Parayı, evin giderlerini vs sizce esiniz mi yönetmeli yoksa siz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ayKadin yonetmeli. Erkek maasi alip, giderleri karsiladiktan sonra kadina vermeli daha karismamali. Kadin onu ev, cocuklar, ihtiyaclar, yatirim vs seklinde ayirir halleder. Kadinda calisiyorsa yine ayni sekilde havuz kadinda toplanmali. Kadinlar bu konuda daha iyi. Direnen erkege de yol vereceksin. Yani iyiyse alsin yonetsin ki cogu iyi olmuyor ki alsin.
Ben artik oyle yapiyorum. Paranin hesabini da soruyordu. Ben ucuz ve kaliteli mal nerede bakiyorum, ona gore aliyorum ama erkeklerin cogu boyle degil. Mal orada mi orada, alacak miyim alacagim bitti erkek kafasi boyle calisiyor. Fiyatına cokta aldirmiyorlar alinacak bir seyse. Tamam alalim oluyor daha uygununa bakmadan.
Parayi bana vermediginden yani bana birakmadigindan beridir cok harciyor. Bunu da hala farkinda degil, gun gectikce fiyatlar artiyor a bagliyor.
Mesela pazara ben cikardim, ne eksikse yazip veriyorum kac liraysa aliyor. Ben pazarı ve manavi soyle bir dolasip fiyatlara goz atip usenmeden ona gore aliyordum. Mesela yesillik mi ucuz pazarda pazardan aliyorum gibi. Yapmiyorum nereden, kaca aliyorsa alsin en azindan sesi cikmiyor.
Cocugun kirtasiye alisverisine de hic karismadim. Internetten falan topluca uyguna bulup soyluyordum bazen. Ya da 3 harfli marketlerden kirtasiye zamani ucuz bulursam aliyordum.
Mesela anaokuluna basladigi zaman yapistiricilari, kirtasiye malzemelerini topluca uygun fiyata almistim internetten. Kadinlar hem sahada, hemde internette hangisi, nerede ucuz buna bakiyor, erkekler bakmiyor. Erkek icin alinmis olmasi yeterli ve gorev tamamlanmis olarak bakiyorlar olaya. Gecen sene ucuza kapattigim kirtasiye malzemeleri bu sene ondan daha az malzeme olmasina ragmen daha fazla tuttu.
Elbette krizin etkisi var ama bana biraksaydi ben cok acilmaya, para harcanmasina izin vermezdim. Bir yerde israfta oluyor yazik, para kolay kazanilmiyor sonucta.
Cocuk ilkokula baslayinca da verdim eline listeyi, al bunlari dedim. Hic arastirmadan, aldi cocugu girmis bir kirtasiyeye vermis elemanin eline listeyi ucuz pahali bakmadan almis. Eve gelince cocuk okutmakta zor bu devirde diyor.
Tamam zor da keske biraz arastirsaydin, baska kirtasiyelere gitseydin, orada elinde telefonla nette ucuz mu diye baksaydin. Ben baktim boyalar almis. Suluboya, kuru boya vs. Nette gecen 278 liraydi 5 li boya seti bilindik markalardan biri. Alisveris sitelerinde bilen bilir bilmem kac eylule kadar cogu seyde indirim vardi. Erkekler indirim falanda takip etmiyor.
Kendisi ayri ayri almis ve eleman hangi marka verdiyse onu almis. (Erkekler bir de budur galiba diyor, dusunmuyor karsilastirmiyor, muhakeme yetenekleri de yok ilginç sekilde) fisten bakip hesapladigim kadariyla 560 mi neydi daha fazla da olabilir, sinirim bozulmasin diye daha fazla bakmadim.
Nette 278 liraydi daha 2 hafta once gordum. Marka farkli ama ona da dikkat edeceksin iste. Ozellikle su marka alin denmediyse cok kalitesiz de degil, cok pahali da olmayan bir sey alirsin. Iste erkekler dusunmuyor bu tarz detaylari, indirim kovalamiyor.
