Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumdayım. Öğrenci ve yabancı uyruklu olan biri benimle flört etmek istiyor. Gelecekte bir yer açacağını beni de alacağını söylüyor. Ben yaşça büyüğüm ben de o da çalısıyoruz. Ailesinden destek almıyor. Ancak o daha 1. Sınıfı okuyor. Ben de pek yanaşmıyorum açıkçası. Ona arkadaşça davranıyorum.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yıl13 bin lira büyük bir para değil, kimseyi küçümseme yarın bi gün o çocuk okulu bitirdiğinde maaşıyla seni geçebilir de, ev alabilirsin araba alabilirsin ama insanlığı iyi niyeti satın alamazsın sen de de o yok sanırım düşmez kalkmaz bir Allah
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı bi davranış çünkü bu gerçekten senin için sorun olurdu onunda sıkıntı olurdu yani kadın her zaman erkeğini güçlü biri olsun ister normaldir sıkıntı yapma doğru bi karar
02 Yorumla
Soran+1 yılDenk değildik maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla başkasını bilmem de ben de öğrenciyim bazı tanıştığım kızların öğrenciyim diyince bir geri durduğunu hissediyorum veya bölümü duyunca iş çıkmaz sanıyorlar ama en kral bölümü okuyan veya hali hazırda mesleği icra edenlerin %99u oturduğum evi ömrü billah alamayacak geçmişte yapmış olduklarımı yapamayacak. Gösteriş yapmıyorum anlatmıyorum diye farklı algılıyolar ben de ucuz kurtuldum diyip yoluma devam ediyorum. Beni ben olduğum için seven her koşulda yanımda olacağına inandığım kafama uyan birisi olursa onunla muhtemelen çok renkli bi hayatımız olacak ama bu o kişiye özel olacak öncesinde bazı testlerim var.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. davul dengi dengi diye boşuna demiyorlar ama nedense hep kadının davulu dengine çalıyor erkeğin davulu flüte saza gitara darbukaya piyanoya herşeye denk düşüyor buda ilginç bir durum..
42 Yorumla
Soran+1 yılEn azından düzgün bir işe sahip olurdu 26 çok da küçük bir yaş değil
- +1 yıl
Hayat herkese adil davranmıyor ne yazık ki? Ve şöyle bir şey onu yapmasın bunu yapmasın dediğin işleri kim yapacak? Herkes mühendis mimar olmak ister oturduğu yerden kire çamura bulaşmadan para kazanmak ister. Eee? O zaman kim sıva yapacak? Kim harç yapacak? Kim hamallık yapacak? Kim sokağı süpürecek? Kim arabayı tamir edecek? Kim evinin giderlerindeki sorunu halledecek? Bir işi yargilamayın artık saygı duymayı öğrenin. Benim gözümde sen bu düşüncelerle cahil bir insansın. İnsallah tez vakitte insanlara nasıl yaklaşılır nasıl saygı duyulur öğrenirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yoo olması gereken şey bu.. ve bende asgari ücret alan bir kadınla olmam bir meslegi olmalı bana göre
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de iki tarafta parasını kazansın
Kalbını kırmadan söylediyse problem olmaz niye olsun ki sonuçta herkes kendine göre biriyle konuşuyor maddiyata maddiyat , kalbe kalp , akıla akıl :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Ümit vermemeniz iyi ama her şey maddiyat değil. Hiç bir şeyin garantisi yok. Para yüzünden hayırlı bir kısmeti tepmeyin bence.
00 YorumlaUyuşmayacak olduktan sonra baştan bitirmişsin bence doğru
06 Yorumla
Soran+1 yılBence de yani
Soran+1 yılNiye vaktini çalıp ümit vereyim ki
Soran+1 yılYani artık hayattan ne istediğimi bilen biriyim kimseyi oyalamam kendimi de oyalamam
+1 yılHahaha bende günde 11 bin kazanıyorum 😉 bende senin gibileri kabul etmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim öyledir
- +1 yıl
İnanma çokta fifi yollu seni hahahahahha size her şey müstehak
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet haklısınız. Dürüst olmanız da takdir edilesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de teşekkür ederim
Madem o şansını yitirmiş, uygun bir zamanda konuşalım. Hayat müşterek.(tanımak, tanışmak soru cvp bölümünü okumakla mümkün değil
00 YorumlaBen olsam devam ederdim maddiyat sevgiye engel olmamalı evin de var
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi ben yükleneceğim yani
+1 yılYani biraz peşin hükümlü olmuşsun Zaman ne getirir ne gösterir bilinmez ama seni yargılamak da yersiz hayat senin hayatın
00 Yorumla
+1 yılSevseydiniz Bircok Seye Katlanırdınız O Yüzden Hersey Boş
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmek için çok erken ilk görüşte birini sevecek kadar ergen değilim herhalde
- +1 yıl
İste bende sevseydiniz dedim aşık olsaydınız Allah Nasip Etseydi
Soran+1 yılHa evet bu konudaki haklısınız ama dediğim gibi gerçekten artık duygusallığı bir kenara atacak olgunluktayım yani sevmek hiçbir şeye yetmez hele bu devirde
- +1 yıl
her şey Sevgiden Sadakatten Başlar Bunlar Olmsa Ne Mal Ne Mülk Hiç Bir Anlamı Kalmıyor En Güzel Bağ Sevgidir
Soran+1 yılKendinizi kandırmaya devam edin
- +1 yıl
En Azından Hiç Bir Kızı Kandırmadım Üzmedim Ne Mutlu Bana
+1 yılKötü değilsin.
Çok afedersin bmbk bir kafa yapın var.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kendi evim var maaşım kötü de değil sigortam var artı ikinci üniversitemi okuyorum açıktan
- +1 yıl
Peki bunların 2 insan arasındaki ilişki ile bağı nedir?
Ev, arava, yüksek maaş bunlarda sorun bende de de yok ama karşımdakine hiç işi ile para ile değerlendirmedim.
1 tabak yemek oturulur yenilir ne var bunda büyütecek?
Senin kafa şu 25 k maaş olsun tamam, yatın beraberken 50 k maaş alan teklif ederse ona zıplarım.
Yolun yol değil!!!
Soran+1 yıl25 k değil en azından düzgün bir işi olsun düzeni oturmuş olsun 26 yaşında bir kadınım evim var maaşım iyi ikinci üniversite okuyorum bir yandan bir öğrenciyi kendime denk görmüyorum
- +1 yıl
Allah erkek türünü, sen ve senin gibilerden sakınsın saklasın.
Maddiyat dediğin için evet kötüsün daha uygun bir şekilde reddedebilir din
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dürüst davranmak istedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 13bin TL maaş aldığın için çok şanslısın. Çünkü tek sahip olduğun şey maddiyat.
10 YorumlaSizin kararınız ama o kişi boşta gezenlere kıyas kat kat önde yinede üstelik öğrenci olduğu halde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha dün tanışmışsın ve bu gayet normal sadece anormal olan keşke ona farklı bir sebep sunsaydın en azından kendini yetersiz hissetmemiş olurdu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyoo kendinle eşit veya yüksek maaşlı birini istemen normal en azından açık olmuşsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmakla maddiyatı birleştirdim ya daha ne diyim sana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Bence doğru olanı yapmışsın açıklamanı da söylemişsin kötü biri değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Onun enerjisini başka yöne kaydirmamakla doğrusunu yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsı gücü bilmem de sanırım artık bu devirde kadınlar görsel manada kendilerinden yaşca küçük erkek beğeniyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yanşıttı 26 yaşındaydı
Cevap sahibi+1 yılPeki anladim
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen tanıştığına numaranı mi verdin !
Bu ne cesaret!
Beni ara yiğidim 🤭🙂06 Yorumla
Soran+1 yılKorkmam öyle şeylerden ki zaten askıntı olmayacaklarını biliyorum en fazla engelliyorum bitiyor
- +1 yıl
Hımm mantıklı
Bil ama emin olma bence :)
Soran+1 yılŞu ana kadar sorun yaşamadım bilmiyorum
- +1 yıl
yaşama tabi ki de.
biz numara istesek öcü olarak adlediliriz de bir kadının kendiliğinden bunu yapmasını olumlu anlamda garipsedim ve şansıma küstüm sadece :)
Soran+1 yılBir şey diyim mi erkekler korkulcak yaratıklar değiller içlerinde kötüleri de var bunu da biliyorum ama inan onları öcü sapık tacizci olarak gören biri değilim bir erkeğin bir kadını tanımak istemesinden etkilenmesinden akabinde numara istemesinden daha doğal ne olabilir ki
- +1 yıl
''senin ağzın bal yesin'' diye bir deyim vardır Anadolu'da :)
avazım çıktığı kadar onu haykırasım geldi şu an :)
+1 yılEvet. Öğrenciyim aynı zamanda çalışıyorum 13bin lira dediğin benim sadece yakıt masrafım mesela. Çocuk belkide hali vakti yerinde bir aileden geliyor. Bilemezsin kskfkskdk
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır gelmiyor burada öğrenci evinde kalıyor 6000 maaş alıyor part olarak çalışıyor
+1 yılselam maddı anlamda madıyat tabıkı önemli bir etken bu zamanda her şey para ne yapsan o yüzden maddıyat çok önemli paradız insan boş insan misali haksız mıyım?
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Emre mesaj yaz sana bışey soylıcem onemlı ama
Kendi kriterlerine ve statüde birini istemek seninde hakkın ama sırf bu yüzden eğer şans bile vermediyse biraz üzücü ama gerçekçi bakımdan bu ülkede para ve statü çok önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılYa aşkım statüyü bile geçtim oturmuş bir işi olsa isterse adam kaportacı olsun düzenli bir geliri yaşantısı olur meslek takıntım asla yok ama önemli olan bir insanın parasını artık kazanabilmesi
Soran+1 yılAynen öyle düzenli bir yaşantı istiyorum şu an yaşadığım gibi öğrenci biriyle olmak biraz maceracı ve çocukça geliyor doğrusu
+1 yılSen maddiyatçı bir kişiliksin. Ben mesela 10 yıllık personel im aylık belli bir düzeyde kazanıyorum. Hayatıma o kadar kişi girip çıktı ne kadar kazandığını bile bilmem. Bence gereksiz sen bilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBitirdim bile
+1 yılKendine haksızlık etme lütfen sen çok iyi bir insansın. Sen paraya aşık oluyorsan bu senin mi suçun aaa yapmaaaaa amaaa 🖕🏿🖕🏿🖕🏿
19 Yorumla- +1 yıl
Vayy engellendiğim üye naber 😂😂😂
Soran+1 yılÇok küçüksün ne yaşadın hayatta ne gördünüz ki
- +1 yıl
Ne alaka şimdi 😂
- +1 yıl
Evet oluyor beni engellemiş ama kim olduğunu anlamadım
- +1 yıl
Ben yorum yapınca alt kısımda yazıyordu engellendiğin üye falan diye 🙄
- +1 yıl
Benimde engelediğim üye varmış ssjsjks
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilsin bence. Onun olmayan parasını harcayıp bye diyebilirdin. Ama bunu yapmadın
00 YorumlaAyaklrın üzerinde durmuşsun ne güzel bence kötü degil iyi yapmışsın o da ayakları üzerinde dursun
00 Yorumla
+1 yılBundan sonra sevgili yaparken maaş bordrosu getirmek lazım sanirim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama en azından bir doğru düzgün işiniz maaşınız olsun kimse parklarda yaz kış oturmak zorunda değil sizle
- +1 yıl
😂😂😂😂finansal köle arıyorsun
Sen bir tane daha böyle soru sordun tanıdım seni . 13 bin çok para mı? Gören de 20 bin zannedecek
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi evim var yalnız
- +1 yıl
Eeee? Benim de kendi evim var ve 19 yaşındayım. Kendimi hiçbir zaman kimseden üstte görmedim. 20 bin kazanan adam gelir ama bakarsın parası haramdır. 8 bin kazanır ama parası helaldir.
Ya zaten 13 bin para mı bu devirde gerçekten bak havalara girmene etkin olacak bir para değil knk skwka
Soran+1 yılEminim vardır evin tatlım hadi büyü öyle gel
Senden daha az kazanıyorsa tabi ki istememen normal. Erkekler zengin olmak zorunda
011 Yorumla- +1 yıl
Sende servet avcısısın
- +1 yıl
- +1 yıl
Susak ağızlı benim param var ama sen yiyemezsin 😎
Soran+1 yıl6 bin alıyor onu da geçtim ben kendi evimi almış bir insanım
Soran+1 yıl@arwen___ canım senin ev alabilecek bütçen var mı İstanbul'da kendi başıma evini almış içini döşemiş biriyim bir kahveye 40 lira sen versem mi diye düşünürken ben evimin borcunu kapatıyordum işsiz güçsüz olduğunuzu bu kadar belli etmeyin ya
- +1 yıl
Ben tekstilde ayak curutuyorum ucube karı. Iscinin emeği nedir çok iyi bilirim . Daha 19 yaşında işimi elime aldım. Sizin gibi terbiyesizler anlamaz alın teri ile kazanılan parayı . hayatım boyunca bir kere bile Starbucks ta kendi paramla kahve içmedim. Kendi iğrenç hayatını bana empoze etme
- +1 yıl
Para bişey değil lakin bir denge olacak ya da erkek kadından bir tık iyi durumda olacak gerçekten kadınlar her konuda güçlü erkeği severler
+1 yılOlabilir gerçekten düzeni olacak insanın kadın da erkekte olsa bu böyledir
00 YorumlaSen kötü bir insan değilsin, neden çocukla henüz tanımadın, lütfen onların dediklerine inanmayın
00 Yorumla
+1 yılEğer seversen maddiyat o kadarda önemli değil bence en küçük anlardan bile mutluluk çıkarabilirdin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal şartlarda arada uçurum varsa yol yakınken dönmek mantıklı. Ama sizin daha bir kere gördüğünüz birine numara vermeniz bayağı saçma.
02 Yorumla
Soran+1 yılAman ne olacak off
Cevap sahibi+1 yılAlışıksın demek ki
+1 yılkendini düşünmek yanlış değil ama karşındakine bunu maddiyat yuzunden deme gurur kırıcı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmacın sonunda sevgili olmak mıydı evlenmek miydi
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir beraberlik sevgililik sonunda evlilik tabii ki lay lay lom zamanları geçtim kimsenin maddi sıkıntılarını göğüsleyemem maalesef
- +1 yıl
Sonuçta çocuk okuyor Okulu bitirince de normal bir İşe girecek Zaten bence yanlış davranıyorsun
Soran+1 yılİş bulabileceği ne belli peki ülkenin gidişat ortada mantıklı davranmak lazım ilikili ilişkilerde neden düzenini oturtmuş biri varken öğrenci ve geleceği belli olmayan biriyle bir yola çıkayım ki
- +1 yıl
Bu kadar duygusal düşünmen gözlerimi yaşarttı
Soran+1 yılBiz o evreleri maalesef ki geçtik
- +1 yıl
Çok üzüldüm senln adına
Umarım yeniden gelirsin evrelere
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır açık sözlü olmak iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya
+1 yılKeşke fuçkbudyy yapsaydın yaa tüh
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de onunla oturup parkta simit yiyip öğrencilik hayatını dinlemeyeceğim herhalde
- +1 yıl
Sen ağzının tadını bilememişsinn
Soran+1 yılSeks bir kadın olarak ulaşılacak bir şey hele Türkiye'de yalnızca birine cinsellik olarak yaklaşmayacak kadar aklım başımda
- +1 yıl
O zaman seninle bir ömür yaşanılır
Kaç yaş büyüktün çocuktan
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı yastayiz 26 26
Soran+1 yılBence de hani ben kendi parasını kazanıp onu gönlünce yiyen biriyim birinin yanında hesap kitap yapmak istemiyorum
+1 yılYo gayet iyi aciklamissin
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de neden yalnızca duygusal yaklaşayım ki ilişkilere
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne düşündün ki ilk o cocukla
00 Yorumla
+1 yılTam karekteri oturmuş biri değilsin sadece.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Başlangıç seviyesinde söylemişin bu iyi...
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır neden kötü biri olasın onu anlamadım
06 Yorumla
Soran+1 yılBence de uymayacaktık yol yakınken bitirdim
Cevap sahibi+1 yıl@arwen___ bi dk soruyu okuyamamıştım tam. Bu soruyu bir yerde daha gördüm, çulsuz falan yazıyordu. Şu insanları gelirine göre yadırgamayı bıraksanız mı artık
Cevap sahibi+1 yıl@arwen___ diyecek söz yok ya dediğin gibi çocuk kurtulmuş en azından
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kötü değil mantıklı birisin👍
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de hani artık 20 yaşında değilim bu saatten sonra duygu da bir yere kadar konforumu düşünür öyle bir ilişkiye başlarım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo gayet iyi birisin hatta dürüstsün
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de iyice bağlanıp yol versem daha mı iyiydi
- +1 yıl
Gerek yok insan çok
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılYoooo
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de ya
Takılabilirdin evlenelim mi dedi
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir şeyler aradığı belliydi
- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılFeministler nerde?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben feminist değilim ki
- +1 yıl
Sana demedim feminizm savunan hatunları çağırdım konu üzerinde tartışmak için 🤦🏻
Yok tam olması gereken gbi kızsın 🥰
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılYaş farkı kaçtı aranızda
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtız 26
- +1 yıl
Ben is güç sahibi çalışan biriyim benim olsana
+1 yılHaklısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. boş ver düşünme
00 YorumlaHayır çok da güzel yapmışsın.
00 Yorumla