Bayanların tasarıma vb zaafları olduğu için harcama noktasında pek tutumlu olabileceklerini düşünmüyorum. Birçok işgüzar tüccarın hedefinde bayanlar vardır. Çünkü bayanları ikna etmek daha doğrusu kandırmak daha kolaydır.
Özetle ailede içişleri bakanı (annelik, temizlik, yemek vb) bayandır, dışişleri bakanı (maddiyat, koruyup kollama) erkektir.32 Yorumla- +1 yıl
Tüccarlar is başında :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 626 cevap paylaştı. geri kafalı demeyin ama eski hanımlar parayı daha iyi kullanırlardı işletmecilerin dediği gibi en iyi muhasebeciler ev hanımlarıdır diye ama günümüz hanımları nedense paranın kıymetini bilmiyorlar har vurup harman savuruyorlar en iyisimi para erkekte dursun yoksa 2 günde para biter
31 Yorumla- +1 yıl
Geri kafalilik degil. dogru düsünce. Har vurup harman savuranlar onun icin evlendi. yemek icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılben aslında çalışmak istemiyorumda evkızına bakan yok erkekler çalışan kızla evlenmek istiyor
evkızıyla evlenen asgari ücretle geçinen tahsili meslegi olmayan erkekler oluyor kaba görgüsüz oluyor ama çalışan kadınsa kibar hoş tahsilli adamları kapıyor evkızına bakan yok güzel olsa bile
çalışan kadının ayrı bir havası oluyor02 Yorumla- +1 yıl
Hmmm ilginc ama dogruluk payi elbette var. bircok erkek ise esini calistirmak istemez. buda var.
Cevap sahibi+1 yılburada eşimi çalıştırmam diyorlar nedense gerçek hayatta eşini çalıştırmayan nerdeyse yok varsada şu asgari ücretli kesim var
+1 yılBanka kullanıldığı düşünülürse ortak hesaba yatılır. Oradan gerekli giderler yapılır. Evlilikte para lafı edilmemelidir bence, bana çok çirkin geliyor...
11 Yorumla- +1 yıl
En mantiklisi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
+1 yılerkekler parayı idare edemez ben bunu bilirim kadın kirli çıkıdır.. yokdan var eder bir gün bakarsın al canım der verir sana her şeyin hesaplasını yapar sevgiliyken bile kız niye onu aldın yok orda yemeyelim şurda yiyelim zaten diyorsa seni seviyordur.. işte o evlenilcek kadındır.. bu yüzden evlenirsem İNŞALLAHHH :) maaşım 4.000 tl şimdi düşünüyom bütün parayı versem bu karı acaba 5 ay sonra parayı buldum diye bırakıp gidermi oda ayrı bir sorun tabi :p
21 Yorumla- +1 yıl
Haklisin. evlenilecek kadini nasil tanicagini dogru tespit
Ya şimdi ben askeri personel olan bir adamım ne anlarım alışverişten tabiki hanımda duracak maaşın yarısını verecen al hanım bununla bu ay idare et dicen edecek geri kalanda sende birikecek kadın sonuçta evde oturan ihtiyaçları bilen o ev hanımları ellerinizden öperim en zor meslektir çünkü
10 Yorumlaİş bölümü yapılır ortak bir hesap olur kim neyden sorumluysa onun için para çeker kullanır o hesaptan mesela pazar alışverişi yapıcaksa kadın ihtiyacı kadar geçip alır erkek de aynı şekilde
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bnde öyle yapiyordum en mantiklisi dedigin gibi
Bu konu degıskendır ama benım bıldıgım.
Kadın: iç işleri bakanı oluo
Erkek: dış işleri bakanı
Kayınvalide ve kaynana: bunların ıkısı mılletvekılı oluo
Babalarda basbakan ve cumhurbaskanı😀😀
Çıkan sonuç erkekte😀12 Yorumla- +1 yıl
VALLAH süper.
Peki görümceler n oluyor
- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılPara niye eve getiriliyor ben onu anlamadım. Manyak mısınız? Yıl olmuş 2014 hala parayı eve getiriyorlar... Ayrıca kim ne getiriyorsa kendinde kalsın ne var. İhtiyaçlar belli zaten, ortak bütçe ile hareket edilir. Gereksiz spekülatif hareketler :)
12 Yorumla- +1 yıl
Evde paranin durmasini dogru bulmam oyönden hakli olabilirsin ama burdan yola cikarak kimseye hakaret edemessin
- +1 yıl
Hakaret deyince cümlemi tekrar okudum sanırım "manyak" lafına takıldın. Merak etme bu hakaret falan değil. Keza ben eminim ben senden daha manyağım.