Alsin harcasinlar, sonra yine biz kotu oluyoruz. Ben 278 liraya o seti alsam laf olurdu, kendisi 560 liraya tek tek alinca sesi cikmiyor tabi. Iste kadinlar boyle boyle artirip o parayi gram, ceyrek falan yapip kenara atiyor bir de zor gunler icin. Ev araba falan kadin olmasa hayal olur. Biz kadinlar, anneler 5 kr dahi hesabini yapiyoruz aile butcesi icin ama erkeklere yine yaranamiyorsun.
Benim param oluyor. Al senin paransa ayin sonunu getiremeden yasar gidersin, sadece gunu kurtaririrsin, aldim iste istediklerinizi der kenara cekilirsin. Kendilerini de yormuyorlar. Hangi erkek gidip kirtasiye kirtasiye gezecek, ne farki var, hepsini burdan hallederiz iste diyorlar. Yeter ki enerjilerini fazla harcamasinlar. Al hesabi, kitabi kendin yap ama n*h yettirirsin ayin basina kadar kadina birakmazsan eger.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayBir eve giriyorsan ortaksındır. Giderde ilk öncelik erkeğe verilir toplumsal olarak bunu öğrendik çünkü ama eşinin yetişemediği yerler illa ki olur olduğu zaman da devreye kadın girer ki erkek de bunun ön görüsünü zaten ilk etapta kadına belli eder gelen para ise ortak yönetilir erkek ilişkide genel olarak baskın karakter rolünü üstlendiği için genelde kendisine geleni giderlere verdikten sonra sana da ihtiyaç adı altında bir miktar harçlık verir kadının parasına ise asla dokunmak istemez ancak dediğim gibi giderlere yetişebildiği sürece bir evin sahibi olmak isterse belki bir araba sahibi olmak isterse belki kendini kısmanı ister ama birikimini öncelik olarak kendisi yapmaya çalışır zaten
00 Yorumla
8 ayO parayı kadın mı erkek mi yönetsin meselesi çok eskide kaldı. Valla parayı kim daha iyi hesaplıyorsa o yönetsin cinsiyetin bir önemi yok. Genelde kadınlar daha titiz oluyo. En önemlisi iki tarafın da paranın nereye gittiğini bilmesi lazım yani o işte gizli saklı olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKim iyi yönetebiliyorsa o. Bizim evde annem yönetebiliyor ve o yönetiyor. Ama ben ileride muhtemelen kendi evimde kendim yönetirim. Annem yönetiyor derkende dağılımı o yapar ama atıyorum bir yatırım bir tasarruf edilecek para varsa onu bana verir ben yaparım gibi gibi
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence parayı kim yönetecek sorusu cinsiyet değil, yetenek ve ilgiyle alakalı. 🙂 Yani kim bu konularda daha yetkin ve organizeyse onun yönetmesi mantıklı olur. Ama ideal olan, eşlerin birlikte karar alması. Bu, hem sorumluluğu paylaşır hem de finansal uyumu artırır. 💕 Ortak hedeflere ulaşmak ekip işi gibi düşün, birlikte daha iyisini yapabilirsiniz! 💪 Harika bir iletişimle her şeyin üstesinden gelinir. 😊
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
91Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 8 aykadın yönetmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEskiden ben maaşımı kadına vermem derdim.
Ama tutumu ile ev aldıran kadınlar var.
Mesela mekana gidip 5000 TL hesap ödettirmek yerine evde sofra hazırlayıp aynı ambians, hafif bir müzik ile yemek yediren kadın...
Böyle incelikleri düşünen biri olursa neden olmasın...
Şimdilerde ise otomatiğe bağlamış gibi evde sadece yemek yiyor çoğu kişi...
07 Yorumla
Soran8 ayBu gerçekten çok doğru. Bende evliyim ve eğer paranın tümünü esim yönetseydi gecinemezdik büyük ihtimalle. Ben eşime göre ev harcamaları konusunda vs daha tutumluyumdur eşimde o yüzden evin faturalarını vs öder geriye kalan ev eksiklerini ya da diğer ihtiyaclari ben yönetirim.
Cevap sahibi8 ayNe guzel işte...
Ama " Kıymalı Makarna" ya 50 TL ödemek yerine
Restoranda
" Spaghetti Bolognese" yi 500 TL ye yiyip Instagram ya koyan tipler var.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
Soran8 ayO tip kişiler çok gösteriş meraklısı ve sonradan görme tipler olur genelde. Çok şükür öyle değiliz
şu an mesela çocuk düşünüyoruz. O yüzden eşimin verdiği paranın bir kısmını birikim yapıyorum. Hatta eşime bende çalışayım en azından hamilelik durumum oluşana kadar dedim. Kabul etmedi calismani istemiyorum dedi. Bende daha birsey demedim
Cevap sahibi8 ayKadının çalışması konusunda ben farklı düşünüyorum.
Soran8 ayNasıl düşünüyorsun
Cevap sahibi8 ayBana göre eş, yol arkadaşıdır. Yani mesela işveren gecelerimi, haftasonlarımı da çalmaya başladığı zaman (Mesai ücreti ödemedikleri zaman bunun adı çalmak oluyor bana göre)
" Bırak gel, başka iş buluruz" diyebilendir.
Erkekler nidalar atıyor " Ben sana bakarım" vs diye ülke genelinde.
Ama çoğu işverenin iki dudağı arasında.
O yüzden benim gibi ücretli çalışan kesimde eve her duruma karşı çift maaş girmeli diye düşünüyorum.
Öte yandan " Birey olmanın gereği kendi masrafını karşılamak...
Soran8 ayşu an çok şükür eşimin işi iyi. Devlette kadrolu çalışan. Ben normalde özelde çalışıyordum ama hem çok daha fazla çalışıyordum hem de calistigimin karşılığını alamıyordum o yüzden çıktım. Esim de daha çalışmamı istemedi. Eğer atanirsam çalışırım tabi ki. şu an zaten çocukta düşünüyoruz o yüzden böylesi daha iyi bizim için
Gizli Üye(45 üstü)8 ayYurtdisinda yasiyan bir erkek olarak yaziyorum.
Kadinlara hak vermeye basliyorum. Yorum yapanlarin bir kismi gercekten Prenses erkek. Ve bir kismida prenses erkek olma yolunda hizli adimlarla ilerliyor.
Normal erkek gercekten azalmaya baslamis
10 Yorumla
8 ayEger erkek tek başina ustleniyosa erkek yonetmeli ama ikisi çalisiyosa ortak bir butce plani yapip parayi birlikte yonetmeliler cunku her iki tarafinda emegi var ve alinan kararlar beraberce daha adil olur
06 Yorumla
Soran8 aySadece erkek calissa bile yine alınan kararlar beraberce olur. Evlilikte senin paran benim param olmaz çünkü.
- 8 ay
Oyle bi sey yok bacım eger erkek evin giderlerini tek başına karşılıyosa karısının giderlerini cocugun giderlerini tek basina gecindiren bi erkekten soz ediyosan erkek emeğin alın teri onundur yani onun parasi ve neyi harcayip harcamayacağını o karar verir elbette ihtiyaclarindan bahsedebilir ama gereksiz harcamaları ya da erkegin gordugu o gereksiz harcamayı yapmak gibi bi mecburiyeti yok sorumluluk paylasilir ama paranin yonetimi de kazanan kisiye aittir madem senin paran benim param diye bi konu soz konusu olmaz o zmn sende çalışıp kocanin sıkıstığı ve parasının yetmedigi yerde esit butceyle harcama yapabilecekmisin
Soran8 ayBen de evliyim ve çalışan biriyim. Kocamın sıkıştığı yerde parasının yetmediği yerde yeri geldi eşit harcama da yaptım. Eşim bir dönem işsiz kaldı o kendini kötü hissetmesin diye yeri geldi kazandığımin hepsini ona verdim. Evlilik bana göre böyle bir şeydir
Çok şükür o da şu an çalışıyor ve birimizin çalıştığını birikim yapıyoruz sadece- 8 ay
O zmn lafim sana degil çalışmayı kendine mecbur sunmayıp erkege mecbur tutanlara benim lafım cunku oyle kadınlar hem erkege bırakıyo o sorumlulugu hemde aramızda senin param benim param diye bişey yok diyolar sanki kendileride kazaniyomuş da onun da parasi onunmuş gibi
Soran8 ayYani ben calismayi tercih etmesem ev hanımı olsam da esim çalışmak zorunda bu bir gerçek ama ben çalışmadığım zaman ihtiyaclarim dışında eşime şunu al bunu al diye mecbur kılmam asla ama gerçekten kadın olarak çalışmak ekonomik özgürlüğünün olması çok güzel bisey. Eğer ben calismasam gecinemezdik bunu biliyorum. şu an çok şükür ikimizde çalışıyoruz. Çocukta düşünüyoruz o yüzden birikim de yapıyoruz. Evlilik gerçekten bir olup ortak karar almaktır. Artık sen ben değil biz vardır. O yüzden demiştim ben bunu. Senin paran benim param olmaz diye. Çünkü biz ikimizde bu dusuncedeyiz. Zorlukları birlikte aşmak güzel 🙏🏼
- 8 ay
Her kadın ev hanimi olmayı tercih etmemeli çalışmak ve evin ekonomisini kazanmak ve eşine katkida bulunmak zorunda çünkü erkek de tek kalsa kadin da tek kalsa kimse çalışmadıgi zmn o evin gideri karşılanmaz ilerde eski eşiniz evlendikten sonra ortada kalsanız kim size para verecek kim geciminizi saglayacak bunun garantisi var mı? yok o yuzden herkesin çalışması ve herkesin ekonomik yukunu birlikte hafifletmeleri gerekir senin paran benim param olayida ortak çalışılinca ve birlikte gecim yaptiginiz ve birbirinize destek sağlayinca olmayacak bi şeydir yoksa kadın çalışmasa bile o erkek ztn kendi harcamalarini kendisi sağlıyosa ve size bakiyosa alnının teriyle aldığı ve kendi kazandığı parayla sonuçlanmistir ve ailenin erkek reiside otomatik olarak onun olmuş demektir yani parayı nasıl yonetecegini de o belirlemiştir benim abim ve yengem de birlikte calisiyolar ve mutlu bi yuvaları var yengem de mesela abimin durumları kotu de olsa destek çikiyo iste boyle kadınlar aslında evlilige huzur katacak insanlardır digerleri de boyle olsalar aslında evlilik daha huzurlu olur ama işte digerleri oyle kendilerini çalışmaya hak gormedikleri için erkege yıkıyolar butun yukunu ozelliklede mehir isterken 1 gram altin osu şusu falan istiyolar maddi guvencesi olsun diye kendisi çalışıp niye almiyo? insan sevgi saygi guven deger ister isteyecekse
Yani evli değilim ama para bende kalırsa bilki sanayide kalır arabalardan sanayiden normal yasama para kalmaz o yüzden olurda bigün bir kadın hata yapıp benimle evlenirse mutlaka parayı eşim yönetmeli kendimi tanıyorum
00 Yorumla
8 ayİkisini de gördüm ve işi bilen taraf yönetmeli diyorum
Kadının yönetip çok başarılı olduğunu da gördüm. Erkeğin yönetip çok başarılı olduğunu da gördüm. Özetle cinsiyet değil yeterlilik önemli.
00 Yorumla
8 ayBugüne kadar eşim yönetti ev ve araba aldık, istediklerimizi de aldık fakat borç içinde yüzdük, daha yeni borçları sıfırladık, şimdi hesaplar bende bakalım şimdi neler olacak 😄
10 Yorumla
8 ayFinans bilgisi olan kimse o yönetmeli, düzgün yatırım yapmalı, konforu kadar çocukları da düşünen yönetmeli. Para yönetimi ne vajinadan ne de penisten sorulur.
00 Yorumlagörev paylaşımı olmalı. Biri para işlerini halleder diğeri başka işleri, ayrıca bu meziyeti kim beceriyorsa o yapmalı. Ancak genelde kadınlar dıştaki işleri pek sevmiyor.
00 Yorumla
8 ayPara yönetimi bir yetenektir. Kimin yeteneği, bilgisi daha çok ise o yönetmeli. Eve giren aylık kazanç dan tasarruf etmek ve bu tasarrufları akıllıca yatırıma dönüştürmek önemli olan.
00 Yorumla
8 ayBir erkek sorumluluk alacak yaşta değilse 20lerindeyse cidden saçma harcamalar yapabiliyor ama gidip de ona bunu söylerseniz de kızıyor küsüyor bu yüzden ortak olmalı öncelikli harcamaları yaptıktan sonra kalan parayı ikisi de nereye harcamak istediklerini söyler mantıklı olan kazanır😂
00 YorumlaOrtak yönetiriz, fakat ikimizde kaba taslak hesaplara göre harcama yaparız, ikimizde de fazla savurganlık var bir yerden toplu para gelmese imkanı yok birikim olmaz bizde.
00 Yorumla
8 ayBen evliysem ortak bütce oluştururdum
Kimseye paramı ne emanet ederim ne de birinin kazancını bana ver derim.
Mantık cercevesinde herkes kazancını ortaya koyar ortak hesaptan ödemeler yapılır.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.
8 ayKadın nedenmi evin alışverişini pazar ihtiyaçlarını o bilir o alır erkek ise parayı verir ama bu durum tam tersi olan ailelerde var bence kadın yonetneli. Yuvayı dişi kuş yapar derler
00 Yorumla
8 ayErkeklerin parayı yönetebileni var mı ki her başarılı erkeğin arkasında bir kadın her sabırlı Kadının arkasında Sevmeyi bilen bir adam vardır
01 Yorumla
Soran8 ayÖyle vallaa
Normalde kadın ama kadına verilen kasa boşaltılmaya mahkumdur eğer ev araba gelecek sahibi olmak istiyorsan kasayı karına teslim etme
10 Yorumla
8 ayHer ikisi de ortak yönetmeli. Bütçelerini ve giderlerini birlikte belirlediklerinde hedefledikleri hayatı sıkıntı çekmeden yaşayabilirler.
00 Yorumlaiki tarafında kendine göre anladığı konular vardır diye düşünüyorum. asıl mesela bu memlekette parayı kazanmak sanırım.
00 YorumlaOrtak bir bütçe olur kendine de para ayirirsin ben demokrasiden yanayım. Hepimiz bireyiz tek kişinin hakimiyeti gereksiz
00 YorumlaKadın ev içinde kullanılacak giderleri yönetsin, erkek ev dışında kullanılacak giderleri yönetsin.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 446 cevap paylaştı.
8 ayKadın ya da erkek fark etmez tasarruf anlayışına Kim sahipse o yönetmeli. Eli açık olanda olmamalı para bir ailede
00 Yorumla
8 ayParayı erkek kazanıp erkek yonetmelı ev icindekı gıderlerın tamamını karsılamalı kadında bu surecı eksıksız sekılde yonetmelı
00 YorumlaErkek parayı görünce sapıtıyor Kadınlar bence bu konuda daha iyi
10 Yorumla
7 ayBenden fazla kazanabiliyor ise kadin yönetsin
00 YorumlaHangisi daha iyi yönetirsa tespit edilir sonra o yönetir
00 Yorumla
8 ayerkekler para yönetemez nerde saçma şey var ona harcar
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayErkek yönetmeli. Elinde sonunda da erkek yönetiyor zaten.
00 Yorumla
8 ayBen yönetirim ayda 6000 harclık veririm gerisi kartımda kalır
00 YorumlaEvli olsam son kuruşuna kadar karıma verirdim.
00 Yorumla
8 ayHangisi yatkınsa ve istiyorsa o, fark etmez. Kadını erkeği yok :)
00 YorumlaBu konuda nadir rastlanır ama kadın daha kontrollü.
00 Yorumlakadın para yönetmesini bilmez, o yüzden erkek yönetmeli
00 Yorumla
8 ayKim daha tutumluysa o yönetmeli. Herkes aynı bütçeyi aynı oranda iyi harcamıyor
00 YorumlaBen her şeyimle prensime teslimim ona o kadar güveniyorum ve o kadar hayranımki
00 Yorumla
8 ayErkek yönetmeli kadın yönetirse ortada para kalmaz
00 YorumlaKadın yönetmeli. Kendine ciciler almalı, altına boğmalı.
00 Yorumla
8 ayPara aldın için vardır … sorumluluğu erkekte keyfi yönetimi isteği kadındadır
00 YorumlaBence kim en çok parayı tutup birikim yapabiliyorsa o yönetmeli
00 YorumlaPara tasarrufundan hangisi daha iyi alıyorsa o idare etmeli.
00 Yorumla
8 ayKadın bence yani biz böyle gördük annemizden çevremizden
00 Yorumla
8 ayKimin yönetme kabiliyeti varsa o yönetmeli ama bence bunun erkek olması gerekir...
00 Yorumla
8 ayKadın yönetmeli kesinlikle ama yönetecek kapasitesi varsa yksa erkek
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 374 cevap paylaştı. Kim daha becerikli, kafası çalışıyorsa o bence
00 Yorumla
8 ayKadın her yerde seçici ve her yerde yaratıcı olduğu için o yönetmeli
00 Yorumla
8 ayİkiside nerde yönetmesi gerekiyor da öyle yapmalı bence
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aysen evlenemiyceksinki kesinlikle siddetle eminim bosa avunma
02 Yorumla
Soran8 ayAhaha evliyim ben😁
- 8 ay
Evde kalmış erkek konuştu 😄😄
Gizli Üye(18-24)8 ayBirlikte yürütülmeli şirket miyiz birimiz finans danışmanı olsun?
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 638 cevap paylaştı.
8 ayKadının yönetmesi demek kredi kartı borçlarından kurtulamamak demek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayPara bir araçtır, aksinin zuhur ettiği iklimlerde de bitki yetişmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKesinlikle erkek yönetmeli, kesinlikle. Çünkü kadınlar bütçeden erkek kadar anlamıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHangi taraf ekonomi hakkında daha bilgi sahibiyse o yönetmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBen market pazar çocuk kıyafeti kendi giyimine bakıyorum eşim faturalara araba benzini vs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKeşke bu becerisi olan biri olsa da evde ben bu yükü indirsem
00 Yorumla
8 ayValla ben maddi anlamda kullanılmayı seviyorum yönetsin parayı, beni herşeyim iki dudağının arasında olsun.
00 YorumlaBen kazaniyorsam ben yönetecem evin reisi kimse paray8 o yönetmeli parayı da kadın yönetse erkek gidip kendini assınn
00 Yorumla
8 ayParayı gerçekten idare edebilen yönetmeli zor dönemler yaşayan insanlar var çarçur edilirse para zor zaman geçer
00 YorumlaParayı eve çocuklara kocasına harcayan kadın erkek bilemiyor ki maalesef
00 YorumlaParayı erkek yönetse de en son sözü kadın söyler… yani sonuç aynı 😏😂
00 YorumlaKadın para falan yönetemez kadinlar para harcamaya programli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKadın paradan anlamaz erkek yönetir kadın mutfak ihtiyacı neyse ev ihtiyaçları neyse onu belirler beraber hallederler gerisi erkekte
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem