Arkadaşımın sevgilisi bana sen öğrencisin diye para veri arkadaşım da elimden çekip aldı haklı mı?

Öncellikle ben istemedim arkadaşımın sevgilisi gelmişti şehir dışından arkadaşım tutturdu sende gel dedi gittim buluştuk hepimiz ben arkadaşım sevgilisi yemek söylediler ben yemedim çay içtim sonra çayı ödemeye gidecektim durdu beni ben öderim dedi bir şey diyemedim arkadaşımdan özür diledim ona verdim parayı o aldı sonrasında giderken arkadaşımın sevgilisi arkadaşıma para verdi benim sınava haidrlandigimi bildigi için bana da verdi arkadaşım o an kızdı sevgilisi gidince küfür etti elimden aldı ve sevgilisi bana instadan yazdı "kusura bakma keske elanin gözünün önünde vermeseydim benim amacım ben çalışıyorum siz okuyorsunuz ve kizsiniz derslere odaklanmanizi istiyorum sen benim kardeşimsin kötü gözle asla bakmam ben elaya her hafta para atarım ama sanırım o snein elinde almış parayı konuşmadım aranizin bozulmasını istemedim özür dilerim" dedi bana

Güncellemeler
8 ay
Ben sorun değil diyip direkt engelledim arkadaşımla da konuşmayı kestim
Arkadaşımın sevgilisi bana sen öğrencisin diye para veri arkadaşım da elimden çekip aldı haklı mı?