+1 yılKadın hesap kitabı iyi yapar erkeğinin yükünü hafifletirse eğer bu nitelikteyse onda kalmalı yoksa eline fazla para bile verilmemeli ortalığın anasını ağlatır.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen cok iyi anlattin. daha iyisi olamazdi.
- +1 yıl
yuk hafıfletmek hesap kıtap yapmak deıldır hayatın zorlugunu bırlıkte cekmektır
+1 yılEvli değilim ama evlensemde para hesapta durur 3-5 gunluk ufak tefek ihtıyaclar icin eve eşime para getiirim ekmektır sudur anlık marketten alınabılek pratik ihtıyaclar ıcın... Alışverişe zaten haftasonları beraber gidiyor olacağız...
15 Yorumla- +1 yıl
Alisverise beraber gitmeniz gzl bunu bir cok erkk itici buluyor
- +1 yıl
Haftasonları çalışmıyor olacağım için evde mi duracam cıkıp gezicem sinemadır falan gezicem... Ordan eve dönerken marketten haftalık 2 haftalık alışverişi yapacam olacak bitecek
- +1 yıl
Ayrıca ev yakını olan ufak marketlerde cogu urun buyuk gross marketlere göre cok daha pahalı
- +1 yıl
Calismayan erkeklerde gitmez ondan dedum. görüsün gzl
- +1 yıl
Fazla evde durmayı seven bir tip değilim gezmeyi severim
o olgunluğa sahip ve maddi anlamda idare ettirme gücüne sahipse buyursun hepsi onda dursun. ben zaten harcarım kendime güvenmiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
O konuda bnde kendime güvenmiyorum
+1 yılKadında durmalı evin eksiklerini tutumlu bir şekilde ancak o halledebilir
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle erkek nerden bilsin
- +1 yıl
Bence bir kere fırsat verdikten sonra anlayacaklardir
- +1 yıl
Erkegi alisverise göndersen torbanin yarisi cürük olur😊
+1 yılKararlar birlikte verilmeli sonuçta hayat yolunda el ele yürüyorsun biri 100 metre önden gitmiyor. maddi ya da manevi bu ne olursa olsun oturup ortak ve sağlıklı bir karar alınmalı doğrusu budur bana göre.
10 YorumlaDiğer konusunda 362 cevap paylaştı. Boşuna iç işleri Bakanı demeyiz hanimlarimiza tabikide hanimda durucak
13 Yorumla- +1 yıl
yok ole sey emegınızı neden onlara verıyosunuz onlar da emegını sıze versınler o zaman
- +1 yıl
Senin yaran var galiba?
- +1 yıl
Onlar dediğin senin esin senin hanımın nedemek emeğinizi onlara veriyorsunuz? Bikere onlar ne ya? Böyle bir telaffuz olabilirmi? Onlar dediğin kişi sana saçını süpürge ediyor hayatını veriyor en güzeli de yaşama sevinci olan çocukları veriyor sen bir KURU MAAŞINI ESINE TESLİM ETMISIN ÇOKMU?
Genelde evin hanımına verilmeli.. Çünkü biz erkekler dost ortamında parayı kullanmaktan sakınamayabiliriz. Ama evin hanımı da müsrif olmamalı, kafasına göre alışverişe çıkmamalıdır..
12 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle olmali. gelecek icin biriktirmeli
Diğer konusunda 743 cevap paylaştı. Eskiden kadinlara okulda ev idaresi dersi gosterilirdi.
Bir bildikleri varmis demekki.
Ama omu, bumu degil. Iki tarafinda ortak karari ile alinmali bir seyler. Sonucta aile oluyorsun, kafana gore is yapamazsin.
Nerede dursun dersende banka ideal.10 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evi kadin idare eder.. ama aklli ve iyi niyetliyse.. maas evde birakildi diye , o. parayi alip butikleregidiyorsa olmaz o is.. en dogrusu kadinda durmasidir.. hem. kadin da hizurlu olur..
10 Yorumlakadınlar para biriktirr evin ihtiyacları için para kadına teslm edilmeli ama bir erkegn cebnde her zmana para olması gerektgnden erkegede bir miktar para bıraklmalı tabi :)
10 YorumlaŞahsen ben tutumsuz biriyim yani harcamasını pek bilmem. Bu hesap yapmayı bilmemekle alakalı değil, hesapsız davranmayla ilğili. Ben eşime vermeyi isterdim.
10 Yorumla
+1 yılErkek tabiiki. Kadına da para verirsin tabiiki ama evi erkek idare eder. Edemiyosa onda bir sıkıntı var demektir.
13 Yorumla- +1 yıl
Ama bide söyle birsey var mutfak ihtiyaci giyim kusam coxuk okul masraflari icin sürekli para istemek gzlmi?
- +1 yıl
Hayır tabiiki. Onun için bir bütçe ayırırsın. Mesela mutfağın bütcesi 200 tl'dir. Onu eşe verebilir. Çocukların kıyaftleri için de şu kadardır onu verir. Okul masrafları eşe cocuğa harçlık falan ayrılır. Ev böyle idare edilir. Bunları da erkek yapar yani. Maaşı getirip kadına vermekte nedir?
- +1 yıl
Evet bn bazen cimri olsamda tutucu olamiyorum. birseyler gördümmü herseyi unuturum. sanirim bu cötümüm benim gibilere ait
+1 yılhanımda durmalı evin muhasebesi sonuçta çarşı pazara o gidiyo hem bende kalsa ilk haftadan itibaren aç kalırız ay sonuna kdar.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet evin muhasebecisi hanimidir. haklisin
2 side aynı yola çıkıyor erkekde dursada kadın harcıyor kadında dursada kadın harcıyor sıkıntı yok yani :)
20 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hangi taraf diye birsey yok. kim paranin hakimiyetini saglayabilirse onda dursun. mesela ben calisip kazanyrm lakin harciyorum elimde tutamiyorsam direk hanıma veririm lamı cimi olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Lamicimi olmaz iste okadar
erkekte durmalı hanımları biliyoruz şuda lazımdı buda lazımdı diyorsunuz bir bakıyoruz para bitmiş :D kendi ailemden biliyorum :D ama gerçekten ihtiyaç olur alınması gereken bişey olursa erkekte parayı çıkartım hatununa vermeli
20 YorumlaHanımda dursun.
Ama Hesabını bilmezse vay haline :D12 Yorumla- +1 yıl
Kemal sunalin filmi aklima geldi.
Ay basinda ödersin kocacim
+1 yılbence para evde durmalı :D yoksa bu işin içinden çıkamayız :D evde çekmecenin orda kalsın tüm para ve kime ne kadar para lazımsa o kadar alsın herkes oradan para ve aldığınıda yazsın bir boş kağıda :)
05 Yorumla- +1 yıl
Hmm not etmek iyi fikir. hic degilse blli olur nereye gittigi
- +1 yıl
ee yani ama çekmecede para dağınık olmasında kağıtlar 1-50 1. çekmeyeceye , 2. çekmeceye 100 ve üzeri , 3. çekmeceye bozuklar , 4. çekmeceye dolar, euro vs vs :) :) ama bunlar düzenli olması ve kağıtla yazılmalı ne kadar alındığı ve kimin aldğı özellikle :)
- +1 yıl
1. cekmwcenin altindada sanirim kumbara var :)))
- +1 yıl
ya da öylede olabilir :D ve son olarak çekece masasının üzerinde bir kalam le kopartmalı not defteri sabit durursa gelir ve giderler çok güzel hesaplanılabilir :)
- +1 yıl
Evet haklisin. not tutuldugunda daha iii oluyor. blli oluyor
+1 yılbu değişkendir... ama ben erkeğin daha iyi yöneteceğini düşünürüm... sizde nasıl durumlar...
14 Yorumla- +1 yıl
Para hesaba yatirilir kart bndeydi giderleri karttan temin ederdim.
- +1 yıl
siz iyi yönetebildiniz mi... eşinizden habersiz mi yapardınız harcamaları? yoksa onay alarak ve ortak kararla mı...
- +1 yıl
Esimin sirketi vardi. para sinirsizdi yani. habersiz degil tabiki. kendisi karti bana verirdi
- +1 yıl
bizde hesap ve para bende... ama ben sadece kasa görevi görüyorum... yani eşim yapar planlamaları... ben de onun kararlarını genelde olumlu karşılarım... eşinizin şirketi vardı artık yok mu...
Sunu fark ettim kadinda duran para yasama ve yasam tarzina erkekte duran yatirima gidiyo (istisnalar haric)
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki istisnalar haric
Diğer konusunda 359 cevap paylaştı. Kadında durmalı desem anında heme alışverişe gider, erkekte durmalı bence çünkü erkekler fazla harcamaz..
10 Yorumlaevde ortak bir yerde durur işte ne önemi var ki kimde durduğunun netice de evlilikte senin benim param mı var
10 YorumlaKarıya gerektiği kadarı verilir, kalanı hesapta kalır. Erkeğin cebinde muhakkak para olmalı, hepsini tutup da karıya verecek değiliz...
10 Yorumla
+1 yılBu kişiye göre değişir. Mesela ben 500 tl altı bir parayı gayet idareli kullanabilirim. Fakat elimdeki para 1000+ üzerinde olduğu aman mutlaka yatıracak bir yer (çelik jant, ses sistemi, objektifler, flaşlar, kameralar) v. s bulurum.
10 YorumlaDiğer konusunda 963 cevap paylaştı. Kim ne kadar iyi tasarruf yapabilme yeteneğine sahipse ona verilmeli
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bncede.
+1 yılBankada durmali alisveriste karttan cekilmeli. Bazi evde kadin cevirir parayi bazisinda erkek.
13 Yorumla- +1 yıl
Cok dikkatliyiz.
- +1 yıl
Dikkatli olmak lzm kolay kazaanilmiyor 3kurus icin milletin agiz kokusunu cekiiyon. Sokakta gorsen umrunda olmucak cigeri pes para etmez insanlar sana patronluk tasliyor v. s. kosullarda kazanipda car cur olmasini istemez kimse.
- +1 yıl
Dogru para kazanmak kolay degil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisi de çalışmalı ve ortak ihtiyaçlar haricinde kendi paralarını harcamalı. hadi taşlayın beni şimdi.
40 Yorumla
+1 yılSonuçta evliyiz.. Sen ben öncede kaldı artı biz diye birşey var o yüzden ortak kara alınmalı yan 2sininde haberi olmalı
10 YorumlaTamam Tamam Sende Dursun Canım. Olmadı Komşuda Durur :) Şaka Bir Yana Parayı Hanımına Verirsin O Saklar. ha Cebinizde Parasız Gezin Demiyorum Ama Gidip 1000tl Yi Cebte Taşımak Olmaz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadında ama kadında idare adına bişey yoksa erkekte kalması daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Tabiki
+1 yılHanimina versinde hanimi magazalarda solugu alsin:)
14 Yorumla- +1 yıl
😊😀
- +1 yıl
Siz bayanlar evde 50 tane kiyafetiniz ayakkabiniz olsada yine alirsiniz:)
- +1 yıl
Ama napalim alinca mutlu oluyoruz. bn sadece ayakkabi.
- +1 yıl
Yeni giysiler ayakkabilar almak mutluluk veriyo. size secenek daha cok. Bizde sizi begeniyoruz guzel giyiniyosunuz cekicisiniz cogunuz
çalışan bir bayanla ewlenmeyi düşünüyorum açıkçası :)
12 Yorumla- +1 yıl
Cözümü bulmussun
+1 yılErkek ihtiyaca göre alır,
Kadın ihtiyacı olmayanı alır.22 Yorumla- +1 yıl
Gzl söz
- +1 yıl
teşekkür ederim
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hanimda durmali. Bizde oyle babamin maas karti annemde harclik veriyor. Saygilar efendim.
113 Yorumla- +1 yıl
Babamda maasini anneme verirdi. Saygilar bizden efenim. kusurumuz olduysa aff ola.
- +1 yıl
maas kartını annene mı verıyo kusura bakma da ole sey enayılıktır annen kendı maas kartını babana verır mı acaba ben hayatta vermem kendı emegım olan parayı kendı emegıyle aldıgı parayı harcamalı herkes ole belese yok
- +1 yıl
ıt gıbı calıssınlar sora maası hanıma versınler oldu baska arzu
- +1 yıl
Kimsenin tercihine karisamassin. belesmi? Tüm gün evde oturan temizlik yemek yapmayan camasir vs yapmayan hanima belesci degil besleme denir. Eekek evine hanimina bakmak zorundadir hem dinen hemde kanunen.
- +1 yıl
kadınlar maas kartlarını verıyolar mı acaba eslerıne eslerıne verseler cıngar cıkartırlar kesın
- +1 yıl
Kadin hak ermiyorsa kart verilmemelidir o ayri
- +1 yıl
kadınlar da eslerıne versın o zaman
- +1 yıl
kadın hazıra konmamalı arkadas kendı maas kartını alsın banane
- +1 yıl
Kadinda vermeli tabiki eger esi maasini hanima veriyorsa kadin vermek istemiyorsa ona sadece harslik verilmeli
- Diğer konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılErkek de kalmali esi istedikce, ihtiyac oldukca vermeli! Babamizdan nasil gorduysek oyle olmali :)
10 Yorumla Diğer konusunda 852 cevap paylaştı. Kendime yetecek kadarını alırım, gerisini evlenirsem eşime veririm.
10 Yorumlagelirine göre kim daha mantıklı makul harcama yapabiliyorsa ondan durmalı.
10 YorumlaO adamına göre değişiyor. Kimi zaman adam müsrif oluyor kimi zaman da kadın.
10 YorumlaHer ne kadar kadınların masrafı çok deselerde,
ev geçindirmeyi bilen bir kadın, evi erkekten daha iyi idare eder.
Bence kesinlikle kadında kalmalı.30 YorumlaEvde para onda bunda durcak diye bisey olmamali yol tartisma olur
14 Yorumlaevlennce herşey ortaktır. paralar çekilir ortaya konulur herkes ihtiyacı oldkça olur ne o kadında mı durack erkek te mi.. saçma bana göre
20 YorumlaBence anlaşılarak bu belirlenmeli..
Ama erkek de kadın da gizliden para harcayabilir.. Ama herkesin parası kendinde olsun derim eğer iki taraf da çalışıyorsa10 Yorumla- Diğer konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılkarakter meselesi. kim elinde avucunda biriktirme ozeligindeyse onda kalsin
10 Yorumla Bence erkekte durmalı ki sorumlullklarını bilsinnn:)
30 Yorumla- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılgelir giderler hesap edilir kalan parayı evin hanımı belli bir yere koyar ama kimin ihtiyacı varsa ordan alsın denilir.
10 Yorumla
+1 yılPara cepte yastık altında olmaz bence banka kartını mantıklı buluyorum ben ek kart ile ortak hesap kullanılabilir
10 YorumlaArkadaşlar şimdi bütün paraları toplayıp benim hesaba yatırıyorsun, ben değerlendiriyorum sizin paraları, OK?
22 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha
+1 yılerkek kendine bir miktar alır gerisini hanıma teslim eder bu kadar elktirik suyu hanım ödüyor çocuklara harçlığı hanım veriyor onda kalması daha mantıklı
10 Yorumla
+1 yılBayanlar paraya daha düşkün olduğu için onlar da durmamalı.
10 YorumlaKim daha iyi yonetiyorsa onda kalmali ama asla senin param benim param muhabbeti olmamali...
10 YorumlaHangisi tutucuysa on da kalmalı. Kadının ihtiyaçları varsada verilmeli.
10 Yorumlaevde para tutulmaz ama illaki tutcaz dersek eşimde durur
12 Yorumla- +1 yıl
Evet evde tehlikeli
Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Ya kimde durursa dursun önemi var mı sonuç olarak beraber oo parayla ihtiyaçklarımızı gideriyoruz. erkektede dursa aynı kadında dursa aynı. bir fark yok.
00 Yorumlapara evde durur ihtiyaç oldukça karıdan harçlık alınır
15 Yorumla- +1 yıl
hayat musterektır ortak olmalı
- +1 yıl
Kimsin sen? Amacin ne?
- +1 yıl
burada yeni kanun cikarmiyoruz. karistirdin galiba? Alt tarafi bir soru.
- +1 yıl
Bu erkek milleti neden bu kadar salak
evde para tutma yanlisi degilim cunku birileri farkeder ve hirsizlik yapabilir. paranin gittigine mi yanarsin yoksa karininc aglamasini kesmesi icin mi ugrasirsin?
hos cepte iken de caldirmzk var ama en azindan hatun aglamaz:-)00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar