çalışmaz ama çalışsada çalışmasada babası nasıl gözü gibi bakıp buyutyuyse bizde istemesini biliyosak gözümüz gibi bakabilmeliyiz bu şahsi fikrim kimine doğru kimine yanlıs gelebilir benim düşüncem bu umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🌺🤗

1
    0 Yorumla
  • IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Hiçbir önemi olmamalı. Yorumlarda "kadının parası kadınındır, erkeğin parası yine kadınındır" gibi yorum yapan arkadaşlar var, eğer kadın parayı sadece kendi için kazanıyor ve ev için zerre harcamıyorsa o zaman erkek ev işlerinde yardım etmezse oturup ağlamicak "ben çalışıyorum bi de tek başıma mı ev işlerini yapacam" demicek. Eve EŞİT şekilde katkı sağlamaları gerekiyor ve eşitlik paranın miktarı değil, parasını kocasını/karısını zora düşürmicek şekilde kullanmasıdır.

1
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay

Zerre önemli değil benim için, yıllık geliri 10 milyon olanla da anlaşabilirsin, 1 milyon olanlarda. En önemlisi anlamak ve anlaşılmak, her şey dengi dengine olursa yeryüzünde fakirlerin hepsi fakirle, zenginlerin hepsi zenginlerle evlenirdi. Tabiat kabul etmiyor bu tür şeyi.

0
    0 Yorumla
  • kilimcininoglu
    kilimcininoglu Takip Et
    Guru Yaş: 37
    6 ay

Bayanlarin bir kısmı erkegin kendilerinden daha fazla maasinin olmasını kendilerinden daha iyi bir statüde olmasini ister.

Bana göre bu saçmaliktan baska birsey değil. Paraya mevkiye tapmis kadınların belirgin özelliğinden baska birsey degil

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

9 ay bebek taşıyan anne potansiyeli olan kadınlara ve binlerce yıldır erkekler tarafından ezilen kadınlara "paracı" diyip duran erkekler türedi bir de

Yorumla
    • kilimcininoglu
      kilimcininoglu
      6 ay

Bu yorumu yaptığınıza gore sizde bahsettiğim özellikteki kadinlardansiniz

Yorumla
  • ancmetha
    ancmetha Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Maaş farkı bence evlilikte belirleyici bir şey değil.

Önemli olan, iki insanın birbirine destek olması ve maddi konularda yarışa girmemesi.

Eşlerden biri fazla kazanıyorsa, bu bir üstünlük değil; paylaşım sorumluluğu demek.

Gerçek evlilikte “senin paran, benim param” değil, “bizim düzenimiz” vardır.

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 516 cevap paylaştı.

Evim var, arabam yok çünkü motor kullanıyorum çok şükür birikmişim de var. Maaşım bana bol bol yetiyor. Evi ve motoru olan birikmişi olan benim maaşımın yarısı kadar maaş alsa olabilir.

Ama ben çalışmayan hatun istiyorum evde oturup sadece beni sevsin bana hizmet etsin ben çalışır ikimizede krallar gibi bakarım 😎

0
    0 Yorumla
  • Shelby_dbakir
    Shelby_dbakir Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Kadının erkeğe göre fazla olduğu zamanlarda erkek kendini yetersiz hissedebilir ya. Ayrıca erkeğin fazla iken erkek demez senden fazla ama kadının maaşı fazla iken benim maaşım senden fazla diyebilir kadın. O yüzden biraz kötü. b

0
    0 Yorumla
  • mrozdal
    mrozdal Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 73%
    6 ay

Aldırış etmem açıkçası. Benden zenginde olsa benden az alıyor olsa takılmam. Çünkü ortak paramız olur ve senin paran benim param durumları hiç güzel bir şey değil. O yüzden maaş farkı varsa bile ortak para sonuçta bence.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Erkek her daim daha fazla kazanmalı. Kadın 40 bin kazanıyorsa erkek 50-60 bin kazanmalı. Yoksa erkekte aşağılık kompleksi oluşuyor ve kavga eksik olmuyor.

1
    5 Yorumla
    • Gökberk0101
      Gökberk0101
      6 ay

Yani iyi kazanıyorum bence ama karşımdaki kişinin benden çok ya da az kazanması hiç umrumda olmuyor erkek olduğum için de olabilir ama çok kazanıyor diye üstün az kazanıyor diye alt görmek saçma olmaz mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Gökberk0101 evet saçma zaten ama birçok erkek böyle düşünüyor. Şöyle örnek vereyim, okuyup meslek sahibi olacağım siye lise mezunu bile olmayan dışardan okuyan gençlik zamanlarındaki sevgilim okul bitip işe başlayınca annesinin doldurmasıyla benden ayrılmıştı. Ben ondan yüksel maaş alırım sülalesi konuşur onunda gururuna dokunurmuş.

Yorumla
    • Gökberk0101
      Gökberk0101
      6 ay

Aslında bu durum karşındakinin beklentileriyle alakalı sanırım. Aramızda kalsın başkasının dolduruşu ile senden ayrılması senin için hayır olmuş hayır gelmez o tip insanlardan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Gökberk0101 öyle zaten şükür namazı kıldım kurtulduğum için

Yorumla
    • Gökberk0101
      Gökberk0101
      6 ay

Ahahaha Allah kabul etsin :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

yorum yazanlar analarının evinde oturuyor ondan oran veremiyorlar :D soruna gelirsek ben büyük ihtimal aynı işi yaptığım kişiyle olurum cam tavan etkisi en azından bir 3 4 bin lira fark eder, düzene sokayım

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

bunların beğendiği düzende aslında yani Kur'an'da yazanda kadın evde prenses gibi oturacak ihtiyaçlarını erkek bir şekilde karşılayacak elini soğuk sudan sıcak suya getirtmeyecek diye tabi ama kapitalizmle çarpışınca ortalık böyle prenses olacağım diye sindirellanın prenses öncesi dönemine sıkışıp kalıyorlar ama kadınlardan ne yüzücüler ne kaynakçılar vs vs çıkar. Bu örnekleri verdim çünkü bu ispatlanmış uzun soluklu yüzmede dünya birincilikleri kadınlarda sebebi doğuştan kadınlar suda daha iyi durur. Kaynak örneğine gelirsek de okul yıllarından beri güzel el yazmasının da genelde kadınlarda olduğundan anlayacaksın ki el işçiliğinde az hata oranlı çıkışları kadınlar rahatlıkla yapıyorlar

Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    6 ay

Yani şöyle söyleyeyim erkeğin kesinlikle daha fazla olması lazım

ama bu oran yüzde 25 i geçmemesi gerek kadının da çok asagi kalmaması için.

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı.

yani evlilikte tabi hersey olaiblir de hani ideali. erkeğin fazla maas aldıgı seneryodur. kız a tl alıyorsa erkek 2a tl hos denilebilir ama bu işin tam bi oranı yok.

0
    0 Yorumla
  • EmekliDenizci
    EmekliDenizci Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Valla ben aylık 120-130 alıyorum çok yüksekte değil düşükte değil karşı taraf 200 de alsa 22 de alsa benim için farketmez bir hayat birleştiriyorsak benim için önemsiz.

0
    0 Yorumla
  • emre00488
    emre00488 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    6 ay

Böyle konulara takılacağınıza, aranızdaki değere ve ilişkiye mutluluğa, nasıl hissettiğinize önem verin.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Erkeğin zekasında sorun yoksa sorun olmaz. Kimse de zekasında sorun olan biriyle evlenmesin bir zahmet.

Yorumla
  • Disiaslanımben
    Disiaslanımben Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 90%
    6 ay

bana gore onemı yok ama erkek ıcın kadının maasının daha az olması daha yeterlı ve guclu hıssetmesıne sebep galıba

1
    2 Yorumla
    • cokıyıbırı07
      cokıyıbırı07
      6 ay

dogru dedinizz

Yorumla
    • xgökkuşağıx
      xgökkuşağıx
      6 ay

Kadının maaş almaması daha uygun bile olabilir.

Yorumla
  • aadaminbirii_
    aadaminbirii_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Erkeğin maaşı biraz daha fazla olması daha iyi bence ataerkil bir toplum için

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ne kadar işte

Yorumla
    • aadaminbirii_
      aadaminbirii_
      6 ay

Evini geçindirecek kadar işte hanımına evine yetecek kadar kadın narin bi varlık gerektiği yerde onu çalıştırmayacak kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Şimdi 100 TL fark yeter mi yani. Kadın diyelim 70-80 bin alıyor. Erkek o zaman kaç almalı yani?

Yorumla
    • aadaminbirii_
      aadaminbirii_
      6 ay

Oda 100 felan işte ya da 85 90 o civarlarda

Yorumla
  • leylahazin
    leylahazin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    6 ay

Önemli. Erkeğin maaşı kadından fazla olmalı değilse bile uçurum fark olmamalı. Bu önemsiz gibi görünse de erkeğin komplekse girmemesi ya da kadının onu ezmemesi için gerekli

2
    3 Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      6 ay

Ben dert etmem şahsen karım olacak kadının da beni ezmeye çalışacağını sanmıyorum

Yorumla
    • leylahazin
      leylahazin
      6 ay

@genco_44 ne güzel

Yorumla
    • genco_44
      genco_44
      6 ay

Sen ne yapardın

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    6 ay

Kadının parası yenmez. Üç kuruş kazanıyor diye hayatı zehir eder insana.
    Kadın çalışmayıp çocuğa bakmalı.

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı.

Fark varsa yanmışlar, çok kötü bişey o. Tabii ki o çiftin karakterlerine göre değişir bu durum. 👍

0
    0 Yorumla
  • kitabinicindekikiz
    kitabinicindekikiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

İki insan birbirini sevdikten sonra önemi kalmamalı bence. Parayı kazanabiliriz ama gerçek sevgiyi ve aşkı asla

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    6 ay

Evlilikte maaş farkına önem verip illa bu kadar olması diyenden uzak durmak lazım

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yeterli para kazanmayı beceremeyen erkekten uzak durmak lazım

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

Zaten bu düşünce sizlerde olduğu için erkekler gidip yabancı kadınlarla evleniyor bide diyorsunuz niye evlenecek erkek yok 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Niye yabancı kadınlar tembel beceriksiz olanı sorumluluk sahibi ve çalışkan erkeğe tercih mi ediyor?

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

Yaw ne alaka ya anlamsız yorum yapıyorsun ama neyse umarım zengin birini bulursun bagane yaw))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Zengin değil dengim birisi 🤣

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

tamam dengin ama ya adam evlilik esnasında günün birinde işsiz kaldı napacan boşayacanmı adamı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Niye işsiz kalsın?

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

olur insanlık hali iş veren çıkarır ya da bi hastalık falan olur ya da başta sebebten dolayı işten çıkar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İş güvencesi yoksa neyine güvenip evleniyor?

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

Galiba yazdığım şeyleri anlamak istemiyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun, git naparsan yap banane

Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 455 cevap paylaştı.

Evet olmalı..

Erkek herzaman daha yüksek olmalı.

Misal kız 1 kazanıyorsa erkek en az 1.5 kazanmalı.

0
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

hic önemlı degil siterse calısmayadabılır neticede evin maddiyatı benim sorumlulugumda lakın calsıyosa ne kadar aldıgının bi önemi yok

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 442 cevap paylaştı.

Para benim ilahim değil o yüzden para odaklı bir ilişki anlayışım yok ve mümkünse eşim çalışmasın isterim.

0
    0 Yorumla
  • Sorayımbende
    Sorayımbende Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    6 ay

Evli değilim, ileri de evlensem bile eşim doktor vs değilse kesinlikle ve kesinlikle çalışamaz

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kendini yetersiz mi hissediyorsun

Yorumla
    • Sorayımbende
      Sorayımbende
      6 ay

Tam aksine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kanka eşinin işe girmesi başka erkekleri görmesi bile seni korkutuyor.

Yorumla
    • Sorayımbende
      Sorayımbende
      6 ay

Evli değilim evli olsam eşim başkasını görmesi ile değil başkasının eşimi görmesi beni kıskandırır. Erkeklerin hayaline meze olamaz eşim olacak kişi. Evinde oturur

Yorumla
  • Bendebirgün
    Bendebirgün Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    6 ay

Erkek fazla almalı. Cunku kadin her yerde çalışamaz ve çalışsa bile ileride çocuk olacak en az 2 3 sene çalışamayacak. Erkeğin fazla olmali o yüzden

1
    0 Yorumla
  • SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    2 ay

Önemli olduğunu düşünen karşısındakini sevmiyordur.

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Önemli değil. Ama düzenli bir işi ve meslek sahibi olması gerek sorumluluk sahibi insanın.

0
    0 Yorumla
  • Meraklıbiri_işte
    Meraklıbiri_işte Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 101%
    6 ay

Erkeğin maaşı fazla olmalı yoksa evin kontrolü onun elinde olmaz

0
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    6 ay

Eğer ki iki kişinin arasında aşk varsa yaş farkının hiçbir önemi yok bence

0
    2 Yorumla
    • aysezorbaci
      aysezorbaci
      6 ay

Yaş değil maaş

Yorumla
    • Benimolsadecebenim
      Benimolsadecebenim
      6 ay

Onun da bir önemi yok

Yorumla
  • Günesinkadini
    Günesinkadini Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.

Önemli değil çünkü maaşı parası için evlenmiyorum onunla

0
    2 Yorumla
    • metepas1
      metepas1
      6 ay

Hayatımda çok duyduğum ama asla uygulamada görmedim bir söz

Yorumla
    • Günesinkadini
      Günesinkadini
      6 ay

Yanlış insanlarla karşılaşmışsın demekki

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.

Çok kişi önemsiyor ve kadın benden çok alaz diyen de var yani takan çok

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay

Evlilikte kısmetin hayırlısıdır önemli olan. Maaş farkları, ikramiyeler değil :)

0
    0 Yorumla
  • Rsklnkv
    Rsklnkv Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 98%
    6 ay

Erkek kesinlikle kadından az kazanmamalı eşit veya daha fazla kazanmalı

0
    0 Yorumla
  • oguzbatuhan
    oguzbatuhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Erkeğin maaşı yüksek ise huzur düşük ise problem olur.

0
    0 Yorumla
  • moon1811
    moon1811 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Hemşire eczacı 2 kız sırf maaşımdan dolayı beni istemedi, başka şeyleri bahane edip ayrıldılar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Cinsiyete göre fstk etmez..

Mesela kadın doktordur 120 000 TL alır, adam da asgari ücret alıyorsa evde bulaşıkları adam yıkar 😀

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Aynen. Doğumu da adam yapar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

😀
      Asgari ücret almak adamın suçu mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Evet. Vasfı yok demek ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

O zaman maalesef piyasadan haberiniz yok...
      Asgari ücret teklif edilen mühendisler, tercümanlar daha niceleri var bu ülkede...

Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

Önemli olan karşılıklı aşk ve güven, birbirlerine destek olmak. Gerisi belirleyici olamaz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Cok fark yoksa önemli değil kimin fazla olduğu. Ama 3 4 kat maaş farkı var ve az alan erkekse problem çıkar yav yarın öbür gün. Kadın bunu günü gelince yüze vurur

0
    0 Yorumla
  • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Karşıt cins her şeyi bekliyor ama olumsuz olunca da eşitlik bekliyor. 😀 Anlamak da zor. 😅

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bunu dert edecekler evlenmesinler. Evlilikte kese tek'dir

0
    0 Yorumla
  • kuyularadüştümkendim
    kuyularadüştümkendim Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

kadının maaşı erkekten çok daha fazla olunca sorunlar baş gösterir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Bence evlilikte maaş farkı kendi başına belirleyici bir sorun değildir ya önemli olan farkın çiftin arasındaki dengeyi, saygıyı ve ortak yaşamı nasıl etkilediğidir...

0
    0 Yorumla
  • Khazoulet
    Khazoulet Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    6 ay

Evlilikte benim param senin paranı döver diye bir şey yok. Paralar ortaya konacak, ev ihtiyaçları hesaplanacak, kalan parada köşede duracak. Acil durumlar için bekleyecek.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Çünkü göbek bağları bir kesildi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Karı maaşını erkeğine vermeli evi erkek yönetmeli karı ise mutlak itaat etmeli başka bir şey yapmasına gerek yok

0
    0 Yorumla
  • DelinintekiBen
    DelinintekiBen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    6 ay

Yani eşim şu an tek çalıştığı için direk %0 a karşı %100 var o yüzden bilemem ama maaşı iyi gene benden fazla alır. Diş doktoru kendisi özelde

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Senin mesleğin ne

Yorumla
    • DelinintekiBen
      DelinintekiBen
      6 ay

Gıda mühendisiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Sen niye çalışmıyorsun ki?

Yorumla
    • DelinintekiBen
      DelinintekiBen
      6 ay

Ülkemizde iş bulmak samanlıkta iğne aramak gibi olunca zor okuyor okusanda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bir şey sorabilir miyim hemşireler ne kadar kazanıyor biliyor musun? Kocan sağlıkçı ya hani belki duymuşsundur.

Yorumla
    • DelinintekiBen
      DelinintekiBen
      6 ay

Valla bilmiyorum ama eşimin asistanları bile 40 alıyor, en az 40tır onların maaşları da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Teşekkürler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

İnsanlara karşı sabrım yok tabi ki asla katlanamıyorum ~~ hahahaha

0
    0 Yorumla
  • MesutSakarya54
    MesutSakarya54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    6 ay

Normalde bir önemi olmaması lazım. Sonuçta evlilik aynı hayatı paylaşmak demek bi yerden sonra. Senin paran benim param diye bir şey olursa olsun evlilikten hayır gelmez

0
    0 Yorumla
  • huysuz3450
    huysuz3450 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    6 ay

Maddiyat için birbirini önemsiyenler yüzünden türkiyede şu an 45 bin kişinin boşanma davası hala sörüyo

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Aksine maddiyat önemsiz diyenler yüzünden bunlar oluyor. Aşk diyip düşük maaşlı biri ile evlenip erkeğin aşağılık kompleksi yüzünden şiddet görüyorlar ve erkek yüzünden kadının yaşam standardı maddi olarak da düşüyor. Çocuğunun da.

Yorumla
    • huysuz3450
      huysuz3450
      6 ay

Bu düşüncede mantıklı aslında problem şahıslarda çıkıyor bu değildirki erkek veya kadın iki taraf içinde geçerli sizin dediğinizde mantıklı ve olan şeyler

Yorumla
  • BekârTeacher
    BekârTeacher Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    6 ay

Kadın x kazaniyorsa erkek 10 x kazanmalı çünkü kadının parası kadına erkeğin parası da kadına aittir

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kanka kadın 80 bin alıyorsa erkek nasıl 800 bin alsın? Bu da abartı oldu yani.

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      6 ay

Kadının standartlari yüksek olmalı kadın kendisinden ne kadar koşarsa emin ol erkek başka kadına gider her zaman talepkar olmalı sen erkeğe masraf yapmazsan masraf yaptıran odur erkek isterse trilyonlar kazanır erkekler güçlüdür hayat mottom budur

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      6 ay

@BekârTeacher Oh ne ala erkek birde kadının kölesi olsun istersen 😅

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      6 ay

@kentdarkbluee benim kölem olan erkeği ben kral yaparim

Yorumla
    • kentdarkbluee
      kentdarkbluee
      6 ay

Sen yap kanka Allah gönlüne göre versin ne dyim 😅😅

Yorumla
    • BekârTeacher
      BekârTeacher
      6 ay

@kentdarkbluee eyvallah haci

Yorumla
  • SaviorAnqel
    SaviorAnqel Takip Et
    Master Yaş: 40
    6 ay

Ya erkek kadından fazla almalı erkek ego yapıyor sonra

0
    0 Yorumla
  • ömerhayyam34
    ömerhayyam34 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    6 ay

Türkiyede maaş değil de hangi sınıfta olduğun önemli

0
    3 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Mesela?

Yorumla
    • ömerhayyam34
      ömerhayyam34
      6 ay

Bir mavi yaka ile beyaz yaka evlenmez çoğunlukla. Şu an bir usta ortalama bir memurdan daha fazla kazansa da memur memuru tercih ediyor

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Orası doğru evet

Yorumla
  • aisjedsisjshueu
    aisjedsisjshueu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    6 ay

Ayni da ola bilir ama kadınınki erkekden çok olmamalı, o zaman denge bozuluyor

0
    0 Yorumla
  • suskun2733
    suskun2733 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    6 ay

Böyle soruları gördüğüm de inşallah bu düşüncede biri hayatıma girmez diyorum

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    6 ay
    Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Kadının maaşı erkekten düşük olmalı.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İşte ne kadar?

Yorumla
    • BloodyGamer
      BloodyGamer
      6 ay

O değişir yani. Hani evin reisi olmayı hissedebilecek kadar erkeğin. Farkını ayarlamak zor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Şimdi 100 TL fark yeter mi yani.

Yorumla
    • BloodyGamer
      BloodyGamer
      6 ay

O kadar düşükte değil biraz fazlası yani. Erkek genelde kadına hükmetmek ister ve parasıyla hani ona güçlü hissetmek istiyor.

Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Erkek daha fazla kazansa iyi olur

0
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    6 ay

Erkek bir tık da olsa daha fazla kazanmalı

0
    0 Yorumla
  • Lekarnetin
    Lekarnetin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Önemli değildir ya , ortak hesap yapılmalı

0
    0 Yorumla
  • YoğurtluCikolataa
    YoğurtluCikolataa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    6 ay

Hayır, helalinden kazansın yeterli

0
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    6 ay

Evet erkeğin maaşı her zaman fazla olmalı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Evlilikte maaş farkı önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilikte eşler arasındaki maaş farkı problem olur mu? 36 cevap verildi
Evlilikte meslek farkı ve maaş farkı önemli mi? 20 cevap verildi
Evlilik ya da ilişkide meslek maaş farkı sorun mu? 10 cevap verildi
Sizce kazanılan maaş farklılığı eşler arasında sorun teşkil eder mi? 4 cevap verildi
Eşler arasında Maaş Farkı Sorun Olabilir mi? 26 cevap verildi
Çiftler arasında maaş farkı sorun olur mu? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manüplasyon yapar mısınız?
  • Benim tosunum nasıl maaşallah?
  • Sevgiliniz “Bana pahalı hediye almak zorundasın” dese tepkiniz ne olur?
  • Kilit ekranınızda hangi fotograf var?
  • Bir ilişkide açık iletişim mi daha önemli, mahremiyet mi?
  • Kek harcıma ne koysam?
  • ​Güvenilir biri misiniz?
  • ​Eski aşk özlenir mi?
  • Gitmek isteyip de gidemediğiniz bir tatil rotası var mı?
  • Eğitim diplomalarının aslı nerede duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